Aplicații de făcut colaje de poze pe telefon Android

Cele mai bune aplicații de făcut colaje din poze pentru Android.

Un colaj de poze este o modalitate foarte bună de a prezenta unele dintre fotografiile preferate într-un singur cadru.

Practic, uniți mai multe poze într-una singură și ca să faceți acest lucru aveți nevoie de o aplicație de făcut colaje foto bună.

Desigur, se pot crea colaje foto cu ajutorul oricărei aplicații de editat poze, dar utilizarea unei aplicații de făcut colaje îți face munca mult mai ușoară și mai simplă pentru că sunt specializate în așa ceva.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de făcut colaje din poze gratis în 2022, care se pot descărca gratuit prin intermediul aplicației Magazin Google Play.

Cea mai bună aplicație de făcut colaj foto, Photo Collage Maker

Photo Collage Maker este cea mai bună aplicație de făcut colaj foto pe telefon Android, după părerea mea și a altor zeci de mii de utilizatori care au acordat feedback pozitiv pe Magazin Play.

În prezent aplicația a fost descărcată de peste un milion de ori și are 4,9 stele din 5.

Utilizarea aplicației este simplă și ca la alte aplicații de făcut colaje se pornește de la o schemă în care trebuie adăugate pozele.

Pentru că sunt disponibile peste 100 de șabloane gratuite, cu ajutorul aplicației se pot realiza cele mai neobișnuite combinații de poze.

Se poate adăuga un fundal oarecare, eventual o fotografie, apoi pe fiecare poză care compune colajul se poate adăuga text, efecte speciale, stickers amuzante sau chiar să simulați tatuaje pe piele. Într-un colaj foto se pot adăuga până la 18 poze.

Chiar dacă sunt disponibile numeroase șabloane și se pot crea nenumărate combinații de poze, aplicația este foarte simplu de folosit, chiar și cine nu a mai făcut niciodată un colaj foto nu va avea probleme de utilizare.

Aplicația Photo Collage Maker este gratuită, dar în interfață are reclame de publicitate, care în acest moment nu este deranjantă.

Ca să descarci aplicația pe telefon Android de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Google Photo, una dintre cele mai bune aplicații de făcut colaje foto

Una dintre cele mai populare aplicații de făcut colaje este Google Foto, deoarece este o aplicație pe care mulți utilizatori o folosesc deja și, în general, o găsiți deja preinstalată pe telefon.

Ca să utilizați Google Foto pentru a crea un colaj trebuie doar să încărcați pozele în contul vostru, alegeți opțiunea ”Asistent”, apoi opțiunea ”Colaj”.

Puteți să creați colaje de diferite forme din două până la nouă poze. În plus, aveți la dispoziție și unele instrumente de bază pentru a retușa pozele care doriți să compună colajul.

Google Foto este disponibil pentru Android, iPhone și pe web.

Citește și articolul: Aplicație care te îmbătrânește în poze.

Pic Collage, o aplicație de făcut colaje de poze ușor de utilizat

Pic Collage este o aplicație de făcut colaje care oferă sute de șabloane, fundaluri, stickers, fonturi pentru a scrie și desene pentru a personaliza colajul.

Interfața grafică este foarte intuitivă, astfel, puteți crea un colaj foto simplu, dar eficient, în doar câteva minute.

Dacă nu vă plac șabloanele predefinite, puteți utiliza opțiunea ”formă liberă”, astfel puteți crea un colaj cu aspect unic.

Odată ce creația este terminată, veți putea să distribuiți instant colajul cu prietenii și familia pe Facebook, Twitter, Instagram și alte site-uri de socializare.

Singurul dezavantaj al aplicației Pic Collage este că versiunea gratuită introduce un filigran pe colaje. Va trebui să plătiți 1,99 dolari pentru a elimina filigranul și pentru a elimina reclamele de publicitate.

Ca să instalați Pic Collage pe telefon Android apăsați aici.

Citește și articolul: Aplicație de schimbat culoarea părului.

Aplicație de făcut colaje din poze bună și gratis, Collage Maker

O altă aplicație de făcut colaje foto este Collage Maker, care vă permite să combinați în diferite forme până la 18 poze.

Aplicația pune la dispoziție peste 100 de șabloane predefinite, numeroase fundaluri, sticker și fonturi pentru a adăuga text.

Pozele care doriți să compună colajul le puteți edita cu unele instrumente de bază, cum ar fi decupare, adăugarea de filtre și scris.

Pentru instalare de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Aplicații pentru colaje foto, Collage Maker

O altă aplicație gratuită pe care o recomand dacă doriți să creați colaje din poze este Collage Maker.

Interfața grafică este foarte intuitivă și ușor de înțeles, chiar și cine nu a mai folosit niciodată o astfel de aplicație nu va întâmpina greutăți la utilizare.

Cu Collage Maket puteți să combinați până la 15 fotografii în colaje folosind numeroase șabloane, rame, filtre, efecte speciale, fonturi pentru text și peste 1000 de adezive (stickers) și emoji.

Colajele pot fi redimensionate automat, pentru platforma de socializare unde doriți să le distribuiți, cu o singură atingere.

Pentru instalare de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu