Aplicație care face pozele să se miște și să cânte

Cele mai bune aplicații ca să faci pozele să se miște și să cânte.

O aplicație gratuită numită Wombo a devenit recent foarte populară pe rețelele de socializare care, prin utilizarea inteligenței artificiale, ne procesează pozele făcându-le să se miște în ritmul muzicii și să cânte.

În acest articol găsești detalii despre cum se folosește aplicația Wombo și, apoi, cele mai bune alternative la această aplicație care face pozele să se miște și să cânte.

Wombo

Wombo este o aplicație gratuită cu achiziții în aplicație, disponibilă pentru telefoane Android și iPhone.

Wombo funcționează într-un mod foarte simplu: odată instalată, pornești aplicația și poți alege dacă să faci o fotografie (în care capul care urmează să fie animat trebuie să fie încadrat clar) sau să alegi o poză dintre cele făcute anterior.

Poți alege melodia după ce ți-ai ales fotografia de animat (unele melodii sunt gratuite, altele premium) și, după o scurtă procesare, vei avea clipul video distractiv pe care poți să îl salvezi sau să îl distribui prietenilor pe rețelele de socializare.

Recent, a fost introdusă și funcția ”Duet”: alegând o altă față – chiar și o persoană celebră – poți crea duete distractive. Rezultatul va fi adesea surprinzător și uneori chiar hilar!

Oricine dorește să încerce aplicația Wombo o poate face descărcând direct aplicația din Magazin Play pentru telefon Android și App Store pentru dispozitivele Apple.

Alte aplicații cu care poți face pozele să cânte și să se miște

Cu siguranță, Wonbo nu este singura aplicație care folosește Deepfake – videoclipuri false care sunt aproape adevărate – pentru a obține poze animate.

Așadar, iată o listă cu cele mai bune alternative care oferă rezultate aproape similare și, în același timp, pun la dispoziție melodii diferite sau chiar îți permit să alegi melodia cu care să miști gura.

Deși aplicațiile enumerate în acest articol sunt gratuite, acestea oferă adesea servicii suplimentare (cum ar fi eliminarea reclamelor) prin abonament sau plată în aplicație.

Atenție: Dacă ești un utilizator deosebit de atent la confidențialitate, este important să știi că acest tip de procesare a fotografiilor se face în cloud și nu direct pe smartphone-ul tău.

Fotografia ta este trimisă către servere terțe pentru că funcția de animație și lip sync (sincronizarea buzelor) necesită o putere de calcul mult mai mare decât cea disponibilă pe telefon.

Reface (Android e iOS)

Este o aplicație foarte faimoasă; îți permite să introduci, datorită deepfake-ului, propria ta față (încarci o fotografie) în secvențe celebre de filme sau clipuri video muzicale.

Practic, fața ta înlocuiește foarte realist fața unui personaj celebru, cu expresii faciale convingătoare și mișcări naturale, astfel poți să te vezi în filme vechi, videoclipuri virale și multe altele.

Utilizarea este foarte simplă: doar câteva atingeri pe ecran sunt suficiente pentru a alege clipul video și fața de aplicat, apoi aștepți ca aplicația să proceseze videoclipul final și după câteva secunde poți să distribui clipul video pe rețelele de socializare ca să-ți uimești prietenii.

Ca să instalezi aplicația Reface pe telefon Android apasă pe acest link, pentru iPhone apasă aici.

Biugo Video Maker (Android e iOS)

Nu este o aplicație foarte cunoscută, dar îți permite să faci tot felul de videoclipuri și GIF-uri animate din fotografiile tale. Este folosită foarte mult de către utilizatorii TikTok.

Printre numeroasele opțiuni de editare video pe care le pune la dispoziție, este prezentă și funcția deepfake și astfel poți să faci o poză să se miște pe ritmul muzicii.

Ca să instalezi aplicația Biugo Video Maker pe dispozitiv Android apasă aici, pentru iPhone apasă aici.

Lasă un comentariu