Aplicații crypto care monitorizează în timp real prețul criptomonedelor

Top cele mai bune aplicații pentru criptomonede (crypto tracker) ca să urmărești în timp real prețul Bitcoin și Ethereum.

Ai investit în criptomonede și vrei să urmărești prețul lor în timp real?

Vrei să știi mereu care este prețul unui Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu sau orice altă criptomonedă?

Atunci ai nevoie să instalezi pe telefon o aplicație care monitorizează prețul criptomonedelor, numită și ”Crypto Tracker”, astfel, vei fi mereu la curent cu evoluția portofelului tău sau, chiar dacă nu ai investit în criptomonede, poți să urmărești piața crypto ca să-ți faci o idee încotro se îndreaptă aceasta.

Mai jos găsești cele mai bune aplicații crypto, ca să urmărești în timp real prețul criptomonedelor.

Aplicație pentru criptomonede, CoinGecko

CoinGecko este una din principalele platforme de monitorizare a pieței crypto. Fondată în 2014, platforma CoinGecko listează în prezent peste 12.000 de criptomonede.

Aplicația CoinGecko este disponibilă pentru telefoane cu Android, iPhone sau, dacă dorești, poți accesa platforma web cu ajutorul unui browser.

Această aplicație pentru criptomonede este extrem de simplu de utilizat: după instalare trebuie să creezi un cont, apoi imediat poți să adaugi  criptomonedele pe care dorești să le monitorizezi în portofoliu.

Când adaugi o criptomonedă în portofoliu ai posibilitatea să alegi unele detalii, cum ar fi cantitatea de monede și ziua în care le-ai cumpărat, astfel poți vedea și valoarea în bani reali a criptomonedelor adăugate în portofoliul tău.

În plus, pe lângă multe alte opțiuni de monitorizare, aplicația CoinGecko oferă și posibilitatea să setezi notificări în cazul în care prețul crește sau scade.

Ca să instalezi aplicația crypto CoinGecko pe telefon Android apasă pe acest link, pentru iPhone apasă aici, pentru accesarea aplicației web cu un browser apasă aici.

Aplicație ca să urmărești prețul criptomonedelor, CoinMarketCap

De foarte mulți ani CoinMarketCap este un punct de referință esențial pentru monitorizarea valorii principalelor criptomonede cumpărate, vândute și tranzacționate în întreaga lume.

Pe lângă site-ul oficial, CoinMarketCap pune la dispoziție și o aplicație pentru Android sau iOS.

În cadrul aplicației poți să creezi liste de urmărire în care să adaugi criptomonedele care te interesează sau să creezi un portofoliu cu criptomonedele pe care le deții.

În plus, aplicația oferă opțiunea de comparație între două criptomonede, alerte privind cele mai recente modificări de preț și cele mai recente știri din lumea crypto.

Ca să instalezi aplicația CoinMarketCap pe telefon Android apasă aici, pentru iPhone apasă aici, iar site-ul poate fi accesat la adresa coinmarketcap.com.

Aplicație crypto, Delta

O altă aplicație pentru criptomonede pe care te sfătuiesc să o încerci este Delta.

Principalele funcții includ gestionarea portofelelor multiple și simularea unui portofel digital cu adăugarea cantității de criptomonede achiziționate.

Cu ajutorul aplicației Delta, un utilizator poate vedea, de asemenea, tendința ultimelor 24 de ore din portofoliu, precum și să monitorizeze graficul și prețul fiecărei criptomonede în timp real.

În plus, aplicația îți permite să primești o notificare de la o platformă de tranzacționare selectată anterior atunci când este efectuată o operațiune.

Pentru instalare pe telefon cu Android accesează acest link, pentru iPhone apasă pe acest link.

Cryptowatch

Cryptowatch este o altă aplicație crypto bună ca să monitorizezi prețul criptomonedelor.

Interfața grafică este intuitivă și în cadrul acestei aplicații poți să creezi liste cu criptomonedele pe care dorești să le monitorizezi prețul, poți seta notificări și alerte pentru creșterea sau scăderea prețului și poți vedea diagrame în timp real.

În plus, aplicația pune la dispoziție câteva widget-uri, astfel poți urmări cursul criptomonedelor pe ecran și să deschizi diagramele cu o singură atingere.

Ca să instalezi aplicația Cryptowatch pe telefon Android apasă aici, pentru iPhone apasă aici.

HODL Crypto Tracker

HODL Crypto Tracker este o aplicație crypto cu care poți să fi la curent cu prețul bitcoin și a altor peste 1.000 de criptomonede, altcoin și token-uri populare.

Odată instalată aplicația, oferă instrumente precum:

  • grafica detaliata,
  • modificări de preț în timp real,
  • capitalizare de piață,
  • volumul pieței pe 24 de ore,
  • cele mai recente știri agregate din 20 de surse relevante pentru valoarea criptomonedelor tale,
  • sortarea automată a celor mai bune criptomonede,
  • setarea alertelor,
  • setarea implicită a monedei preferate.

Aplicația HODL Crypto Tracker este gratuită și nu conține reclame.

Pe Google Play a fost descărcată de peste 100 de mii de ori și are o evaluare excelentă: 4,6 din 5 stele.

Ca să instalezi această aplicație crypto pe Android apasă aici. Pentru iOS apasă aici.

Lasă un comentariu