Home Jocuri Gratis Jocuri cu împușcături gratis pentru telefon și tabletă Android

Jocuri cu împușcături gratis pentru telefon și tabletă Android

Scris de: Florin Groza
789 vizualizări
jocuri cu impuscaturi gratis android

Jocuri cu împușcături gratis pentru Android. Pe calculator, cele mai distractive și mai populare jocuri au fost dintotdeauna cele cu împușcături în prima persoană (FPS, first person shooters), cum ar fi Counter-Strike sau Halo.

În schimb, pe telefoane sau tablete, unde comenzile sunt touchscreen, jocurile cu împușcături nu au avut un așa mare succes, dar nu pentru că ar fi fost de vină grafica, ci din cauza modului de jucare dificil și din cauza ecranelor de mici dimensiuni.

Datorită faptului că ecranele telefoanelor în ultimul timp sunt de dimensiuni tot mai mari, dar și datorită noilor tehnologii descoperite, dezvoltatorii de jocuri cu împușcături pentru Android au reușit să găsească modul să ne putem juca și pe telefon așa cum ne-am juca pe calculator.

Este evident că aceste jocuri consumă multe resurse și multe dintre ele au nevoie de o conexiune bună la internet, deci se pot instala doar pe telefoane de ultimă generație și bine echipate din punct de vedere hardware.

Iată care sunt cele mai bune jocuri cu împușcături în prima persoană pentru telefoane și tablete Android.

Modern Combat 5

modern combat 5

 

Modern Combat 5 este unul dintre cele mai bune jocuri cu împușcături în prima persoană. În trecut era disponibil doar contra cost, dar de vreo doi ani a fost pus la dispoziție gratuit cu anunțuri și achiziții în aplicație.

Grafica este foarte frumoasă, surpinzătoare, fluidă și rapidă.

Modern Combat 5 se poate juca în două modalități: single player și multiplayer.

În modalitatea single puteți să folosiți (sau nu) ajutorul oferit pentru jucătorii începători, cum ar fi să vă ajute să țintiți, foc automat asupra țintei sau să vă ascundeți automat în spatele diferitelor clădiri, mașini sau alte obiecte.

Partea cea mai frumoasă a jocului este însă modalitatea multiplayer. Puteți să va jucați ”toți împotriva tuturor” (cu greu o să supraviețuiți câteva secunde), pe echipe, adică să formați echipe de 6 persoane și să înfruntați alte echipe, VIP, modalitatea multiplayer în care trebuie să vă apărați VIP-ul ales și să capturați VIP-ul altor echipe, să capturați drapelul și bătălii între grupuri.

Sistemul de evoluție al personajului ales este foarte bun și bine pus la punct. Odată ce alegeți clasa preferată, puteți să alegeți să fiți un soldat de asalt, rezistent, cercetaș sau lunetist (le puteți folosi și pe toate dacă doriți) puteți să acumulați puncte de experiență, echipamente și abilități noi.

Dacă sunteți pasionați de jocurile FPS și doriți să instalați unul pe telefonul sau tableta voastră Android, Modern Combat 5 este un joc care merită încercat. Pentru instalare de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

N.O.V.A. Legacy

N.O.V.A. Legacy

 

N.O.V.A. Legacy este un alt joc cu împușcături gratis pentru Android pe care vă sfătuiesc să-l încercați.

Acțiunea jocului se desfășoară în viitor și personajul vostru, Kal Wardin, este un veteran rechemat în serviciu ca să lupte împotriva unei armate de extratereștri care au invadat planeta.

Cu N.O.V.A. Legacy vă puteți juca singuri, ducând la bun sfârșit diferite misiuni, sau online, sfidând jucători din toată lumea, în modalitatea multiplayer.

Grafica este frumoasă și după un scurt tutorial acțiunea derulează fluid, propunând scenarii diferite invadate de dușmani, care trebuie eliminați folosind armele din dotare, care pot fi îmbunătățite cu banii câștigați și obiectele colectate la sfârșitul fiecărei misiuni.

Jocul este disponibil gratuit și oferă achiziții în aplicație. Pentru download apăsați aici.

DEAD TRIGGER 2 – Zombie Survival Shooter

DEAD TRIGGER 2

 

Unul dintre cele mai bune jocuri cu împușcături pentru Android pe care vă sfătuiesc să-l încercați este DEAD TRIGGER 2 – Zombie Survival Shooter.

Grafica este foarte bine pusă la punct și după cum ați ghicit din titlu, în acest joc trebuie să supraviețuiți și să respingeți cu armele și instrumentele din dotare hoardele de zombie care vă atacă.

DEAD TRIGGER 2 se poate juca în modalitatea single sau multiplayer, este gratuit, dar nule opțiuni sunt contra cost. Pentru instalare apăsați aici.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol