Home Aplicații utile Aplicații de muzică online pentru Android: iată care sunt cele mai bune în 2021

Aplicații de muzică online pentru Android: iată care sunt cele mai bune în 2021

Scris de: Florin Groza
1365 vizualizări
aplicație de muzica online gratis

Top cele mai bune aplicații de muzica gratis in 2021.

Sunteți pasionați de muzică și doriți să o ascultați și atunci când nu sunteți acasă? În acest articol vă prezint cele mai bune aplicații pentru muzică online, astfel puteți să ascultați melodiile preferate pe telefon Android oriunde vă aflați.

Toate aceste aplicații de muzică online pentru Android sunt gratis, dar au unele limite, de exemplu se poate asculta muzică doar când sunteți conectați la internet, melodiile nu se pot descărca pe telefon și între melodii sunt reclame de publicitate.

Ca să eliminați toate aceste limite sunt disponibile unele abonamente mai mult sau mai puțin convenabile. Haideți să vedem care sunt cele mai bune aplicații de muzică gratis pentru telefoane și tablete Android în 2021.

Citiți și articolul: Aplicatii de descarcat muzica gratis.

Spotify, cea mai bună aplicație de muzică 2021

Spotify, cea mai bună aplicație de muzică gratis online

 

Nu puteam să nu încep această listă cu cele mai bune aplicații de muzică decât cu Spotify, celebrul serviciu de streaming muzical utilizat de zeci de milioane de persoane din toată lumea.

Spotify este cea mai completă aplicație de muzică și caracteristica sa principală este prezența a mai multor liste de redare create de utilizatori și de dezvoltatorii aplicației.

O altă caracteristică foarte utilă este faptul că propune să ascultați muzică bazându-se pe melodiile ascultate, astfel aveți la dispoziție liste de redare zilnice și săptămânale (Daily Mix și Discover Weekly) în conformitate cu gusturile voastre muzicale.

Spotify este o aplicație care se poate descărca și instala gratis pe telefon, dar gratuit, permite să ascultați muzică doar online în modul ”shuffle”, adică la întâmplare. Practic, puteți să ascultați muzica ca la radio, doar dacă sunteți conectați la internet, fără să puteți sări peste melodiile care nu vă plac și cu întreruperi de publicitate.

Alternativ, vă puteți abona la Spotify Premium (4.99€/lună sau 59.88€/an cu o perioadă gratis de probă de 30 de zile), astfel puteți să alegeți care melodii doriți să ascultați, se elimină publicitatea și melodiile se pot descărca pe telefon ca să le ascultați și offline (atunci când nu sunteți conectați la internet).

Aplicația Spotify, în general, este deja preinstalată pe telefon. Dacă nu o aveți, puteți să o instalați de pe Google Play apăsând pe acest link.

Citiți și articolul: Aplicatii de ascultat muzica fara internet.

Deezer Music, una dintre cele mai bune aplicații de muzică

Deezer Music, aplicație pentru muzică telefon AndroidO altă aplicație de muzică gratis, dar mai puțin cunoscută decât Spootiy, este Deezer Music, care permite să ascultați online numeroase liste de redare create de dezvoltatorii aplicației.

Foarte buni sunt algoritmii săi care propun să ascultați melodiile în streaming pe baza pieselor ascultate anterior și dacă acordați un vot melodiilor ascultate, algoritmul se va îmbunătății tot mai mult.

Aplicația Deezer Music în versiunea gratis impune unele limite, de exemplu se poate asculta doar muzică online în mod aleatoriu, iar între melodii sunt pauze de publicitate.

Deezer pune la dispoziție un abonament foarte avantajos la doar 0.99€/lună pentru primele 3 luni, apoi abonamentul costă 4.99€/lună. În acest mod se elimină limitele din versiunea gratis, astfel puteți să ascultați orice melodie doriți fără reclame de publicitate și puteți să descărcați melodiile pe telefon ca să le ascultați offline (fără internet).

