Aplicații de înregistrat ecranul telefonului Android

Top cele mai bune aplicații de înregistrat ecranul pentru Android în 2023.

Dorești să faci un tutorial video utilizând telefonul Android?

Cauți o aplicație cu care să înregistrezi ecranul telefonului Android în timpul unei convorbiri video?

Vrei să înregistrezi ecranul telefonului în timp ce te joci?

Ca să faci acest lucru aveți nevoie de o aplicație de înregistrat ecranul telefonului.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații de înregistrat ecranul gratis pentru telefon Android și instrucțiunile de utilizare.

Atenție: toate aceste aplicații de înregistrat ecranul telefonului funcționează fără permisiuni root, dacă aveți Android 5.1 sau o versiune superioară. Dacă aveți o versiune inferioară decât cea recomandată, pentru a utiliza o aplicație care înregistrează ecranul, va trebui mai întâi să obțineți permisiuni root și apoi să utilizați una dintre aplicațiile recomandate în acest articol.

Cea mai bună aplicație de înregistrat ecranul telefonului Android, XRecorder

XRecorder, este cea mai bună aplicație de înregistrat ecranul telefonului Android.

În prezent are peste 100 de milioane de descărcări și o medie de 4,8 stele, din maximum 5, din peste 5 milioane de recenzii.

Cu aplicația XRecorder poți să înregistrezi tot ce se întâmplă pe ecranul telefonului, cum ar fi de exemplu, jocuri, convorbiri video sau orice faci pe telefon.

Rezoluția video poate fi setată de la 240p până la 1080p și un maxim de 60 de cadre pe secundă (FPS).

Aplicația XRecorder nu adaugă filigran pe fișierul video final și nu există limită de timp pentru înregistrare.

În plus, suportă înregistrarea cu ”Facecam”, adică, în timp ce înregistrezi ecranul, poți să înregistrezi și cu camera frontală, astfel, fața ta sau ceea ce vede camera frontală, va fi suprapus pe videoclipul final într-o mică fereastră.

Ca să instalezi aplicația XRecorder pe telefon de pe Magazin Play apasă pe acest link.

AZ Screen Recorder

Una dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți utiliza pentru a înregistra ecranul pe telefon Android este AZ Screen Recorder.

După ce o instalați și o deschideți, aplicația arată ca o bară simplă suprapusă (apare mai presus de toate celelalte aplicații deschise) cu care puteți începe rapid înregistrarea ecranului Android.

De asemenea, tot prin intermediul barei este posibilă accesarea setărilor de înregistrare video (rezoluție, bitrate, orientare video, înregistrare audio etc.) și folderul unde sunt salvate videoclipurile.

Funcționează corect fără permisiuni root, aveți nevoie doar de o versiune recentă a sistemului de operare Android.

Ca să instalați aplicația AZ Screen Recorder pe telefon de pe Magazin Play accesați acest link.

Super Screen Recorder

Este o aplicație de filmat ecranul telefonului gratuită, ideală pentru cei care doresc să publice videoclipurile pe YouTube și Twitch.

Aplicația este gratuită și vă permite să înregistrați un video de pe ecran fără a fi nevoie de acces ROOT și de durată nelimitată.

Puteți introduce o narațiune audio în timpul înregistrării video, iar prin activarea camerei frontale, puteți să vă filmați reacțiile în timpul înregistrării pe ecran și să efectuați emisiuni live cu Facecam.

Printre diferitele funcții puse la dispoziție de aplicație puteți găsi înregistrarea video programată, un editor video și posibilitatea de a crea GIF-uri animate din videoclipuri.

Ca să instalați aplicația Super Screen Recorder pe telefon apăsați pe acest link de pe Magazin Google Play.

Mobizen Screen Recorder

O altă aplicație foarte utilă pe care o puteți testa pentru a filma ecranul pe telefon Android este Mobizen Screen Recorder.

Aplicația vă permite să faceți capturi de ecran și să înregistrați ecranul telefonului Android atingând pictograma pop-up care apare pe lateral (de asemenea, puteți să o mutați ca să nu fie suprapusă altor aplicații), oferindu-vă șansa de a vă crea propriile videoclipuri și să le distribuiți pe principalele site-uri de socializare.

Pentru instalarea aplicației Mobizen Screen Recorder apăsați pe acest link.

Înregistrare Ecran Video HD

Aplicația ”Înregistrare Ecran Video HD” este un instrument de captură de ecran ușor de utilizat pentru dispozitivele Android.

Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorii pot să înregistreze ecranul telefonului lor cu un simplu gest sau pot programa capturile de ecran automat.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestei aplicații este posibilitatea de a captura ecranul întreg sau o parte a acestuia, cu ajutorul unei săgeți de selecție.

De asemenea, aplicația permite utilizatorilor să editeze captura de ecran, adăugând linii, forme sau text, înainte de a o salva sau de a o partaja.

Aplicația vine și cu opțiunea de a programa capturile de ecran, astfel încât să poată fi luate la anumite intervale de timp sau la anumite ore.

Aceasta poate fi utilă pentru utilizatorii care doresc să înregistreze activitatea din jocuri sau pentru cei care doresc să monitorizeze anumite aplicații.

Aplicația Screenshot poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și este ușor de utilizat cu o interfață intuitivă.

Este o aplicație ușoară care nu ocupă mult spațiu de stocare și nu consumă multă energie.

În concluzie, această aplicație care înregistrează ecranul telefonului este o alegere bună pentru utilizatorii care doresc o metodă simplă și eficientă de a captura ecranul dispozitivului lor Android.

Pentru descărcare și instalare accesați acest link de pe Magazin Play.

Lasă un comentariu