Home Aplicații utile Aplicații de filmat / înregistrat ecranul telefonului Android

Aplicații de filmat / înregistrat ecranul telefonului Android

Scris de: Florin Groza
694 vizualizări
aplicatie cu care filmezi ecranul telefonului Android

Doriți să faceți un tutorial video utilizând telefonul Android? Ca să faceți acest lucru aveți nevoie de o aplicație de filmat / înregistrat ecranul telefonului.

Cauți o aplicație cu care să filmezi ecranul telefonului Android? În acest articol găsiți cele mai bune aplicații de filmat ecranul gratis pentru telefon Android și instrucțiunile de utilizare.

Atenție: toate aceste aplicații de înregistrat ecranul telefonului funcționează fără permisiuni root, dacă aveți Android 5.1 sau o versiune superioară. Dacă aveți o versiune mai mică de Android decât cea recomandată, pentru a utiliza o aplicație care înregistrează ecranul, va trebui mai întâi să obțineți permisiuni root și apoi să utilizați una dintre aplicațiile recomandate în acest articol.

AZ Screen Recorder

Una dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți utiliza pentru a înregistra ecranul pe telefon Android este AZ Screen Recorder.

După ce o instalați și o deschideți, aplicația arată ca o bară simplă suprapusă (apare mai presus de toate celelalte aplicații deschise) cu care puteți începe rapid înregistrarea ecranului Android.

De asemenea, tot prin intermediul barei este posibilă accesarea setărilor de înregistrare video (rezoluție, bitrate, orientare video, înregistrare audio etc.) și folderul unde sunt salvate videoclipurile.

Funcționează corect fără permisiuni root, aveți nevoie doar de o versiune recentă a sistemului de operare Android.

Ca să instalați aplicația AZ Screen Recorder pe telefon de pe Magazin Play accesați acest link.

Super Screen Recorder

Este o aplicație de filmat ecranul telefonului gratuită, ideală pentru cei care doresc să publice videoclipurile pe YouTube și Twitch.

Aplicația este gratuită și vă permite să înregistrați un video de pe ecran fără a fi nevoie de acces ROOT și de durată nelimitată.

Puteți introduce o narațiune audio în timpul înregistrării video, iar prin activarea camerei frontale, puteți să vă filmați reacțiile în timpul înregistrării pe ecran și să efectuați emisiuni live cu Facecam.

Printre diferitele funcții puse la dispoziție de aplicație puteți găsi înregistrarea video programată, un editor video și posibilitatea de a crea GIF-uri animate din videoclipuri.

Ca să instalați aplicația Super Screen Recorder pe telefon apăsați pe acest link de pe Magazin Google Play.

Mobizen Screen Recorder

O altă aplicație foarte utilă pe care o puteți testa pentru a filma ecranul pe telefon Android este Mobizen Screen Recorder.

Aplicația vă permite să faceți capturi de ecran și să înregistrați ecranul telefonului Android atingând pictograma pop-up care apare pe lateral (de asemenea, puteți să o mutați ca să nu fie suprapusă altor aplicații), oferindu-vă șansa de a vă crea propriile videoclipuri și să le distribuiți pe principalele site-uri de socializare.

Pentru instalarea aplicației Mobizen Screen Recorder apăsați pe acest link.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol