FaceApp, aplicație de îmbătrânire sau întinerire în poze pentru Android

FaceApp – aplicația care te îmbătrânește în poze.

Este foarte probabil că în ultimele ore ați văzut pe Facebook numeroase poze cu bătrâni: este meritul unei aplicații de îmbătrânit,  numită FaceApp, o aplicație gratuită care a devenit virală după ce unele celebrități au dat startul trendului #FaceAppChallenge pe principalele site-uri de socializare, care constă în publicarea propriului chip îmbătrânit cu această aplicație.

FaceApp este o aplicație lansată în 2017 și dezvoltată de o echipă de programatori ruși, care utilizează inteligența artificială ca să elaboreze fotografii și să aplice unele filtre chipului uman.

Cel mai faimos filtru este acela care îmbătrânește persoanele în poze, dar sunt disponibile și alte filtre și efecte care se pot aplica chipului uman, cum ar fi de exemplu întinerire, schimbarea culorii părului, schimbarea coafurii, modificarea expresiei faciale, aplicarea machiajului pe față și multe altele.

Opțiunea de îmbătrânire a fost actualizată și îmbunătățită de curând pentru a reda rezultate cât mai apropiate de cele ”reale”.

Cu toate acestea, cu excepția opțiunii de îmbătrânire și a câtorva altele, majoritatea efectelor sunt contra cost: pentru a le debloca, există un abonament, care costă 3,99 euro pe lună sau 19,99 euro pe an. Există, de asemenea, posibilitatea de a debloca versiunea pe viață plătind 43.99 euro.

Este inutil să spun că trendul #FaceAppChallenge a dat naștere la crearea unui număr infinit de meme.

Pe Twitter, una dintre fețele cel mai modificate de acestă aplicație care te îmbătrânește este aceea a lui Messi, deoarece versiunea în vârstă a fotbalistului este foarte asemănătoare cu cea a cântărețului argentinian Ricardo Montaner.

O altă caracteristică a aplicației este posibilitatea de a introduce un zâmbet. Acest lucru i-a determinat pe unii să schimbe cel mai faimos zâmbet din istoria artei: zâmbetul Monalisei.

Aplicația se FaceApp se poate descărca gratis de pe Magazin Play, iar utilizarea este foarte simplă. Ca să îmbătrâniți fața dintr-o poză trebuie doar să deschideți aplicația și să încărcați poza pe care doriți să o modificați.

Alegeți din meniul de jos opțiunea ”Vârstă”, apoi ”Bătrân” și apoi apăsați pe ”Aplicare”. În meniul de sus apoi aveți opțiunea de salvare și distribuire pe site-ul de socializare preferat.

Despre FaceApp s-a vorbit mult acum câțiva ani, după ce compania de dezvoltatori au fost acuzați de rasism din cauza unei opțiuni incluse în aplicație.

Opțiunea numită „Hot”, atunci când era folosită de oamenii de culoare sau din Asia, albea culoarea pielii și modifica caracteristicile faciale, făcându-le mai asemănătoare cu cele caucaziene.

FaceApp și-a cerut scuze, explicând că a fost un efect nedorit al rețelelor neuronale folosite de inteligența artificială și a eliminat acestă opțiune.

Dacă doriți să instalați această aplicație de îmbătrânire pe telefon Android accesați acest link de pe Magazin Play.

Alte aplicații de îmbătrânire gratis pentru Android

Dacă doriți puteți să încercați și alte aplicații de îmbătrânit în poze. Iată care sunt cele mai bune și bineînțeles gratuite:

Lasă un comentariu