Aplicații de schimbat culoarea părului pentru Android

Intenționezi să-ți schimbi culoarea părului, dar mai întâi vrei să vezi dacă ți potrivește? Poți să încerci o aplicație de schimbat culoarea părului, astfel, înainte să mergi la coafor sau frizerie, îți dai seama dacă îți stă bine noua culoare a părului.

Aproape toate aceste aplicații care schimbă culoarea părului prezentate în acest articol sunt gratuite, dar unele dintre ele au reclame de publicitate în interfață (uneori destul de invazive) care pot fi eliminate cumpărând versiunea premium.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de schimbat culoarea părului.

Hair Color

Hair Color este prima aplicație pe care ar trebui să o încerci dacă intenționezi să-ți schimbi culoarea părului. Acastă aplicație gratuită, disponibilă pentru telefon sau tabletă Android, este rezultatul unui proiect științific dezvoltat de Universitatea Stanford și a primit numeroase premii și recunoașteri.

Aplicația Hair Color vă permite să faceți o fotografie și apoi să folosiți o serie de filtre care schimbă culoarea părului într-un mod foarte realist.

Din păcate nu toate filtrele sunt gratuite, dar pot fi deblocate cumpărând versiunea premium care costă în jur de 2,29 euro.

Aplicația pune la dispoziție un mod ”Live”, astfel activați un fel de mod ”oglindă” și puteți să schimbați culoarea părului în timp real.

Ca să instalați aplicația care îți schimbă culoarea părului pe telefon accesați acest link de pe Magazin Play.

Style My Hair

O altă aplicație care schimbă culoarea părului în poze este Style My Hair, o aplicație gratuită dezvoltată de compania L’Oreal.

Interfața aplicației este caracterizată de un design simplu și intuitiv, astfel cu doar câteva atingeri puteți să schimbați coafura sau culoarea părului.

Aplicația Style My Hair pune la dispoziție și opțiunea ”înainte/după”, astfel puteți să vedeți diferențele între noul aspect și cel precedent.

Ca să instalați acestă aplicație de schimbat culoarea părului pe telefon Android apăsați pe acest link.

Hair Color Changer Real

Hair Color Changer Real este o altă aplicație bună care permite schimbarea culorii părului în poze.

Pune la dispoziție peste 40 de culori pe care puteți să le încercați, în plus, puteți să controlați luminozitatea și intensitatea culorii părului.

Ca să instalați aplicația Hair Color Changer Real pe telefon Android apăsați pe acest link.

Citește și articolul: Aplicația care te îmbătrânește.

Lasă un comentariu