Aplicații de făcut invitații și felicitări gratis pentru Android și iPhone

Cele mai bune aplicații de făcut invitații și felicitări pentru Android și iPhone în 2023.

Te pregătești să sărbătorești o aniversare sau dorești să organizezi o petrecere și vrei să creezi niște invitații pe care să le trimiți prietenilor tăi?

Vrei să trimiți unui prieten sau persoane dragi o felicitare originală?

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de făcut invitații și felicitări gratis, astfel poți să surprinzi persoanele invitate într-un mod original și plăcut cu o invitație creată de tine.

Multe dintre aplicațiile din acest articol îți permit să folosești șabloane gata de folosit (care apoi le poți personaliza așa cum dorești) sau poți să creezi o invitație de la zero, astfel poți să personalizezi și cele mai mici detalii.

Toate aceste aplicații de făcut invitații și felicitări sunt gratuite, dar pentru unele opțiuni avansate trebuie plătit un abonament.

În orice caz, ca să creezi o invitație simplă sau o felicitare nu trebuie să plătești nimic.

Cea mai bună aplicație de făcut invitații, Canva (Android/iOS/iPadOS)

Canva este una dintre cele mai bune soluții pe care o poți lua în considerare dacă ai nevoie de o aplicație de făcut invitații cu poze.

Permite atât utilizarea șabloanelor gata de utilizat, cât și crearea de invitații de la zero, importând poze sau imagini din galeria dispozitivului și folosind instrumentele disponibile în aplicație.

Aplicația Canva este gratuită pentru Android și iPhone/iPad, dar ca să ai acces la funcții avansate trebuie să activezi Canva Pro, cu o probă gratuită de 30 de zile.

După ce instalezi aplicația pe telefon sau tabletă, trebuie să creezi un cont cu un e-mail valid sau, dacă te grăbești, poți să te înscrii cu contul Google sau Facebook.

După ce ai creat contul și te-ai autentificat, pe ecranul principal apasă pe butonul +, apoi apasă pe opțiunea Invitație ca să alegi unul dintre modele gata de utilizare.

Poți să personalizezi invitația adăugând text, elemente grafice, poze și multe altele.

De exemplu, dacă dorești să faci o invitație cu o poză salvată pe telefon trebuie să apeși pe butonul +, selectează opțiunea Galerie și alege poza pe care dorești să o folosești în invitație.

După ce termini cu crearea invitației, apasă pe pictograma cu săgeata îndreptată în jos ca să o salvezi ca imagine pe dispozitiv.

Alternativ, dacă vrei poți să trimiți invitația prin e-mail sau să o distribui pe rețelele de socializare.

Aplicația Canva se poate descărca gratuit de pe Magazin Play pentru dispozitive Android de aici. Pentru iPhone și iPad accesează acest link.

Citește și articolul: Aplicații de editat poze.

Aplicație creare felicitări

Este o altă aplicație gratuită care îți permite să faci felicitări și invitații.

Spre deosebire de ceea ce ai putea ghici din numele său, această aplicație nu îți permite doar să creezi felicitări, ci și invitații de ziua de naștere, invitații pentru nunți, botezuri, evenimente profesionale și multe altele.

După ce descarci și instalezi aplicația pe dispozitiv, trebuie să o deschizi și să alegi opțiunea care te interesează:

  • Upload your own, ca să creezi o invitație de la zero;
  • Birthday, pentru a folosi un model gata de utilizare pentru a face invitații de ziua de naștere;
  • Wedding, pentru crearea și personalizarea invitațiilor de nuntă;
  • General, ca să vizualizezi lista de invitații generice gata de utilizare;
  • Graduation Party, ca să faci invitații de absolvire.

După ce selectezi categoria de invitații care te interesează, alege șablonul pe care îl preferi, apoi poți să începi personalizarea.

Apasă pe fiecare element al invitației pe care dorești să-l modifici și apoi apasă pe opțiunile care te interesează (editare, font, dimensiune, culoare, aliniere) pentru a face modificările pe care le preferi.

Dacă dorești să adaugi elemente noi, selectează opțiunea Add text, ca să adaugi o nouă casetă de text și Add sticker, ca să adaugi un sticker dintre cele disponibile în aplicație.

După ce termini cu personalizarea invitației, apasă pe butonul Next și alege una dintre opțiunile disponibile: Save as image, ca să salvezi invitația pe dispozitiv sau Share, ca să trimiți invitația prin e-mail, WhatsApp, Telegram etc.

Ca să instalezi această aplicație de făcut invitații și felicitări pe dispozitiv Android apasă pe acest link. Pentru iOS apasă aici.

Citește și articolul: Aplicații de editat video.

Invitation Maker

Invitation Maker este o altă aplicație de făcut invitații pentru dispozitive Android și iPhone/iPad.

Cu această aplicație poți să creezi invitații foarte ușor și simplu fără să ai experiență în design.

Pune la dispoziție în jur de 1000 de șabloane potrivite oricărei ocazii, care apoi se pot personaliza în funcție de nevoile tale.

Sunt modele gata făcute pentru invitații de nuntă, zile de naștere, petreceri de Crăciun, petreceri de Halloween etc.

În plus. aplicația oferă multe imagini, icon-uri și fonturi gratuite care se pot folosi gratuit sau, dacă dorești, poți să folosești imagini din galeria dispozitivului, unități de stocare sau rețele sociale.

Invitațiile create cu această aplicație se pot salva pe dispozitiv în format JPG, PNG sau PDF. Alternativ, poți să distribui invitația pe WhatsApp, e-mail sau rețele sociale.

Pentru instalare pe telefon / tabletă Android apasă pe acest link. Pentru iPhone / iPad apasă aici.

Invitation Card Maker

Aplicația Invitation Card Maker este o aplicație pentru crearea de invitații personalizate pentru diferite evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri sau alte ocazii speciale.

Aplicația oferă utilizatorilor o varietate de opțiuni de design, modele și fonturi pentru a crea invitații unice și personalizate.

Una dintre cele mai utile caracteristici ale acestei aplicații este posibilitatea de a adăuga propriile imagini sau fotografii la invitație, astfel încât să fie personalizate în funcție de eveniment.

Utilizatorii pot edita fotografiile prin adăugarea de efecte sau prin redimensionarea lor pentru a se potrivi perfect cu designul invitației.

Aplicația oferă utilizatorilor o varietate de modele de invitații care pot fi personalizate cu text, fonturi și culori.

Utilizatorii pot alege din diferite categorii de modele, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri sau alte ocazii speciale.

Fiecare categorie oferă modele unice și variate pentru a se potrivi cu diferite teme și stiluri.

Invitation Card Maker permite de asemenea utilizatorilor să salveze invitațiile create în diferite formate, cum ar fi jpeg sau pdf, și să le partajeze prin e-mail sau prin alte aplicații.

Utilizatorii pot imprima invitațiile sau le pot trimite prin mesaje sau prin rețele sociale.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din Google Play Store. Interfața aplicației este intuitivă și ușor de utilizat, făcând-o accesibilă chiar și pentru utilizatorii fără experiență în design.

În concluzie, Invitation Card Maker este o aplicație excelentă pentru cei care doresc să creeze invitații personalizate pentru diferite evenimente.

Cu o varietate de opțiuni de design, modele și fonturi, precum și posibilitatea de a adăuga propriile imagini, aceasta oferă utilizatorilor flexibilitate și control asupra creării invitațiilor.

Pentru descărcare și instalare pe telefon Android apăsați pe acest link de pe Magazin Play.

Lasă un comentariu