Aplicații de blocat ecranul cu model, schemă sau parolă pentru telefon Android

Android este unul dintre cele mai versatile sisteme de operare, practic se poate personaliza aproape totul, inclusiv setările de blocare ecran.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații gratuite care vă permit să personalizați ecranul de blocare al telefonului Android, astfel puteți să-i schimbați aspectul și să adăugați noi funcții, făcându-l mai util și mai interactiv.

Înainte să aflați care sunt cele mai bune aplicații blocare ecran gratis, trebuie să nu uitați să dezactivați, în setările de securitate, blocarea implicită a ecranului Android, ca să nu aveți apoi un blocaj dublu incomod.

Blocare ecran cu model (Lock screen pattern)

Este una dintre cele mai bune aplicații de blocare ecran pentru telefoane Android, care pune la dispoziție și unele imagini de fundal frumoase.

Lock screen pattern vă permite să setați o deblocare personalizată cu un cod PIN, un cod model sau amprentă pe dispozitivele dotate cu cititor de amprente.

Pe lângă principala funcție de blocare ecran, aplicația pune la dispoziție gratuit și unele imagini de fundal frumoase.

Ca să instalați Lock screen pattern de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Blocare ecran cu AppLock Master

AppLock Master, este una dintre cele mai instalate aplicații gratis de blocare ecran, în prezent are peste un milion de instalări și o medie de 4,2 stele din 5 din peste 31.000 de evaluări primite. Citind comentariile utilizatorilor este și una dintre cele mai bune.

Deblocarea ecranului se poate face cu un cod PIN, schemă sau amprentă pe dispozitivele compatibile.

AppLock Master este mai mult orientată spre securitatea telefonului, astfel împiedicați persoanele neautorizate să vă spioneze telefonul, în plus, aplicația face și o poză celui care introduce greșit parola sau modelul, astfel vă dați seama imediat cine încercă să vă spioneze.

Ecranul de blocare poate fi personalizat cu numeroase stiluri și teme și puteți să adăugați aproape orice, în plus, puteți să răspundeți la mesajele de pe WhatsApp și Facebook fără să deblocați telefonul.

Ca să încercați aplicația AppLock Master apăsați aici.

Aplicație de blocat ecranul, App Locker Master

Este o altă aplicație gratis de blocare ecran, care pe lângă faptul că vă permite să blocați telefonul (cu cod PIN, schemă sau amprentă) și să personalizați ecranul de blocare, vă permite și să blocați individual orice aplicație de pe dispozitiv. Este foarte utilă dacă împrumutați telefonul cuiva să telefoneze, astfel acea persoană are acces doar la aplicația de telefonat, nu și la celelalte.

App Locker Master pune la dispoziție numeroase teme ca să personalizați ecranul de blocare și ca și CM Locker, dacă cineva introduce parola greșită îi face o poză, astfel puteți să aflați ușor cine încercă să vă spioneze telefonul.

Ca să instalați App Locker Master apăsați aici.

Lock screen (live wallpaper)

Lock screen este o altă aplicație de blocat ecranul la telefon Android, care pune la dispoziție și unele imagini de fundal animate (live wallpaper).

Puteți să vizualizați pe ecran fără deblocare unele notificări, cum ar fi apeluri pierdute, mesaje sau e-mail primite, ceasul și multe altele. Bineînțeles că puteți să setați să nu apară pe ecranul blocat nici o notificare.

Codul pentru deblocare poate fi formatul clasic din cifre sau un model (schemă).

Dacă doriți să încercați această aplicație de blocat ecranul apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu