Home Aplicații utile Aplicații pentru bicicletă și ciclism: top cele mai bune în 2021

Aplicații pentru bicicletă și ciclism: top cele mai bune în 2021

Scris de: Florin Groza
557 vizualizări
aplicatii pentru bicicleta si ciclism

Sunteți pasionați de ciclism și doriți să monitorizați în detaliu activitatea fizică în timp de mergeți cu bicicleta? În acest articol găsiți cele mai bune aplicații pentru bicicletă pe care le puteți instala pe telefon Android, astfel încât puteți să monitorizați progresele, să verificați viteza și distanțele parcurse cu bicicleta.

Strava, cea mai bună aplicație pentru bicicletă

Nu puteam să încep această listă cu cele mai bune aplicații pentru bicicletă decât cu Strava, o aplicație folosită de milioane de persoane pentru a-și înregistra activitățile în timpul mersului cu bicicleta.

Această aplicație vă permite să comparați performanța în timp, să vă conectați la comunitatea integrată și să partajați fotografii, povești și multe altele.

Aplicația Strava vă permite să obțineți datele statistice ale activităților înregistrate, cum ar fi distanța, ritmul, viteza, diferența de înălțime și caloriile arse, precum și o hartă interactivă detaliată a activității.

Aplicația este, de asemenea, concepută pentru a vă stimula să obțineți rezultate mai bune, cu provocări lunare concepute pentru a avea rezultate mai bune față de activitățile anterioare.

Printre cele mai curioase caracteristici este opțiunea cu ajutorul căreia îți poți monitoriza performanța într-o anumită parte a traseului parcurs cu bicicleta.

Vă puteți monitoriza ritmul cardiac, controlându-vă antrenamentul cu acest parametru important. Strava este compatibil și cu toate dispozitivele Android Wear.

Ca să încercați această aplicație pentru ciclism o puteți instala gratuit de pe Magazin Play accesând acest link.

Citiți și articolul: Pedometru contor de pași.

GPS Sports Tracker, aplicație pentru ciclism bună și eficientă

O altă aplicație pentru bicicletă este GPS Sports Tracker, care vă permite să partajați recordurile voastre cu o comunitate foarte mare de pasionați de sport și ciclism.

Cu această aplicație instalată pe smartphone-ul dvs. veți putea verifica în timp real distanța parcursă, caloriile consumate și multe alte informații utile pentru a înțelege dacă ritmul susținut în timpul mersului cu bicicleta a fost cel potrivit!

Puteți, de asemenea, să partajați rezultatele pe rețelele de socializare și să alegeți cele mai bune rute dintre cele sugerate de aplicație, pe baza activității care urmează să fie efectuată (fie cu bicicleta în oraș, fie la munte).

Aplicația GPS Sports Tracker poate fi instalată gratuit de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Citiți și articolul: Aplicație pentru mișcare și alergare.

Cycling – Bike Tracker, una dintre cele mai bune aplicații pentru bicicletă

O altă aplicație foarte utilă pentru a monitoriza progresul în timp ce mergeți cu bicicleta în oraș este Cycling – Bike Tracker.

Această aplicație este specifică pentru cei care merg cu bicicleta pe străzile orașului și poate obține o interfață foarte clară și completă pe toți parametrii care trebuie monitorizați, cum ar fi viteza medie, viteza maximă atinsă, ascensiunea, coborârea, ritmul, durata pauzelor și caloriile arse.

Utilizarea datelor GPS și a datelor Internet vă permite, de asemenea, să cunoașteți vremea și ora apusului și a răsăritului soarelui, pentru a nu fi prins nepregătit.

Dacă doriți să încercați această aplicație pentru biciclete o puteți instala gratis de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol