Aplicații de curățare și optimizare telefon Android gratis

Cele mai bune aplicații de curățare și optimizare telefon Android gratis.

Telefonul Android se mișcă greu sau se blochează? Apare tot mai des notificarea că memoria internă este plină sau spațiul pe microSD se termină?

Ca să ștergeți fișierele inutile de pe telefon și să optimizați performanțele dispozitivului puteți utiliza o aplicație de curățare și optimizare Android (cleaner) pe care le voi recomanda în acest articol.

Bineînțeles că vă recomand doar aplicații gratis de curățat telefonul Android, astfel nu trebuie să plătiți bani ca să eliberați spațiu, să optimizați performanțele și să ștergeți fișierele inutile de pe telefon.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de curățat și optimizat telefonul Android în 2022.

Nox Cleaner, cea mai bună aplicație de curățat telefonul Android în 2022

Cu 4,7 stele din 5, din aproape 45 de milioane de recenzii primite pe Magazin Play, Nox Cleaner este considerat cel mai bun cleaner pentru Android în 2022.

Această aplicație complet gratuită permite să găsiți și să eliminați rapid și simplu fișierele inutile, fișiere duplicate și fișierele de mari dimensiuni oferind un nivel bun de optimizare a dispozitivului.

Vă permite să dezinstalați aplicații neutilizate, să efectuați cicluri de curățare automată și chiar să găsiți fișiere malware în sistem.

Este cu siguranță una dintre cele mai bune soluții pentru a menține telefonul Android curat și optimizat. Pentru instalare de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Citiți și articolul: Cel mai bun antivirus Android gratuit.

CCleaner, o aplicație de optimizare Android bună și eficientă

CCleaner este o altă aplicație de curățat și optimizat telefonul Android, care permite rapid și simplu să eliminați fișierele inutile, pachetele de date de la actualizări, aplicații vechi pe care nu le mai utilizați și mesaje de mari dimensiuni trimise cu aplicațiile de mesagerie.

Aplicația mai oferă și un instrument de analiză a memoriei, care vă permite să găsiți fișiere sau foldere de mari dimensiuni, astfel dacă nu le mai folosiți le puteți elimina și să recuperați spațiu pe smartphone.

Aplicația CCleaner se poate instala gratuit de pe Google Play apăsând pe acest link.

SD Maid, aplicație de optimizare și curățare Android gratis și ușor de utilizat

O altă aplicație bună și simplă care vă ajută să păstrați telefonul Android curat este SD Maid.

Cu câteva apăsări simple pe ecran, este posibil să găsiți fișiere inutile ale aplicațiilor instalate, să efectuați o curățare în cele mai utilizate dosare, să vedeți aplicațiile pe care le utilizați rar și să găsiți fișiere duplicate sau voluminoase, astfel încât să recuperați spațiul ocupat inutil în memoria telefonului sau pe cardul de memorie.

Dacă doriți să încercați această aplicație de optimizare Android o puteți descărca de pe Google Play Store de la acest link.

Avast Cleanup, aplicație de curățat telefonul Android bună și gratuită

Compania Avast, cea care dezvoltă una dintre cele mai bune aplicații antivirus Android, pune la dispoziție și o aplicație de curățat telefonul Android.

Cu această aplicație puteți să faceți o analiză completă a tuturor dosarelor prezente pe telefon sau card de memorie, astfel aveți posibilitatea să eliminați rapid fișiere cache, fișiere inutile, aplicații nefolosite de mult timp și să optimizați sistemul Android.

În ultimele versiuni Avast Cleanup a introdus și un instrument care curăță memoria RAM (RAM Cleaner), astfel sunt oprite automat aplicațiile care rulează pe fundal și consumă resursele inutil, în plus, vă oferă posibilitatea să eliminați aplicațiile preinstalate din fabrică, care poate nu le utilizați niciodată și ocupă inutil spațiu pe telefon.

Aplicația Avast Cleanup este gratuită, dar cu publicitate în interfață. Se poate cumpăra versiunea ”Premium”, care este fără reclame de publicitate și oferă unele opțiuni de optimizare Android în plus.

Dacă doriți să instalați acest cleaner pentru Android se poate descărca de pe Magazin Play de la acest link.

Alte aplicații de curățat telefonul Android gratis

Aplicațiile de mai sus sunt cele mai bune aplicații de curățat și optimizat telefonul Android, care se pot instala și folosi gratis.

Dacă doriți, mai jos mai găsiți câteva alternative bune, astfel aveți posibilitatea să instalați cel mai bun cleaner pentru telefon Android.

Dacă doriți să adăugați în această listă o aplicație gratuită de curățat și optimizat Android puteți folosiți modulul de comentarii de mai jos.

Lasă un comentariu