Aplicații de schimbat vocea în timpul apelului pentru telefon Android

Cele mai bune aplicații de schimbat vocea gratis și cu abonament.

Cred că toată lumea a văzut un film în care protagonistul încerca să-și schimbe vocea la telefon plasând o batistă în fața gurii sau vorbind într-o pâlnie, generând adesea efecte comice și eșuând în inițiativă.

Dacă doriți să faceți o glumă prin telefon prietenilor și intenționați să vă camuflați vocea, nu trebuie să recurgeți la aceste mijloace vechi și ineficiente.

Astăzi există numeroase aplicații de schimbat vocea în timpul apelului.

Aplicațiile care vot fi prezentate în acest articol sunt eficiente, însă în versiunea lor gratuită sunt foarte limitate.

Pentru a vă schimba vocea în convorbiri telefonice lungi, va trebui să cumpărați unele opțiuni și timp suplimentar.

Dar să vedem în detaliu care sun cele mai bune aplicații de schimbat vocea pentru telefon Android.

FunCalls

FunCalls este o aplicație foarte intuitivă de utilizat pentru a schimba vocea în timpul apelurilor telefonice.

Folosirea este foarte simplă: după ce ați descărcat aplicația, veți vedea o tastatură telefonică și puteți introduce numărul de telefon pe care doriți să-l apelați sau îl puteți prelua din agenda telefonică.

Din păcate versiunea gratis este foarte limitată: puteți efectua dor un apel de 50 de secunde gratuit și să utilizați numai opțiunile de schimbare voce din categoriile Funny și Man.

Pentru a avea acces la apeluri mai lungi și pentru a putea utiliza alte efecte de schimbare voce, cum ar fi Scary și Helium, va trebui să plătiți costuri suplimentare, variind de la 4,69 euro pentru 20 de minute la 18,99 euro pentru o sută de minute.

Aplicația FunCalls vă permite nu numai să schimbați vocea în timpul convorbirilor telefonice, ci și să adăugați efecte în timpul apelului, permițându-vă să inserați mai multe sunete în fundal, de la lătratul unui câine la focurile de pușcă.

De asemenea, lângă butonul verde al telefonului de apel, aveți opțiunea să înregistrați toată farsa telefonică. Apăsați aici pentru instalare.

Voice changer with effects

Este o aplicație de schimbat vocea gratuită, care pune la dispoziție peste 40 de efecte, printre care enumăr helium, robot, monstru, zombie, extraterestru și multe altele.

Funcționarea este simplă: înregistrezi vocea prin intermediul aplicației (apăsând pe pictograma microfon din centrul ecranului) apoi poți să încerci efecte oferite de aplicație.

Când găsești efectul de schimbat vocea care îți place apeși pe cele trei puncte din dreapta și alegi opțiunea care te interesează.

Ai la dispoziție opțiunea de a salva fișierul audio (Save Recording), să exporți fișierul audio în librăria muzicală, să creezi un fișier video din poze cu înregistrarea vocii tale sau să setezi înregistrarea ca sonerie sau sunet de notificare.

Fișierul audio salvat pe telefon poți să-l trimiți prin e-mail, WhatsApp, Skype sau alt serviciu de mesagerie.

Dacă dorești mai multe efecte ca să schimbi vocea poți să apeși pe ”Get more effects” și ai posibilitatea să primești gratuit alte efecte dacă te uiți la publicitate sau să cumperi un abonament.

În concluzie, pot să spun că este una dintre cele mai bune aplicații de schimbat vocea, perfectă să faci o glumă prietenilor.

Ca să instalezi aplicația Voice changer with effects apasă pe acest link de pe Magazin Play.

Call voice changer

Dacă doriți mai multe secunde gratuite, puteți opta pentru aplicația de schimbat vocea la telefon Call voice changer, care vă oferă gratuit un apel de două minute.

Această aplicație de schimbat vocea în timpul convorbirilor este foarte intuitivă. Deschideți aplicația și tastați numărul de telefon pe care doriți să-l apelați cu vocea schimbată, apoi înainte de a efectua apelul, vi se va solicita tonul și efectul pe care doriți să îl utilizați pentru a vă schimba vocea.

În plus, puteți adăuga o multitudine de efecte sonore: de la sunete de animale la vocile care cântă ”La mulți ani”, voci de oameni celebri, până la cel mai clasic zgomot al toaletei.

Pentru a vă familiariza cu aplicația, înainte de a efectua apelul, veți putea să faceți clic pe Demo, astfel încât veți auzi cum va suna vocea dvs. deghizată pe telefon și veți cunoaște efectele.

Pentru a cumpăra un trafic suplimentar, va trebui să dați clic pe pictograma căruciorului. Prețurile variază de la 4,99 USD pentru 15 minute până la 19,99 pentru 80 de minute.

De asemenea, aplicația vă permite să câștigați timp în plus, vizionând videoclipuri promoționale. Dacă tocmai ați descărcat-o, trebuie să știți că primele două minute gratis trebuie să fie folosite în termen de 15 zile.

Lasă un comentariu