Home Aplicații utile Aplicații de făcut colaje de poze pe telefon Android

Aplicații de făcut colaje de poze pe telefon Android

Scris de: Florin Groza
722 vizualizări
aplicatie de facut colaje din poze

Un colaj de poze este o modalitate foarte bună de a prezenta unele dintre fotografiile preferate într-un singur cadru. Practic, uniți mai multe poze într-una singură și ca să faceți acest lucru aveți nevoie de o aplicație de făcut colaje foto bună.

Desigur, se pot crea colaje foto cu ajutorul oricărei aplicații de editat poze, dar utilizarea unei aplicații de făcut colaje îți face munca mult mai ușoară și mai simplă pentru că sunt specializate în așa ceva.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de făcut colaje din poze gratis în 2019, care se pot descărca gratuit prin intermediul aplicației Magazin Google Play.

Cea mai bună aplicație de făcut colaj foto, Photo Collage Maker

Photo Collage Maker este cea mai bună aplicație de făcut colaj foto pe telefon Android, după părerea mea și a altor zeci de mii de utilizatori care au acordat feedback pozitiv pe Magazin Play. În prezent aplicația a fost descărcată de peste 5 milioane de ori și are 4,8 stele din 5.

Utilizarea aplicației este simplă și ca la alte aplicații de făcut colaje se pornește de la o schemă în care trebuie adăugate pozele.

Pentru că sunt disponibile peste 100 de șabloane gratuite, cu ajutorul aplicației se pot realiza cele mai neobișnuite combinații de poze.

Se poate adăuga un fundal oarecare, eventual o fotografie, apoi pe fiecare poză care compune colajul se poate adăuga text, efecte speciale, stickers amuzante sau chiar să simulați tatuaje pe piele. Într-un colaj foto se pot adăuga până la 18 poze.

Chiar dacă sunt disponibile numeroase șabloane și se pot crea nenumărate combinații de poze, aplicația este foarte simplu de folosit, chiar și cine nu a mai făcut niciodată un colaj foto nu va avea probleme d utilizare.

Aplicația Photo Collage Maker este gratuită, dar în interfață are reclame de publicitate, care în acest moment nu este deranjantă.

Ca să descarci aplicația pe telefon Android de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Citește și articolul: Aplicatii de făcut filmulete din poze cu muzica.

Google Photo, una dintre cele mai bune aplicații de făcut colaje foto

Începem acestă listă cu aplicații de făcut colaje cu Google Foto, deoarece este o aplicație pe care mulți utilizatori o folosesc deja.

Ca să utilizați Google Foto pentru a crea un colaj trebuie doar să încărcați pozele în contul vostru, alegeți opțiunea ”Asistent”, apoi opțiunea ”Colaj”.

Puteți să creați colaje de diferite forme din două până la nouă poze. În plus, aveți la dispoziție și unele instrumente de bază pentru a retușa pozele care doriți să compună colajul.

Google Foto este disponibil pentru Android, iPhone și pe web.

Citește și articolul: Aplicatie care te imbatraneste.

Pic Collage, o aplicație de făcut colaje de poze ușor de utilizat

Pic Collage este o aplicație de făcut colaje care oferă sute de șabloane, fundaluri, stickers, fonturi pentru a scrie și desene pentru a personaliza colajul.

Interfața grafică este foarte intuitivă, astfel, puteți crea un colaj foto simplu, dar eficient, în doar câteva minute.

Dacă nu vă plac șabloanele predefinite, puteți utiliza opțiunea ”formă liberă”, astfel puteți crea un colaj cu aspect unic. Odată ce creația este terminată, veți putea să distribuiți instant colajul cu prietenii și familia pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Singurul dezavantaj al aplicației Pic Collage este că versiunea gratuită introduce un filigran pe colaje. Va trebui să plătiți 1,99 dolari pentru a elimina filigranul și pentru a elimina reclamele de publicitate.

Ca să instalați Pic Collage pe telefon Android apăsați aici.

Citește și articolul: Aplicatie de schimbat culoarea parului.

Aplicație de făcut colaje din poze bună și gratis, Collage Maker

O altă aplicație de făcut colaje foto este Collage Maker, care vă permite să combinați în diferite forme până la 18 poze.

Aplicația pune la dispoziție peste 100 de șabloane predefinite, numeroase fundaluri, sticker, fonturi pentru a adăuga text.

Pozele care doriți să compună colajul le puteți edita cu unele instrumente de bază, cum ar fi decupare, adăugarea de filtre și scris.

Pentru instalare de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol