Home Aplicații utile Cele mai bune aplicații de slăbit gratis pentru Android

Cele mai bune aplicații de slăbit gratis pentru Android

Scris de: Florin Groza
1212 vizualizări
cea mai buna aplicatie de slabit gratis

Cele mai bune aplicații de slăbit gratis pentru telefon Android în 2021.

Aveți intenția să dați câteva kilograme jos, dar nu doriți să mergeți la sală sau să urmați o dietă restrictivă? Pentru o slăbire sănătoasă sunt două reguli importante de urmat: să urmați o dietă sănătoasă și să faceți mișcare/sport.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații de slăbit gratis în 2021, care vă pot ajuta să țineți evidența caloriilor consumate dar și al activității fizice.

Foarte important: obezitatea are consecințe grave asupra sănătății, deci dacă aveți probleme de obezitate trebuie să consultați un medic. Doar un medic vă poate indica ceea ce trebuie să faceți pentru a slabi într-un mod sănătos. Aceste aplicații de slăbit vă pot ajuta cu unele sfaturi în ceea ce privește alimentația și exercițiile fizice, dar nu reprezintă părerea unui specialist.

MyFitnessPal, una dintre cele mai bune aplicații de slăbit

MyFitnessPal este una dintre cele mai cunoscute aplicații de slăbit gratis pentru Android, care pune la dispoziție o bază de date enormă cu produse alimentare, utilizată pentru funcțiile de numărare a caloriilor, precum și pentru programul de exerciții fizice zilnice.

Aplicația vă permite să monitorizați cu ușurință dieta și să urmăriți exercițiul efectuat, ajutându-vă să conduceți un stil de viață mai sănătos, fără eforturi deosebite.

Utilizarea este foarte simplă: după înregistrare, trebuie să introduceți anumite date, cum ar fi greutatea, înălțimea, sexul, vârsta și cât doriți să slăbiți. Bazându-se pe aceste informații aplicația vă propune un program de slăbit personalizat.

MyFitnessPal este o aplicație pentru slăbire gratuită, dar în interfață prezintă reclame de publicitate. Dacă doriți, puteți să cumpărați un abonament, astfel nu sunteți deranjați de publicitate și deblocați alte opțiuni utile. Ca să instalați aplicația MyFitnessPal pe telefon de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Citiți și articolul: Calculator de pași.

Mai suplă în 30 de zile, o aplicație pentru slăbit bună și gratuită 

”Mai suplă în 30 de zile” este o aplicație de fitness care vă ajută să pierdeți în greutate rapid prin combinarea activității fizice cu o dietă sănătoasă.

Interfața prezintă o listă cu cele treizeci de zile ale programului și procentajele relative de finalizare. Pentru fiecare zi aveți de executat anumite exerciții fizice. La toate exercițiile găsiți explicații pentru a fi executate corect și mușchii implicați.

Programul alimentar vă permite să alegeți tipul standard sau cel vegetarian și vă propune o dietă pentru fiecare din cele treizeci de zile ale programului, sugerând de asemenea lista de cumpărături săptămânală.

Intensitatea exercițiilor va crește treptat și poate fi efectuată fără echipament, în plus, va fi posibilă sincronizarea datelor cu Google Fit.

Aplicația ”Mai suplă în 30 de zile” este disponibilă gratuit, dar în interfață prezintă reclame de publicitate. Ca să instalați acestă aplicație de slăbit de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Citiți și articolul: Aplicație de alergat.

Aplicație de slăbit care numără caloriile consumate, Lose It! – Calorie Counter

Lose It! – Calorie Counter este o aplicație gratuită pentru slăbire foarte simplu de utilizat. Introduceți vârsta, înălțimea, greutatea și obiectivul propus, iar aplicația vă calculează rapid un program de slăbire personalizat.

Aplicația oferă și o rețea de socializare, unde puteți să scrieți experiențele avute și să primiți suport și motivație din partea celorlalți utilizatori.

În plus, cu ajutorul aplicației puteți să determinați cantitatea de calorii făcând o simplă poză produselor alimentare pe care doriți să le mâncați.

Ca să instalați aplicația Lose It! de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Aplicație pentru slăbit abdomenul, Lose Belly Fat in 30 Days

Acesta este o aplicație care vă ajută să scăpați rapid de grăsimea de pe burtă.

Aplicația are o interfață grafică foarte intuitivă și pune la dispoziție diferite programe de antrenament care vă ajută să reduceți grăsimea abdominală.

Pe tot parcursul antrenamentului sunteți ghidați de animații și puteți să vizionați videoclipuri, astfel sunteți siguri că faceți corect exercițiile.

Ca să încercați acestă aplicație pentru slăbire accesați acest link de pe Magazin Play.

Aplicație de slăbit gratis: Lose Weight In 30 Days

”Lose Weight In 30 Days” este una dintre cele mai bune aplicații de slăbit gratis, dovadă sunt zecile de mii de recenzii pozitive primite pe Magazin Play.

Acestă aplicație pentru slăbire combină exercițiile fizice cu dieta pentru a pierde greutate în mod eficient și constant.

Evident, atunci când decideți să folosiți un astfel de program de slăbit, trebuie să fiți constanți dacă doriți să obțineți rezultate.

Caracteristici principale:

  • Program de slăbire de 30 de zile
  • Exerciții fizice cu animație pentru a le înțelege mai ușor
  • Statistici cu caloriile consumate
  • Program de slăbit zilnic cu exerciții și alimente
  • Monitorizați progresul pierderii în greutate

Această aplicație de slăbit funcționează bine și este eficientă. Singura problemă este faptul că aplicația a fost dezvoltată de programatori străini. Acest fapt implică un mic inconvenient în ceea ce privește alimentele incluse în alimentație, care uneori nu sunt simplu de găsit în România.

Acest lucru, însă, în conformitate cu indicațiile producătorului, poate fi ușor rezolvat prin înlocuirea alimentelor pe care nu le găsiți cu altele care au aceeași valoare calorică.

Pentru alte probleme pe Magazin Play există o adresă de e-mail pentru a contacta echipa de dezvoltatori, astfel primiți sugestii și soluții pentru eventualele probleme întâlnite.

Ca să descărcați și să instalați aplicația ”Lose Weight In 30 Days” de pe Magazin Play accesați acest link.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol