Aplicații de scris pe poze pentru telefon Android

Cele mai bune aplicații de scris pe poze pentru telefon Android.

Înainte să distribuiți pe Facebook, Pinterest sau Instagram o poză, poate aveți nevoie să adăugați un text, care poate fi un citat celebru, un mesaj, locul unde a fost făcută fotografia, numele vostru sau să scrieți orice altceva doriți.

Ca să faceți acest lucru aveți nevoie de o aplicație de scris pe poze bună și simplu de utilizat.

Este evident că se poate adăuga un text cu orice aplicație de editat poze, dar avantajul folosirii acestor aplicații de scris pe poze constă în faptul că sunt specializate doar în așa ceva, punând la dispoziție numeroase fonturi și, în plus, sunt mult mai simplu de folosit.

Haideți să vedem care sunt cele mai bune aplicații de scris pe poze gratis pe care le puteți instala din Magazinul Google Play pe telefonul sau tableta Android.

Cea mai bună aplicație de scris pe poze, TextArt

Prima aplicație de scris pe poze din această listă este TextArt, o aplicație gratis și extrem de simplu de folosit.

Fonturile sunt numeroase și de diferite mărimi; putem decide (în plus față de dimensiune) culoarea, transparența și umbrirea.

Se poate muta și redimensiona textul cu ușurință; în unele cazuri se pare că textul nu poate fi redus prea mult, iar în acest caz este necesar să se folosească un font diferit.

Există, de asemenea, texte predefinite, cu fonturi foarte elaborate, cum ar fi mesaje de felicitări pentru ziua de naștere, care fac procesul de scriere mult mai rapid (pur și simplu lipiți mesajul pe una dintre fotografii și gata).

Folosirea în general este ușoară, trebuie doar să faceți puțină practică pentru a redimensiona scrisul, în plus, este și distractiv.

TextArt este o aplicație gratis datorită publicității, care apare destul de des, practic ori de câte ori modificați o poză.

Dacă doriți să o folosiți trebuie să vă obișnuiți pentru că nu există o versiune contra cost fără publicitate. Pentru instalare apăsați aici.

Aplicații de scris pe poze gratis, Add Text

Cine caută o aplicație de scris pe poze pentru Android poate să încerce Add Text, o aplicație gratuită foarte simplu de folosit.

Aplicația Add Text pune la dispoziție numeroase fonturi, începând cu cele mai moderne și terminând cu cele mai rar întâlnite.

Textului i se poate schimba foarte ușor culoarea, poziția sau perspectiva.

Pe lângă scris pe poze, Aplicația de scris pe poze Add Text oferă numeroase adezive (stickers) și puteți să adăugați alte poze peste poza principală, astfel puteți să creați un fel de colaj de poze cu scris.

Mai sunt prezente și unele funcții de editare simple, cum ar fi rotire, redimensionare și decupare (crop).

Ca să încercați aplicația Add Text apăsați aici.

Aplicație de adăugat text pe fotografii și imagini, Add Text on Photo

O altă aplicație de scris pe poze gratis și ușor de utilizat este ”Add Text on Photo”.

Aplicația oferă gratuit numeroase fonturi și stiluri de text care se pot aplica rapid pe poze fără să pierdeți din calitatea imaginii.

În plus, acestă aplicație de adăugat text pe fotografii și imagini pune la dispoziție și numeroase ”Stickers” și ”Emoji” care se pot adăuga foarte simplu cu o singură atingere.

În prezent este una dintre cele mai apreciate aplicații din acestă categorie cu o medie de 4,8 stele din 5. Ca să instalați aplicația de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Aplicație de adăugat text pe poze, Text Photo

Text Photo este o altă aplicație de scris pe poze care vă permite cu mare ușurință să vă personalizați fotografiile înainte să le distribuiți pe site-urile de socializare.

Aplicația pune la dispoziție peste 100 de fonturi și nenumărate instrumente ca să personalizați textul.

Textul scris pe poze poate fi personalizat aproape în orice aspect, de exemplu se poate schimba culoarea, luminozitatea, perspectiva, transparența etc.

Ca să instalați aplicația de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu