Aplicații de schimbat culoarea părului și coafura gratis

Cele mai bune aplicații de schimbat culoarea părului sau coafura în poze.

Intenționezi să-ți schimbi culoarea părului sau coafura, dar mai întâi vrei să vezi dacă ți potrivește?

Poți să încerci o aplicație de schimbat culoarea părului, astfel, înainte să mergi la coafor sau frizerie, îți dai seama dacă îți stă bine noua culoare a părului.

Aproape toate aceste aplicații care schimbă culoarea părului prezentate în acest articol sunt gratuite, dar unele dintre ele au reclame de publicitate în interfață (uneori destul de invazive) care pot fi eliminate cumpărând versiunea premium.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de schimbat culoarea părului în poze gratis.

Citește și: Aplicații de editat poze.

Hair Color

Hair Color este prima aplicație pe care ar trebui să o încerci dacă intenționezi să-ți schimbi culoarea părului.

Această aplicație gratuită, disponibilă pentru telefon sau tabletă Android, este rezultatul unui proiect științific dezvoltat de Universitatea Stanford și a primit numeroase premii și recunoașteri.

Aplicația Hair Color vă permite să faceți o fotografie și apoi să folosiți o serie de filtre care schimbă culoarea părului într-un mod foarte realist.

Din păcate nu toate filtrele sunt gratuite, dar pot fi deblocate cumpărând versiunea premium care costă în jur de 2,29 euro.

Aplicația pune la dispoziție un mod ”Live”, astfel activați un fel de mod ”oglindă” și puteți să schimbați culoarea părului în timp real.

Ca să instalați aplicația care îți schimbă culoarea părului pe telefon accesați acest link de pe Magazin Play.

Style My Hair

O altă aplicație care schimbă culoarea părului în poze este Style My Hair, o aplicație gratuită dezvoltată de compania L’Oreal.

Interfața aplicației este caracterizată de un design simplu și intuitiv, astfel cu doar câteva atingeri puteți să schimbați coafura sau culoarea părului.

Aplicația Style My Hair pune la dispoziție și opțiunea ”înainte/după”, astfel puteți să vedeți diferențele între noul aspect și cel precedent.

Ca să instalați această aplicație de schimbat culoarea părului pe telefon Android apăsați pe acest link.

Hair Color Changer Real

Hair Color Changer Real este o altă aplicație bună care permite schimbarea culorii părului în poze.

Pune la dispoziție peste 40 de culori pe care puteți să le încercați, în plus, puteți să controlați luminozitatea și intensitatea culorii părului.

Ca să instalați aplicația Hair Color Changer Real pe telefon Android apăsați pe acest link.

YouCam Makeup

YouCam Makeup este o aplicație avansată pentru schimbarea coafurii, machiaj și retușarea feței în poze, disponibilă pe platformele Android și iOS.

Utilizatorii pot experimenta cu diferite stiluri de machiaj și accesorii virtuale, precum și cu diferite coafuri și culori de păr, în timp real, folosind camera frontală a dispozitivului.

Aplicația oferă o gamă variată de instrumente de retușare a feței în poze, cum ar fi eliminarea imperfecțiunilor, îmbunătățirea culorii tenului și albirea dinților.

Utilizatorii pot încerca și îmbina produse cosmetice virtuale, cum ar fi farduri, rujuri și rimeluri, și pot salva sau împărtăși rezultatele cu prietenii lor.

YouCam Makeup include, de asemenea, sugestii de stil și tutoriale pentru a ajuta utilizatorii să își îmbunătățească abilitățile de machiaj.

Caracteristica unica de a schimba culoarea părului și coafura în timp real oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și testa diferite look-uri și de a-l găsi pe acela care le avantajează cel mai bine.

Pentru instalare pe telefon Android accesați Magazin Play aici.

Recolor Photo Hair Colour

Recolor Photo Hair Colour este aplicația ideală pentru cei care doresc să încerce o nouă culoare de păr înainte de a lua o decizie permanentă sau pentru cei care doresc doar să se distreze și să experimenteze cu diferite look-uri.

Utilizatorii pot experimenta cu diferite culori de păr și coafuri, fără a fi nevoie să facă modificări permanente asupra părului lor.

Aplicația oferă o gamă largă de culori de păr și coafuri, precum și un sistem intuitiv de editare a fotografiilor pentru a se potrivi cu noua culoare de păr.

Utilizatorii pot aplica culorile de păr pe orice fotografie, inclusiv pe fotografiile lor sau pe ale altora, și pot salva sau împărtăși imaginile rezultate cu prietenii lor.

Recolor Photo Hair Colour oferă, de asemenea, sugestii de stil și tutoriale pentru a ajuta utilizatorii să aleagă culorile potrivite pentru părul lor.

Cine dorește să încerce această aplicație care schimbă culoarea părului și coafura o poate instala de pe Google Play de aici.

Citește și articolul: Aplicația care te îmbătrânește.

Lasă un comentariu