Jocuri cu fotbal gratis pentru telefon Android și iPhone

Sunteți pasionați de fotbal și doriți a vă jucați în timpul liber cu un joc de fotbal pe telefon?

Vrei să afli care sunt cele mai bune jocuri de fotbal gratuite pentru Android și iPhone în 2024?

În acest articol găsiți cele mai bune jocuri cu fotbal gratis, care se pot descărca gratuit de pe Magazin Google Play și App Store..

PES (Pro Evolution Soccer)

Cu peste 100 de milioane de instalări și peste 9 milioane de evaluări, cu o medie de 4,4 din 5 stele, PES este unul dintre cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android și iOS.

Spre deosebire de alte jocuri cu fotbal, PES vă permite controlați orice aspect al jocului, începând cu selecționarea echipei până la mișcările jucătorilor.

În PES trebuie să alcătuiți o echipă de fotbal, să alegeți antrenorul și schema jocului, să așezați jucătorii pe teren, să cumpărați cei mai tari jucători de fotbal și să gestionați contractele.

Bineînțeles că plătind cu bani adevărați puteți să accelerați creșterea echipei cumpărând cei mai buni jucători de fotbal, dar cu puțină răbdare, se poate juca și gratis și să creați o echipă de fotbal puternică fără să cheltuiți nici un ban.

Ceea ce face din PES un joc de fotbal bun cu adevărat sunt comenzile de control ale jocului.

Puteți să folosiți comenzile clasice ale ecranului, care nu întotdeauna sunt confortabile pe un display mic, dar puteți și să vă jucați controlând jocul prin gesturi, de exemplu să deplasați degetul spre dreapta sau stânga pentru a muta jucătorii.

Ca să învățați aceste comenzi trebuie să urmăriți mai întâi tutorialele și o să vă dați seama că aceste comenzi sunt mult mai comode decât comenzile clasice.

Cu PES puteți să participați la jocuri amicale sau turnee organizate. Puteți să sfidați un prieten în rețea sau să jucați online împotriva altor jucători din toată lumea.

Un alt avantaj al jocului este că vă puteți juca și fără o conexiune la internet.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați aici. Pentru iPhone și iPad apasă pe acest link.

FIFA Football

Cu peste 100 de milioane de instalări și peste 9 milioane de evaluări, cu o medie de 4,2 din 5 stele, FIFA Football este un alt joc cu fotbal gratuit și bun pentru Android și iOS.

Jocul este free-to-play, deci se poate descărca și juca gratuit cât doriți fără prea multe limite.

FIFA oferă unele achiziții în aplicație, dar este doar un mod ca să deveniți puternici în scurt timp. Și fără să cheltuiți nici un ban, dar cu mai multă răbdare, distracția este asigurată.

Jocul FIFA pune la dispoziție două modalități de control: o modalitate în care controlați jocul atingând display-ul fără să aveți butoanele pe margini și alta utilizând clasicele butoane pe ecran.

Cine nu s-a mai jucat, la început o să i se pară incomode butoanele de control pentru că nu sunt fizice ci touchscreen, dar după câteva partide o să vă obișnuiți.

Grafica este foarte frumoasă și realistică, cu jucători și echipe adevărate din campionatul european.

Am spus deja că cu FIFA distracția este asigurată și fără să cheltuiți bani, de exemplu puteți să vă jucați cu Ultimate Team, astfel puteți să faceți mai puternică o echipă din ultimele poziții până în fruntea clasamentului.

O altă modalitate de joc interesantă este Football Club Match Day, care vă permite să vă jucați cu echipele preferate.

Există și o modalitate de joc în care puteți să executați lovituri de la 11 metri, foarte utilă când nu aveți prea mult timp la dispoziție să vă jucați.

În plus, FIFA pune la dispoziție și modalitatea multiplayer, care are nevoie de o conexiune la internet și vă permite să jucați online împotriva altor jucători din toată lumea.

În concluzie, pot să spun că FIFA este unul dintre cele mai bune jocuri cu fotbal gratis pentru Android și iPhone, care vă permite să vă distrați fără să cumpărați nimic și nu este invaziv cu invitațiile de a cumpăra ceva, așa cum se întâmplă la alte jocuri gratuite.

Pentru a instala jocul FIFA Football pe telefon Android faceți click aici. Pentru iPhone și iPad apăsați aici.

Dream League Soccer

În Dream League Soccer este, poate, cel mai bun joc cu fotbal gratuit (are peste 13 milioane de recenzii, 4,6 stele din 5), în care aveți la dispoziție o echipă de fotbal, iar abilitățile voastre de manager și de jucător vor fi determinante pentru a aduce echipa pe primele locuri în clasamentul primei ligi.

Un simulator de fotbal bine făcut, dotat de o atmosferă plăcută și un gameplay convingător. Aventura voastră la conducerea echipei de fotbal începe de jos, de la divizia a treia, și va trebui să reușiți să ajungeți în primele poziții în clasamentului Elite.

După ce primiți urările de bun venit de la președintele clubului, veți primi obiectivele care trebuie să le realizați.

Va trebui să alegeți căpitanul, să studiați calitățile jucătorilor, să vindeți jucătorii care nu vă trebuie și să cumpărați alții mai buni.

Veți avea, de asemenea, responsabilitatea de a stabili antrenamente specifice pentru fiecare jucător, în scopul dezvoltării talentelor lor.

Ca un bun manager va trebui să gestionați cu înțelepciune aspectul economic al clubului.

Inițial, aveți un buget limitat, dar dacă obțineți rezultate bune în partide puteți să deblocați diferite opțiuni, cum ar fi să investiți în jucători sau să extindeți stadionul, care va genera venituri noi.

Interfața jocului este bine organizată și intuitivă, iar grafica este curată și fluidă, cu stadioane bine realizate și efecte sonore care contribuie la realizarea unei atmosfere de stadion plăcută și reușită.

Ca să instalați Dream League Soccer pe telefon cu Android faceți click aici. Pentru iPhone și iPad accesați acest link.

Real Football (doar Android)

Dezvoltat de către compania Gameloft, Real Football este o bună alternativă la jocul cu fotbal mai sus menționat, FIFA Football, care se concentrează mai mult pe gestionarea bună a clubului de fotbal pe care îl veți conduce.

Trebuie sa administrați orice aspect al clubului: să construiți un stadion și diferite infrastructuri, să cumpărați și să vindeți jucători de fotbal, să vă ocupați de antrenamentele jucătorilor, etc.

Echipa va fi creată începând de la zero și în cel mai scurt timp trebuie să o aduceți cât mai sus în clasament.

Dacă doriți sa aveți o echipă de fotbal puternică mai rapid, sunt disponibile și unele opțiuni contra cost, dar și fără să cumpărați nimic puteți să vă jucați foarte bine, dar în acest caz trebuie să aveți mai multă răbdare.

Animația și mișcările jucătorilor sunt discrete, dar grafica jucătorilor cam lasă de dorit.

Dacă doriți să încercați jocul Real Football faceți click aici.

Flick Shoot 2

Cu peste 10 milioane de instalări și peste 1,3 milioane de evaluări, cu o medie de 4,5 din 5 stele, Flick Shoot 2 este unul dintre cele mai descărcate jocuri de fotbal de pe Magazinul Google Play.

Flick Shoot 2 este simplu și distractiv, practic este un joc de tras la poartă din diferite poziții.

Puteți să vă jucați singuri sau în modalitatea multiplayer, astfel puteți să concurați online împotriva altor jucători din toată lumea.

Gratuit, jocul pune la dispoziție 4 modalități de joc: Challenge, Arcade, Time Attack și Not Miss. Celelalte modalități sunt contra cost.

Modalitatea de joc Challenge este cea mai distractivă. După ce alegeți această modalitate puteți să personalizați jucătorul și apoi începeți să trageți la poartă din poziții și distanțe diferite.

Timpul pe care îl aveți la dispoziție nu este mult, deci trebuie să țintiți și să șutați cu putere în cel mai scurt timp.

Primele niveluri de joc sunt destul de ușoare, dar pe măsură ce avansați dificultatea crește.

Ca să instalați Flick Shoot 2 faceți click aici.

Football Strike – Multiplayer Soccer

Un alt joc de tras la poartă, care se poate juca doar multiplayer sfidând online jucători reali din toată lumea este Football Strike.

Caracteristica prin care se deosebește acest joc este faptul că nu trebuie doar să trageți la poartă cu mingea, ci trebuie și să apărați șuturile adversarilor jucând pe post de portar.

Grafica este frumoasă și fluidă, iar sistemul de joc este bine gândit, primele partide le jucați cu jucători de același nivel, persoane fără experiență ca noi.

Pentru fiecare victorie câștigați bani virtuali și premii, astfel puteți să vă personalizați personajul și să îmbunătățiți capacitățile de șut și apărare.

Dacă conectați contul vostru Facebook puteți să dați un nume personajului și dacă vreun prieten de pe Facebook joacă acest joc de fotbal primiți o notificare, în acest mod puteți să-l sfidați online.

Football Strike pune la dispoziție mai multe modalități de joc, de exemplu să loviți o țintă sau să faceți cele mai multe goluri într-un anumit interval de timp.

Ca să instalați Football Strike de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Ultimate Soccer

Ultimate Soccer este unul dintre cele mai instalate jocuri cu fotbal pentru Android de pe Google Play.

Grafica 3D este frumoasă și realistică, jucătorii și echipele de fotbal sunt reale.

Obiectivul jocului este să creați o echipă de fotbal cu cei mai buni jucători disponibili și apoi să alegeți cele mai bune tactici de joc pentru a câștiga campionatul sau Cupa Mondială.

Ca să instalați Ultimate Soccer pe telefon sau tabletă apăsați aici.

Lasă un comentariu