Ca să instalați Deezer Music de pe Google Play apăsați pe acest link.

Citiți și articolul: Tonuri de apel gratis.

SoundCloud, o aplicație pentru muzică gratis creată de artiști independenți

SoundClound, aplicatie pentru muzica gratis android

 

SoundCloud este una dintre cele mai importante platforme de sharing muzical online. Este utilizată de foarte mulți artiști independenți din întreaga lume care doresc să-și facă cunoscute propriile melodii.

Dacă accesați SoundCloud cu calculatorul (sau oricum cu un browser) puteți descărca unele melodii pentru care autorii au activat opțiunea de download. Utilizând aplicația oficială SoundCloud pentru Android nu se pot descărca melodiile, dar puteți să ascultați muzica în streaming nelimitat.

Deci dacă doriți să ascultați muzică gratis în streaming fără descărcare, aplicația SoundCloud pentru Android este ideală pentru că veți găsi o grămadă de muzică necunoscută interesantă, remix-uri, versiuni cover, podcast și multe altele.

Utilizarea acestei aplicații de muzică gratis este foarte simplă: instalați aplicația de pe Magazin Play, o deschideți și imediat puteți să alegeți o melodie din categoriile sau topurile puse la dispoziție.

SoundCloud oferă și un motor de căutare intern, astfel puteți să găsiți mai repede melodiile care vă interesează să le ascultați.

Prin crearea unui cont pe SoundCloud, puteți să creați liste cu melodiile preferate, să creați playlist-uri și să interacționați mai bine cu toate funcțiile oferite de aplicație. În plus, nu o să fiți mereu deranjați de solicitările de înregistrare care sunt afișate din când în când utilizatorilor care nu sunt înscriși.

Ca să instalați SoundCloud pe telefon de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Citiți și articolul: Aplicatii de facut video din poze cu muzica.

TuneIn Radio, o aplicație de ascultat muzică online simplă și eficientă

tunein radio, aplicatie de ascutat muzica online gratis

O altă aplicație de ascultat muzica online pe care o recomand este ”TuneIn – NFL Radio, Free Music, Sports & Podcasts”, care vă permite să accesați peste 100.000 de posturi de radio din toată lumea gratuit.

Aplicația are și o versiune ”Premium” (costă în jur de 10 euro), care vă permite să înregistrați melodiile pe care le ascultați și nu prezintă publicitate. Dacă optați pentru versiunea ”Premium” aveți o perioadă de probă gratis de 30 de zile.

Interfața grafică este extrem de intuitivă, imediat se înțelege cum funcționează aplicația. Posturile de radio sunt împărțite pe categorii muzicale, limbă sau poziție geografică. Ca să găsiți posturile de radio preferate aplicația oferă și un motor de căutare, astfel puteți să căutați posturi de radio online tastând numele uni artist sau titlul unei melodii.

Dacă doriți să încercați această aplicație de muzică online o puteți instala gratuit de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Muzică Google Play, aplicație de muzică gratis online

muzica google play

Un alt serviciu de streaming muzical este oferit de aplicația Muzică Google Play.

Muzică Google Play pune la dispoziție un catalog de melodii foarte bogat și în plus, aplicația permite să încărcați 50.000 de melodii de pe computer, pe care apoi le găsiți sincronizate pe dispozitivul mobil.

În versiunea gratuită, aplicația prezintă publicitate în interfață, iar ascultarea melodiilor este întreruptă de anunțuri publicitare.

Dacă doriți, există și o versiune cu abonament (de aproximativ 10 euro pe lună sau 14 euro pe lună pentru abonament familie) care nu prezintă întreruperi publicitare, vă permite să accesați peste 35 de milioane de melodii și vă permite să descărcați melodiile preferate pe dispozitiv, astfel le puteți asculta și offline.

De obicei aplicația Muzică Google Play o găsiți preinstalată pe telefoanele cu Android, dar dacă nu o aveți o puteți instala gratuit de pe Magazin Play de la acest link.

Citiți și aceste articole:

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol