Jocuri cu mașini gratis pentru telefon Android și iPhone

Cele mai bune jocuri cu mașini gratis pentru Android și iPhone în 2024.

Să vă jucați pe calculator un joc cu mașini de curse este foarte distractiv, dar în ultimul timp, văzând calitatea jocurilor pentru Android apărute, vă puteți distra la fel de bine și jucându-vă pe un telefon Android sau iPhone.

În acest articol găsiți cele mai bune jocuri cu mașini de curse pentru Android și iPhone, care se pot instala gratis pe telefon de pe Magazin Play sau App Store, dar care includ unele opțiuni contra cost.

Asphalt 9: Legends

Chiar dacă a fost lansat de puțin timp, acest joc a devenit în scurt timp unul dintre cele mai descărcate jocuri de pe Google Play și App Store.

Mașinile puse la dispoziție sunt în jur de 50 și sunt desenate foarte detaliat, se poate observa mizeria sau gheața, în funcție de drumul parcurs și dacă loviți mașina se văd și pagubele.

Ca să câștigați cursele trebuie să aveți mașini tot mai puternice, pe care le puteți debloca câștigând unele curse.

Puteți să deblocați imediat mașinile mai puternice folosind creditul din joc sau cumpărând cu bani adevărați.

Modalitatea multiplayer este excelentă pentru că puteți să concurați împotriva altor jucători reali din toată lumea și a fost gândită ca să premieze pe cine a jucat mai mult în modalitatea single și au deblocat mașini mai rapide.

Singurele limitări sunt blocajul la 30fps, astfel se evită consumul exagerat al bateriei și faptul că jocul are nevoie de o conexiune permanentă la internet.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați aici. Pentru iPhone și iPad apăsați pe acest link.

Asphalt 8

Este un alt joc cu mașini de curse gratuit, dezvoltat de către Gameloft, aceeași companie care a lansat de curând jocul Asphalt 9: Legends.

Se poate juca în modalitatea carieră sau multiplayer, iar mașinile puse la dispoziție sunt multe, începând cu Audi, Mercedes și terminând cu modele de lux, cum ar fi Lamborghini.

Grafica, în 3D, este cu adevărat frumoasă și captivantă.

După fiecare cursă se câștigă credite și stele pe care le puteți folosi să îmbunătățiți mașina, astfel o să fiți mai rapizi în următoarele curse.

Jocul pune la dispoziție numeroase mașini puternice (în jur de 50 de modele, printre care Lamborghini, Bugatti, Ferrari, etc.) și aproximativ 180 de întreceri.

În fiecare cursă, pe lângă faptul ca trebuie sa treceți primii linia de sosire, contează și câți adversari eliminați sau să completați traseul într-o anumita limita de timp.

Modalitatea multiplayer permite să concurați împotriva altor jucători adevărați din toată lumea și în mod anonim fără să vă înregistrați.

Pentru instalare pe telefon Android apasă aici. Pentru iPhone și iPad apasă aici.

Need for Speed No Limits

În această listă cu jocuri cu mașini de curse pentru Android și iOS nu putea să lipsească Need For Speed No Limits.

În acest joc puteți să participați la competiții urbane pe străzile unui oraș imaginar numit Blackridge.

Sunt peste 1000 de curse, 100 de niveluri în care puteți să avansați, 10 moduri de joc și 20 de mașini pe care puteți să le alegeți.

Mașinile se pot personaliza cu echipamente noi și le puteți îmbunătății performanțele.

Ca să avansați în joc trebuie să câștigați cât mai multe curse și ca să faceți acest lucru aveți nevoie de o mașină tot mai puternică și mai bună.

Se pot cumpăra mașini noi, piese și componente cu banii câștigați de la competițiile la care ați participat și dacă nu aveți bani suficienți puteți să cumpărați plătind cu bani reali.

Modul de joc este în stil arcade, ușor și nerealist, unde se conduce rapid până la finalul cursei, deci distracția este asigurată.

Sistemul de control este perfect pentru smartphone, trebuie să atingeți doar părțile laterale ale ecranului pentru a roti volanul, iar grafica 3D este frumoasă și precisă, cu iluminare dinamică și efecte speciale.

Spre deosebire de alte jocuri cu mașini, dacă nu sunteți prea atenți și loviți des mașina, este posibil să nu terminați cursa și să distrugeți mașina în permanență.

În plus, pagubele trebuie să le plătiți, incluse zgârieturile de pe caroserie.

În orice caz, vă puteți distra foarte bine și fără să cheltuiți nici un ban, dar în acest caz trebuie să vă jucați mai mult timp și să câștigați mai multe competiții care vă vor permite să treceți la un nivel superior și să vă îmbunătățiți mașina.

Dacă doriți să instalați jocul Need for Speed No Limits pe telefon Android faceți click aici. Pentru instalare pe iPhone apăsați aici.

Speed Racing Ultimate

Un alt joc cu mașini de curse pentru Android care merită încercat este Speed Racing Ultimate.

Jocul pune la dispoziție 8 mașini diferite și 10 piste de curse, pe care veți putea sa va dovediți abilitățile la volan.

Câștigând curse, veți câștiga bani virtuali, care pot fi cheltuiți sa va personalizați mașina, schimbând motorul și multe altele.

Sunt 3 nivele de dificultate: începător, expert și pilot, astfel puteți să alegeți nivelul care se potrivește mai bine abilităților voastre. Download Speed Racing Ultimate.

Real Racing 3

Real Racing 3 pentru Android este unul dintre cele mai bune jocuri cu mașini de curse existente în prezent.

La început jocul pune la dispoziție mașini mai slabe, dar câștigând cursele la care participați, jocul va permite sa deblocați alte nivele (900 în total!) și să câștigați bani virtuali cu care puteți să vă îmbunătățiți mașina sau să cumpărați mașini de curse mai puternice.

Jocul Real Racing 3 pune la dispoziție 45 de mașini de curse, printre care Lamborghini, Bugatti, Porsche, Audi și multe altele.

Mașina se controlează cu accelerometrul, care se poate calibra pentru fiecare utilizator în parte, iar răspunsul la comenzi este perfect.

Grafica este de calitate și impresionantă, iar efectele speciale sunt extraordinare. Puteți să alegeți sa va jucați cu vedere din interiorul mașinii sau din afara (este de preferat). Download Real Racing 3.

Death Race

Death Race este un joc cu mașini de curse pentru Android, în care, pe lângă faptul că trebuie sa treceți primul linia de sosire, puteți și să eliminați adversarii cu diferitele arme pe care le aveți în dotare.

De-a lungul drumurilor pe care le parcurgeți în timpul curselor, veți găsi diferite muniții și arme, mine lăsate de adversari și diferite obstacole.

Unele curse premiază poziția în care treceți linia de sosire, altele numărul adversarilor eliminați, iar în altele toți concurenții se întrec cu mașini la fel.

Jocul este gratuit, dar dacă doriți sa aveți rapid o mașina puternică și dotată cu arme bune puteți sa le cumpărați. Oricum, nu este nimic ce nu puteți debloca începând sa vă jucați de la primul nivel. Pentru download faceți click aici.

CSR Racing 2

Cu peste 10 milioane de descărcări și peste 3 milioane de evaluări, cu o medie de 4,7 din 5 stele, CSR Racing 2 este unul dintre cele mai bune jocuri cu mașini de curse pentru telefoane Android.

CSR Racing 2 pune la dispoziție 50 de modele de mașini, printre care Ferrari, McLaren, Bugatti, Lamborghini, Pagani, Koenigsegg și multe altele.

Se concurează în competiții urbane, grafica este detaliată, iar butoanele de control sunt pe ecran, bine gândite și ușor de folosit.

Puteți să concurați împotriva jocului, dar distracția este în modalitatea multiplayer, unde puteți să concurați împotriva altor jucători din toată lumea și vă puteți organiza în cluburi și să participați la turnee colective.

Dacă doriți să încercați jocul CSR Racing 2 faceți click aici.

NITRO NATION 6

Chiar dacă a fost lansat destul de recent, în scurt timp Nitro Nation a devenit unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini de curse pentru Android.

Grafica este frumoasă, mașinile puse la dispoziție sunt foarte multe și se poate juca și online în modalitatea multiplayer, astfel puteți să concurați împotriva jucătorilor reali din toată lumea.

Mașinile se pot personaliza și se pot îmbunătății în multe moduri, astfel puteți să vă creați o mașină de curse unică.

Jocul este gratuit, are achiziții în aplicație, dar nu este necesar să le cumpărați ca să concurați. În plus, spre deosebire de alte jocuri, nu deranjează cu invitațiile ca să cumpărați îmbunătățiri și se poate juca oricând fără să așteptați între un concurs și altul.

Ca să descărcați Nitro Nation de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Lasă un comentariu