Home Aplicații utile Aplicații de desenat pe telefon sau tabletă Android

Aplicații de desenat pe telefon sau tabletă Android

Scris de: Florin Groza
163 vizualizări
aplicatii de desenat android

Top cele mai bune aplicații de desenat gratis pe telefon sau tabletă Android în 2020.

Desenul digital a evoluat foarte mult în ultimul timp mulțumită numeroaselor aplicații de desenat, care permit crearea unei schițe rapid și simplu pe telefon sau tabletă Android, folosind degetul sau un stylus pen.

În acest articol găsiți o listă cu cele mai bune aplicații de desen gratis pentru telefoane și tablete Android.

Citește și articolul: Aplicatii de editat poze.

Aplicație de desenat bună și simplă, ibis Paint X

ibis Paint X este o aplicație de desenat pentru Android, care funcționează foarte bine pe telefon, dar pe tablete reușește să ofere cele mai bune rezultate datorită ecranului mai mare.

Aplicația pune la dispoziție toate instrumentele posibile pentru desenul cu mâna liberă, pornind de la peste 140 de pensule diferite, cum ar fi airbrushes, stilouri, pixuri, creioane, etc. Fiecare dintre aceste pensule poate fi modificată în continuare în mărime și opacitate.

În timpul desenării, puteți foarte ușor să măriți sau să micșorați cu o simplă atingere, să rotiți sau să selectați o zonă.

Suportă desenul pe straturi infinite și fiecare strat se poate modifica opacitatea și transparența, duplicarea, fuziunea, adunarea, scăderea, etc.

După cum vă puteți imagina, ibis Paint este o aplicație potrivită pentru cei care știu deja cum să deseneze și care doresc un instrument practic pentru a desena pe un dispozitiv mobil; este adevărat că aplicația poate fi folosită de toată lumea, dar persoanelor care nu știu să desenze le va fi greu să învețe direct cu acestă aplicație

O caracteristică foarte utilă, absentă la majoritate aplicațiilor de desen, este faptul că puteți să creați un videoclip (în format .mp4) cu procesul desenului și să-l distribuiți pe Facebook sau YouTube. Pentru instalare apăsați aici.

Cea mai bună aplicație de desen pe telefon Android, Adobe Photoshop Sketch

Adobe Photoshop Sketch este una dintre cele mai bune aplicații de desenat gratis pe telefoane și tablete Android.

Interfața grafică este foarte intuitivă și aplicația pune la dispoziție numeroase creioane, pensule, gume de șters și vopsele cu o varietate infinită.

Această aplicație este recomandată mai mult profesioniștilor din acest sector, dar poate fi încercată și de simplii pasionați de desen. Pentru instalare de pe Google Play apăsați aici.

Infinite Painter, una dintre cele mai bune aplicații de desenat pe telefon Android

Infinite Painter este o aplicație de desenat care pune la dispoziție peste 100 de tipuri de pensule grupate pe categorii.

Interfața grafică este foarte bine structurată pentru a facilita munca. Butoanele relevante sunt toate aliniate în partea inferioară a ecranului, astfel sunt ușor accesibile.

Aplicația permite să creați straturi infinite și este optimizată pentru cele mai utilizate stylus pen.

Este posibil să importați imagini din galerie, direct de la cameră sau de pe internet. Desenele se pot salva până la dimensiunea 2048×2048 și în formatele JPEG, PNG și PSD.

Chiar dacă nu toate opțiunile sunt disponibile gratis, aplicația oricum oferă destule opțiuni ca să desenați pe telefon sau tabletă. Pentru instalare apăsați aici.

SketchBook – Draw & Paint, aplicație pentru desen ușor de folosit

SketchBook – Draw & Paint este o altă aplicație de desenat pe telefon sau tabletă Android, care pune la dispoziție numeroase pensule, elemente grafice și instrumente de bază pentru desen.

Aplicația are o interfață grafică foarte ușor de înțeles, este gratis în totalitate și nu cere nici înregistrare. Pentru instalare de pe Magazin Google Play apăsați aici.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol