Cele mai bune aplicații gratuite de control parental pentru a proteja pe copii pe internet

Aplicații de control parental gratuite pentru Android și iPhone.

În ultimul timp copiii au acces la tehnologie mai mult ca oricând, iar utilizarea acesteia poate fi atât benefică, cât și periculoasă.

Navigarea pe internet poate expune copiii la conținut neadecvat vârstei sau la alte pericole din mediul online.

Ca părinte, este important să îți protejezi copilul și să le oferi un mediu sigur pentru a naviga pe internet.

Există numeroase aplicații gratuite de control parental, care pot ajuta părinții să își protejeze copiii atunci când aceștia navighează pe internet.

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de control parental gratuite, cu detalii despre cum funcționează acestea și ce opțiuni oferă.

FamilyLink (Conexiune de familie)

Aplicația FamilyLink de la Google este o aplicație de control parental gratuită care permite părinților să monitorizeze și să gestioneze utilizarea dispozitivelor mobile ale copiilor lor.

Cu ajutorul acestei aplicații, părinții pot stabili limite de utilizare pentru dispozitivele copiilor, cum ar fi limitarea accesului la anumite aplicații sau setarea unui program de utilizare.

Una dintre caracteristicile principale ale acestei aplicații este posibilitatea de a seta limite de utilizare pentru dispozitivele mobile ale copiilor.

Părinții pot stabili limite de utilizare pentru fiecare zi sau pot limita accesul la anumite aplicații sau conținut neadecvat.

De asemenea, părinții pot seta un program de utilizare pentru dispozitivele mobile ale copiilor, astfel încât acestea să fie oprite automat după o anumită oră sau în anumite zile.

Aplicația FamilyLink oferă, de asemenea, părinților posibilitatea de a monitoriza activitatea copiilor pe dispozitivele mobile.

Părinții pot vedea aplicațiile utilizate de copii, cat timp au petrecut pe acestea, si ce conținut au accesat.

De asemenea, părinții pot vedea locația copiilor prin GPS-ul dispozitivului și pot seta limite de locație pentru a fi notificați dacă copilul părăsește o anumită zonă.

Este o aplicație foarte utilă pentru părinții care doresc să își protejeze copiii când aceștia folosesc internetul, oferind un control parental eficient și ușor de utilizat.

Aplicația FamilyLink este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și iOS, și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

Microsoft Family Safety

Aplicația Microsoft Family Safety este o soluție puternică de control parental pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android.

Ea oferă o varietate de caracteristici pentru a ajuta părinții să monitorizeze și să gestioneze utilizarea dispozitivelor mobile ale copiilor lor, protejându-i în mediul online.

Una dintre caracteristicile principale ale acestei aplicații de control parental este monitorizarea utilizării dispozitivelor.

Părinții pot vedea cât timp copiii petrec pe diferite aplicații sau site-uri web, precum și conținutul accesat.

De exemplu, părinții pot seta o limită de timp de o oră pe zi pentru utilizarea aplicației TikTok și pot primi o alertă dacă această limită este depășită.

De asemenea, părinții pot bloca anumite aplicații sau conținut inadecvat, cum ar fi site-urile cu conținut adult.

Alte caracteristici ale aplicației includ monitorizarea activității de mesagerie și a activității pe rețelele sociale.

Părinții pot vedea conversațiile copiilor lor pe diferite platforme de mesagerie și pot bloca sau aproba contactele.

De exemplu, părinții pot primi o notificare dacă copilul lor încearcă să adauge un contact necunoscut pe WhatsApp și pot aproba sau respinge cererea.

Aplicația oferă, de asemenea, o caracteristică de monitorizare a locației prin GPS-ul dispozitivului.

Părinții pot seta zone de siguranță, cum ar fi grădinița, școala sau locul de joacă și în momentul în care copii părăsesc aceste zone aplicația va alerta părinții.

In general, această aplicație de control parental este o opțiune bună pentru părinții care doresc să-și protejeze copiii în mediul online și să-și monitorizeze activitatea pe dispozitivele mobile.

Aplicația Microsoft Family Safety este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și poate fi descărcată gratuit din Google Play Store.

Parental Control (Controlul parental Kroha)

Aplicația „Parental Control” este o aplicație de control parental gratuită care oferă o varietate de caracteristici pentru a ajuta părinții să monitorizeze și să gestioneze utilizarea dispozitivelor mobile ale copiilor lor.

Acesta oferă o interfață intuitivă și ușor de folosit, care permite părinților sa stabilească limite de utilizare pentru dispozitivele mobile ale copiilor lor.

Una dintre caracteristicile principale ale acestei aplicații este posibilitatea de a seta limite de timp pentru utilizarea diferitelor aplicații.

Părinții pot limita timpul de utilizare pentru aplicații precum jocuri sau rețele sociale, sau pot stabili limite zilnice sau săptămânale pentru utilizarea dispozitivului.

De asemenea, aplicația permite părinților să blocheze anumite aplicații sau conținut neadecvat, precum site-uri de știri sau site-uri pentru adulți.

Aplicația „Parental Control” oferă, de asemenea, părinților posibilitatea de a monitoriza activitatea copiilor pe dispozitivele mobile, permițându-le să vadă aplicațiile utilizate, cât timp au petrecut pe acestea și conținutul accesat.

De exemplu, părinții pot vedea dacă copilul lor a accesat un site web inadecvat sau a trimis mesaje inadecvate prin intermediul unei aplicații de mesagerie.

Acest lucru le permite să ia măsuri imediate pentru a rectifica problema.

Aplicația „Parental Control” oferă, de asemenea, o caracteristică de program de utilizare pentru dispozitivele mobile ale copiilor.

Părinții pot seta un program pentru dispozitivul copilului, astfel încât acesta să fie oprit automat după o anumită oră sau în anumite zile.

De exemplu, părinții pot seta dispozitivul să se oprească automat după ora 21:00 în timpul săptămânii, astfel încât copilul să poată obține suficient somn.

Aplicația „Parental Control” este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și poate fi descărcată gratuit din Google Play Store.

Qustodio Parental Control App

Aplicația „Qustodio Parental Control” este o opțiune excelentă pentru părinții care doresc să monitorizeze și să gestioneze utilizarea dispozitivelor mobile ale copiilor lor.

Această aplicație de control parental oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, precum și o gamă largă de caracteristici pentru a ajuta părinții să își protejeze copiii în mediul online.

Una dintre principalele funcții de control parental ale acestei aplicații este monitorizarea utilizării dispozitivelor.

Părinții pot vedea cât timp copiii petrec pe diferite aplicații sau site-uri web, precum și conținutul accesat, inclusiv numărul de mesaje text sau apeluri efectuate sau primite prin intermediul diferitelor aplicațiilor de mesagerie.

Părinții pot, de asemenea, seta limite de timp pentru utilizarea diferitelor aplicații sau chiar bloca anumite aplicații sau conținut inadecvat.

De exemplu, părinții pot limita timpul de utilizare pentru aplicații precum jocuri sau rețele sociale, sau pot stabili limite zilnice sau săptămânale pentru utilizarea dispozitivului.

Aplicația „Qustodio Parental Control” oferă, de asemenea, posibilitatea de a monitoriza activitatea copiilor pe rețelele sociale și de a monitoriza locația copilului prin GPS-ul dispozitivului.

Părinții pot seta anumite zone de siguranță, cum ar fi casa sau școala, și pot primi alertări dacă copilul părăsește sau intră într-o anumită zonă.

Aceasta le permite părinților să știe unde se află copiii lor în orice moment și să ia măsuri adecvate dacă este necesar.

Aplicația „Qustodio Parental Control” oferă, de asemenea, o caracteristică de raportare, care permite părinților să vadă o imagine de ansamblu a activității copiilor lor pe dispozitivele mobile.

Acest raport include informații precum timpul petrecut pe diferite aplicații, conținutul accesat, activitatea de mesagerie și locația dispozitivului.

Părinții pot vedea aceste rapoarte în timp real sau pot alege să le primească prin e-mail sau să le descarce pentru a le analiza mai târziu.

Aplicația „Qustodio Parental Control” este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și poate fi descărcată gratuit din Google Play Store.

Lasă un comentariu