Apel fals: aplicații Android cu care poți simula primirea unui apel telefonic

Cele mai bune aplicații pentru apel fals cu voce.

Un apel fals cu voce, uneori, ne poate salva din situații plictisitoare sau neplăcute.

Dacă aveți un telefon Android puteți instala o aplicație gratuită care simulează primirea unui apel telefonic sau mesaj SMS la o anumită oră, astfel, aveți un pretext să plecați și să evitați situații jenante sau plictisitoare, cum ar fi ședințe, întâlniri sau discuții cu persoane intruzive.

Un apel fals mai poate fi folosit și să faceți o glumă prietenilor, astfel le arătați că vă telefonează o persoană importantă, o femeie frumoasă sau personaje îndrăgite de copii, cum ar fi Moș Crăciun.

Dacă doriți să faceți o glumă prietenilor arătându-le ca primiți un apel sau mesaj SMS de la o persoană importantă sau o fată frumoasă, puteți să folosiți una dintre aplicațiile Android de mai jos care simulează primirea unui apel fals cu voce.

Iată care sunt cele mai bune aplicații pentru a programa primirea unui apel fals cu voce pentru telefoane Android.

Apel fals cu voce pe telefon Android, Fake Call

Este una dintre cele mai bune aplicații pentru primirea apelurilor false. Folosirea este extrem de simplă și rapidă, fără prea multe personalizări.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să instalați aplicația din Magazinul Google Play.

Deschideți aplicația și alegeți poza, numele și numărul de telefon care doriți să apară pe display când primiți apelul telefonic fals. Poza o puteți alege din pozele voastre salvate pe telefon sau, dacă vreți, aplicația vă pune câteva la dispoziție.

Apoi apăsați pe Add voice, astfel puteți să adăugați voce apelului fals. Aveți la dispoziție unele fișiere audio, dar puteți să înregistrați vocea, astfel convorbirea telefonică este mai credibilă.

Deci apăsați pe pictograma verde cu microfon și înregistrați un mesaj, îl salvați apăsând pe SAVE, apoi apăsați pe pictograma bifat din dreapta sus.

Când terminați cu aceste setări apăsați pe SAVE & MAKE CALL.

În următoarea fereastră care se deschide setați peste cât timp doriți să primiți apelul telefonic. Așteptați timpul pe care l-ați setat și o să primiți apelul fals cu voce.

După cum ați văzut, este o aplicație ușor de înțeles și de folosit.

Ca să primiți un mesaj SMS fals trebuie să alegeți FAKE SMS. Ca și pentru apelul telefonic fals scrieți numele, numărul de telefon, eventual alegeți o poză, scrieți mesajul pe care doriți să-l primiți și setați data și ora la care doriți să primiți mesajul fals.

Apel Fals, aplicație de primit apeluri telefonice false

Acesta este o aplicație Android mai simplă care permite să primiți un apel fals cu voce fără prea multe personalizări.

Folosirea este foarte ușoară: instalați aplicația, o deschideți și apăsați pe opțiunea ”Apelantului”, unde puteți să alegeți numele apelantului, numărul de telefon care doriți să apară pe display și o poză.

Ca să adăugați voce trebuie să reveniți la fereastra principală a aplicației și să apăsați pe ”Voce”. Aici puteți să alegeți un fișier MP3 salvat deja pe telefon sau să faceți o înregistrare vocală pe loc.

După ce ați terminat cu vocea trebuie să apăsați pe ”Programa” și puteți să alegeți timpul peste care doriți să primiți apelul fals. Puteți alege de la 10 secunde până la 30 de minute.

După ce timpul pe care l-ați ales a trecut o să primiți acest apel fals cu voce.

Ca să instalați aplicația de pe Google Play apăsați aici.

Fake Call & SMS, aplicație pentru apeluri false Android

O altă aplicație Android gratis pentru apel fals cu voce este Fake Call & SMS.

Interfața grafică este foarte simplă cu toate funcțiile principale la vedere, astfel utilizarea este extrem de simplă.

După instalare deschideți aplicația și în fereastra principală scrieți numele și numărul de telefon care doriți să apară pe display când vă sună telefonul, adăugați o poză și apoi adăugați o voce.

Vocea care doriți să se audă în timpul convorbirilor false se poate alege din fișierele audio salvate pe telefon sau se poate înregistra o voce pe loc apăsând pe pictograma cu microfon.

Mai trebuie să alegeți timpul apelului și apăsați pe ”SALVEAZĂ”. În fereastra care se deschide alegeți după cât timp doriți să primiți apelul fals și gata.

Ca să simulați primirea unui SMS fals trebuie să alegeți panoul ”SMS FALS”. Apoi alegeți numele, poza, mesajul pe care doriți să-l primiți, data și ora la care doriți să primiți mesajul. Mai trebuie doar o simplă apăsare pe ”Salvează și creează mesajul”.

În interfața aplicației este publicitate, dar nu este invazivă sau deranjantă.

Ca să instalați aplicația pe telefon apăsați aici.

Apel fals de la Moș Crăciun – Fake Call from Santa

Această aplicație simulează un apel fals cu voce de la Moș Crăciun, astfel, poți să păcălești membrii familiei, colegii, dar mai ales copii, arătându-le că ești în contact cu Moș Crăciun.

Cu doar câteva atingeri poți să setezi să primești un mesaj, apel telefonic sau apel video de la Moș Crăciun.

Sunt disponibile 7 videoclipuri pentru apel video, dar aplicația oferă și posibilitatea să încarci propriul videoclip.

Ca să instalezi aplicația pe telefon Android de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Lasă un comentariu