Aplicații radar avioane în zbor pentru telefon și tabletă Android

Dacă sunteți pasionați de avioane și zboruri, dar trebuie să vă mulțumiți să vedeți aceste aeronave de departe, s-ar putea să găsiți foarte interesante aceste aplicații radar avioane, astfel vedeți în timp real harta cu zborul avioanelor, poziția unui avion anume și ruta pe unde zboară avionul pe care doriți să-l urmăriți.

Prin aceste aplicații este posibil să știm ce avioane sunt în zbor și care este poziția lor actuală, toate informațiile sunt preluate din sistemele transponder ale celor mai cunoscute companii aeriene din întreaga lume, astfel se permite utilizatorilor să monitorizeze constant zborurile avioanelor cu o precizie extremă.

Flightradar24, cea mai bună aplicație radar avioane în zbor

aplicatie harta cu zborul avioanelor

Flightradar24 este un serviciu care vă permite să monitorizați în timp real zborurile avioanelor, urmărindu-le pe o hartă Google Maps, care este actualizată constant.

După lansarea hărții cu zborurile avioanelor, trebuie doar să faceți clic pe pictogramele avionului dorit pentru a obține informații despre zborul respectiv; aplicația afișează informații despre zbor în timp real, astfel încât să puteți ști unde este un avion în orice moment.

Pentru a căuta zboruri pe hartă există mai multe posibilități: prima este cea mai complexă și este căutarea zborului direct pe hartă, un mod foarte dificil, având în vedere numărul mare de zboruri prezente, deci, cu excepția cazului în care avionul în cauză nu a plecat sau este pe punctul de a ateriza chiar este foarte greu să-l găsiți.

A doua posibilitate este de a efectua căutări prin motorul de căutare inclus în aplicație, astfel puteți să găsiți un avion pe hartă în funcție de numărul zborului, numele companiei aeriene sau numele aeroportului de unde pleacă sau sosește avionul.

Ca să descărcați aplicația radar avioane Flightradar24 pe telefon Android de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Air Traffic, aplicație care arată harta pe unde zboară avionul în timp real

aplicatie radar avioane in zbor

Air Traffic este o aplicație radar zboruri avioane foarte intuitivă, ușor de utilizat, care oferă informații în timp real pe o hartă a tuturor zborurilor, cu fotografii și detalii despre starea zborului în cauză.

Cu această aplicație puteți să aveți o panoramă a hărții văzută de sus și să vizualizați ruta avionului după decolare în 3D ca și cum v-ați afla în avion.

Dacă doriți să găsiți un anumit zbor de avion, deschideți meniul și introduceți numărul de zbor; atunci când selectați un avion, veți avea posibilitatea de a vedea compania aeriană, originea și destinația zborului, apoi aeroporturile, orele de plecare și sosire, tipul aeronavei, altitudinea, viteza, direcția și multe altele.

De asemenea, puteți mări harta și să obțineți o imagine de ansamblu mai bună, puteți alege tipul de hărți de afișat, iar acoperirea zborului este garantată 90%.

Aplicația Air Traffic se poate instala de pe Magazin Play de la acest link.

Citiți și articolul: Cel mai bun GPS offline pentru telefon Android.

FlightStats, radar avioane în zbor simplu de utilizat

aplicatie pe unde zboara avionul in timp real

FlightStats este o aplicație excelentă pentru a căuta zborurile avioanelor în funcție de numărul aeronavei, aeroport sau rută, vă permite să vedeți în timp real pe unde zboară avionul și are un widget frumos care poate fi poziționat pe ecran.

Puteți accesa rapid harta cu zborul avioanelor din întreaga lume prin numărul de zbor, aeroport sau traseu, puteți urmări mișcarea zborului în timp real datorită trackerului integrat.

În plus, sunt disponibile informații esențiale, cum ar fi orele de plecare și sosire, anulări și prognoze meteo; puteți verifica istoricul zborurilor pentru a obține descrieri mai detaliate.

Este o soluție completă care oferă multe alte funcții numeroase pentru a oferi tot ce este mai bun utilizatorilor care doresc să monitorizeze zborurile avioanelor din întreaga lume.

Pentru download și instalare de pe Magazin Google Play accesați acest link.

Lasă un comentariu