Tonuri de apel gratuite pentru telefon Android: cele mai bune site-uri și aplicații

Sunteți plictisiți să auziți mereu aceeași sonerie la telefon când vă apelează cineva? V-ar place să puteți descărca tonuri de apel gratuite pentru telefon create din muzica românească, străină sau manele?

În acest articol găsiți câteva site-uri de unde puteți să descărcați tonuri de apel gratuite 2023 și cele mai bune aplicații ringtones pentru telefoane Android.

Site-uri de unde se pot descărca gratis tonuri de apel 2023

Încep articolul cu cele mai bune site-uri de unde se pot descărca gratis sonerii pentru telefon.

Mai jos găsiți și cele mai bune aplicații de descărcat tonuri de apel gratis.

Zedge.net

Primul site pe care vi-l recomand ca să descărcați tonuri de apel gratuite este Zedge. Pune la dispoziție peste 8 milioane de sonerii pentru telefon și în acest moment este unul dintre cele mai utilizate servicii din acest sector.

Pe lângă faptul că download-ul este gratuit, nu este nevoie nici de înregistrare.

Ca să descărcați ringtonuri de pe Zedge trebuie să accesați site-ul și imediat o să vedeți cele mai descărcate tonuri de apel, dar dacă doriți ceva specific puteți să folosiți motorul de căutare al site-ului care se găsește în partea superioară.

Tonurile de apel se pot asculta apăsând pe pictograma play din centrul fiecărui panou, iar când găsiți ceea ce vă interesează apăsați pe titlu și în fereastra care se deschide aveți posibilitatea să descărcați soneria gratis apăsând pe pictograma download, cea cu o săgeată orientată spre jos.

Dacă accesați site-ul cu telefonul puteți să salvați tonul de apel direct pe telefon, dar dacă folosiți un computer trebuie apoi să transferați soneria pe telefon.

Citiți și articolul: Aplicatie de descarcat muzica gratis.

MyTinyPhone.com

Un alt site de unde puteți să descărcați tonuri de apel gratis este MyTinyPhone și, precum Zedge, puteți să găsiți aproape orice.

Accesând site-ul puteți să ordonați soneriile în funcție de popularitate, data de adăugare și evaluare.

Site-ul pune la dispoziție și un motor de căutare care vă poate ajuta să găsiți ceea ce vă interesează, de exemplu scrieți numele artistului sau titlul melodiei și în câteva secunde site-ul vă pune la dispoziție tot ce a găsit.

Când găsiți ceea ce vă interesează apăsați pe titlu și în fereastra care se deschide aveți posibilitatea să ascultați soneria și să o descărcați gratis.

Mobiles24.co

Un alt site de unde se pot descărca tonuri de apel gratis 2022 pentru telefon Android este mobiles24.

Soneriile sunt împărțite pe categorii muzicale, începând cu country și terminând cu pop și rock.

Folosirea este foarte simplă: accesați site-ul (click aici), răsfoiți categoriile sau căutați soneria cu ajutorul motorului de căutare, apoi când găsiți ceea ce vă interesează faceți click pe ”Play” ca să ascultați.

Dacă vă place tonul de apel faceți click pe titlu, apoi în pagina care se deschide puteți să descărcați soneria făcând click pe butonul ”Download” din partea inferioară a paginii.

Mob.org

Un alt site web pe care vi-l recomand pentru download tonuri de apel gratuite 2022 este mob.org, care, pe lângă numeroasele sonerii pentru telefon, oferă gratuit jocuri, teme și wallpaper.

Ca să puteți descărca tonurile de apel pe telefon accesați site-ul, navigați printre categorii (Dance, Funny, etc.), ascultați diferitele sonerii propuse și ca să le descărcați aveți opțiunea de download sau scanați codul QR.

Aplicații de descărcat tonuri de apel gratis

Iată care sunt cele mai bune aplicații pentru tonuri de apel gratis Android.

Zedge

Site-ul Zedge are și o aplicație pe care o puteți instala de pe Magazinul Google Play, astfel poate vă este mai ușor să descărcați direct pe telefon tonurile de apel.

Ca să găsiți soneriile trebuie doar să apăsați pe pictograma meniu sus în stânga (cea cu trei linii orizontale) și să selecționați Ringtones. Imediat o să vedeți soneriile în evidență, dar dacă apăsați pe CATEGORIES puteți să răsfoiți diferitele categorii.

Soneriile se pot asculta în streaming și când găsiți ceva care vă place apăsați pe titlu și în fereastra care se deschide o puteți seta ca ton de apel apăsând pe SET.

Soneriile le puteți folosi pentru toate apelurile primite, pentru un singur contact din agendă, pentru SMS, notificări sau ceas deșteptător.

Ca să instalați Zedge de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Funny Ringtones

O altă aplicație de descărcat tonuri de apel gratis este Funny Ringtones.

Folosirea este foarte simplă: instalați aplicația de pe Magazin Play, o deschideți și aveți la dispoziție gratuit peste 50 de sonerii Android.

Apăsați pe butonul ”Play” ca să ascultați soneriile, apoi când găsiți ceva care vă place o puteți seta ca sonerie pentru apeluri, mesaje, alarmă etc.

Ca să instalați Funny Ringtones apăsați pe acest link.

Audiko

O altă aplicație pentru tonuri de apel gratis pe care o recomand este Audiko.

Aplicația Audiko vă permite să descărcați tonuri de apel direct pe telefon sau să creați o sonerie din melodiile pe care le aveți deja în memoria telefonului.

Utilizarea este foarte simplă. După ce descărcați și instalați aplicația pe telefon, o deschideți și imediat în fereastra principală o să vedeți cele mai interesante și mai descărcate sonerii.

Dacă apăsați pe meniul din stânga sus (cele trei linii orizontale), puteți să navigați printre diferitele categorii, astfel puteți să găsiți sonerii în funcție de gen muzical sau topuri realizate de dezvoltatorii aplicației.

Aplicația Audiko include și un motor de căutare intern (pictograma cu lupă), care vă permite să găsiți și să descărcați tonuri de apel în funcție de titlul melodiei sau numele artistului preferat.

Când găsiți un ton de apel care vă interesează apăsați pe titlu și apoi pe pictograma ”Play” ca să o ascultați. Dacă vă place, ca să o descărcați pe telefon apăsați pe săgeata ”Download” efectuând accesul în aplicație cu un cont Facebook, Google sau cu un e-mail.

Tonul de apel poate fi setat apoi ca sonerie predefinită pentru apeluri, mesaje, alarmă sau ca ton de apel pentru un contact din agendă.

Aplicația este gratuită, dar în interfață prezintă reclame de publicitate. Dacă doriți, puteți să cumpărați versiunea ”PRO”, care este fără publicitate și oferă unele opțiuni în plus.

Ca să instalați aplicația Audiko de pe Magazin Play accesați acest link.

Ringtone Maker

Doriți să creați o sonerie dintr-o melodie pe care o aveți salvată pe telefon?

Puteți să folosiți aplicația Ringtone Maker, care vă permite foarte rapid și simplu să creați un ton de apel dintr-un fișier audio prezent în memoria telefonului sau pe memoria SD.

Să creați o sonerie dintr-o melodie este foarte ușor: deschideți aplicația, apăsați pe pictograma în formă de săgeată care se află lângă titlul melodiei pe care doriți să o transformați în ton de apel și alegeți opțiunea de modificare.

Cu ajutorul celor două indicatoare de culoare gri alegeți începutul și sfârșitul soneriei, apoi apăsați pe pictograma de salvare (în formă de floppy disk).

Alegeți tipul de sonerie pe care doriți să o creați (ton de apel standard sau de notificare), alegeți un titlu și apăsați pe butonul ”Save”. Mai trebuie doar să setați soneria și gata.

Ca să instalați Ringtone Maker de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu