Sweatcoin, aplicația care te plătește să mergi

Se vorbește tot mai des despre Sweatcoin, aplicația care te plătește să mergi pe jos.

Să fie clar, nu este o aplicație cu care te vei îmbogății, dar, dacă obișnuiești să faci plimbări lungi sau să alergi ca să te menții în formă, merită instalată pe telefon.

Ce este Sweatcoin?

Sweatcoin este o aplicație dezvoltată de doi programatori ruși, Oleg Fomenko și Anton Derlyatka, care are un mare succes în SUA și Regatul Unit.

De puțin timp este disponibilă și în Europa, devenind una dintre cele mai populare aplicații din categoria ”Fitness” pe Google Play și App Store.

Cum funcționează Sweatcoin?

Funcționarea aplicației este foarte simplă: o instalezi pe telefon de aici, creezi un cont cu Google, activezi localizarea prin GoogleFit și acorzi permisiunea să contorizeze pașii în fundal.

Este foarte important să activezi localizarea prin GoogleFit pentru că în acest mod aplicația poate verifica dacă pașii tăi sunt reali.

La fiecare 1000 de pași se câștigă o monedă Sweatcoin, mai precis 0,95.

În fiecare zi ai 20 de minute în care poți să dublezi monedele câștigate mergând. Deci, înainte să pleci la alergat sau la plimbare, nu uita să pornești opțiunea ”Boost”.

Să mergi nu e singura opțiune să câștigi monede: în fiecare zi te poți uita la 3 reclame de publicitate și ești plătit, în funcție de noroc, cu 0 până la 1000 de Sweatcoin.

Dacă inviți prietenii să folosească aplicația primești 5 monede pentru fiecare persoană care instalează aplicația și o activează.

Ce poți face cu monedele Sweatcoin câștigate?

Cu monedele Sweatcoin poți să cumperi sau să ai reduceri la produse digitale sau fizice de pe unele magazine online conectate la aplicație.

Dacă treci la versiunea ”Premium” (trebuie plătit un abonament anual) ai acces la produse cu o valoare mai mare, vouchere Amazon/Ebay sau poți schimba Sweatcoin cu bani reali (plata prin PayPal).

De puțin timp, dezvoltatorii aplicației au anunțat că vor lansa în septembrie 2022 o criptomonedă proprie, numită SWEAT.

Când criptomoneda va fi lansată, o să primești gratuit o monedă SWEAT pentru fiecare monedă Sweatcoin deținută.

Sfatul meu este să nu cheltui deocamdată monedele Sweatcoin pe care le vei câștiga și să aștepți să primești și criptomonedele, apoi poți că cumperi ce vrei.

Criptomonedele SWEAT, apoi, le poți vinde pe un exchange crypto.

Poți descărca aplicația de pe site-ul oficial acceptând invitația mea.

Care e părerea ta despre aplicația Sweatcoin? Poți lăsa un comentariu mai jos.

Lasă un comentariu