Home Jocuri Gratis Jocuri de strategie gratis pentru telefoane și tablete Android

Jocuri de strategie gratis pentru telefoane și tablete Android

Scris de: Florin Groza
403 vizualizări
jocuri de strategie gratis pentru telefon android

Vrei să instalezi pe telefon sau tabletă Android un joc de strategie gratis dar nu știi pe care să-l alegi? În acest articol găsești o listă cu cele mai bune jocuri de strategie Android, care se pot descărca gratis de pe Magazin Google Play.

Clash Royale

Jocul gratuit creat de compania Supercell, Clash Royale, este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie Android. Până în prezent a primit peste 25 de milioane de recenzii pozitive, având o medie de 4,5 stele din 5.

În acest joc de strategie gratuit va trebui să vă apărați turnurile în runde de 3 minute. Jucătorii vor trebui să echilibreze cu atenție atacurile și apărarea cât mai repede posibil. Dar trebuie să fiți foarte atenți, o singură greșeală vă poate duce la înfrângere!

Acestea fiind spuse, Clash Royale este un joc free-to-play și trebuie să câștigi cât mai mult posibil pentru a debloca unele opțiuni sau personaje. Unele dintre ele se vor debloca singure, dar va trebui să așteptați ceva timp. Dacă sunteți mai nerăbdători, puteți să le cumpărați cu bani reali. Apăsați aici pentru instalare.

Clash of Clans

Clash of Clans, dezvoltat tot de compania franceză Supercell, este unul dintre cele mai jucate jocuri de strategie din lume.

Jocul constă în dezvoltarea unui sat, cu scopul de a aduce toate clădirile prezente la nivelul maxim, de a acumula trofee și de a atinge toate obiectivele propuse.

Jucătorii pot crea alianțe (clanuri) de până la 50 de utilizatori care colaborează cu o ierarhie internă.

Resursele (aurul, elixirul și elixirul negru) pot fi obținute prin intermediul clădirilor însărcinate cu producția, dar mai ales prin atacarea altor jucători din întreaga lume.

Clash of Clans este un joc gratuit, dar unele opțiuni sau resurse se pot cumpăra cu bani reali. Pentru instalare apăsați aici.

The Battle of Polytopia

The Battle of Polytopia este un joc de strategie gratuit care vă va pune la încercare abilitățile voastre de strateg.

În acest joc trebuie să descoperiți noi zone și să le cuceriți luptându-vă cu triburi rivale.

Sunt disponibile diferite modalități de joc: cu modalitatea ”Classic” aveți la dispoziție 30 de runde, în timp ce în modalitatea ”Domination” jocul se termină doar când rămâne un singur trib.

Jocul este gratuit, dar unele opțiuni sunt disponibile și contra cost. Pentru instalare apăsați aici.

Lords & Knight

Lords & Knight este clasicul joc de strategie medieval în care trebuie să-ți gestionezi teritoriul și castelul în multe dintre aspectele sale: minele, tavernele, piața, tâmplăria, biblioteca, fermele și arsenalul.

Numai prin construirea de clădiri și gestionarea optimă a resurselor dvs. puteți crea o armată puternică pentru a învinge inamicii și pentru a face alianțe cu alți jucători.

Pentru a cuceri alte teritorii și castele, trebuie să găsiți strategia potrivită și să conduceți oamenii spre victorie. Pentru instalare apăsați aici.

Jungle Heat

Dacă sunteți în căutarea unui joc de strategie similar cu Clash of Clans, dar ambientat într-un cadru modern și militar, atunci Jungle Heat este jocul potrivit pentru voi.

Trebuie să gestionați baza în cel mai bun mod posibil, să organizați apărarea și să vă antrenați armata. Scopul jocului nu este doar de a vă apăra împotriva atacurilor inamice, ci și de a ataca strategic alți jucători.

Misiunile ofensive sunt esențiale pentru a câștiga aurul și petrolul. Puteți alege între două moduri: Single Player și Multiplayer. În primul mod veți juca împotriva inteligenței jocului. În cel de-al doilea mod trebuie să înfruntați jucători reali din toată lumea.

Singurul neajuns este timpul mare de așteptare: după ce ați construit ceva sau ați pregătit trupele, va trebui să așteptați să jucați. Pentru instalare apăsați aici.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol