Home Aplicații utile Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android

Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android

Scris de: Florin Groza
10004 vizualizări
aplicatie de descarcat muzica gratis

Top aplicații de descărcat muzică gratis 2021.

Dacă doriți să ascultați muzică pe telefon, dar nu aveți nici o melodie salvată, atunci foarte probabil vă întrebați cum se descarcă muzică direct pe telefon Android.

Ca să faceți acest lucru aveți nevoie să instalați pe dispozitivul Android o aplicație de descărcat muzică gratis, care permite download-ul melodiilor MP3 rapid pe telefon sau pe card de memorie SD.

Care sunt cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis în 2021? În acest articol găsiți câteva soluții care vă permit să descărcați repede de pe internet melodii în format MP3 direct pe telefon.

Citește și articolul: Descarca tonuri de apel direct pe telefon.

Aplicații de descărcat muzică gratis, Frostwire

Una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon este Frostwire, un client torrent care permite să căutați melodiile direct din interfața aplicației.

Utilizarea aplicației pentru a descărca muzică este foarte simplă: în spațiul de căutare tastați titlul melodiei sau numele autorului, apăsați pe pictograma de căutare și în câteva secunde aplicația va crea o listă cu melodiile găsite.

Ca să descărcați melodia dorită trebuie doar să apăsați pe Download (butonul cu o săgeată orientată spre jos).

După cum am spus deja, Frostwire este un client torrent, deci dacă doriți, puteți să descărcați direct pe telefon orice fișier torrent, de exemplu cele care se găsesc pe site-uri precum Filelist sau The Pirate Bay.

Ca să descărcați aplicația Frostwire de pe Magazin Play apăsați aici.

Citiți și articolul: Aplicatie de muzica online.

Aplicație de descărcat muzică gratis de pe BitTorrent, TorrDroid

TorrDroid este un alt client torrent care permite să descărcați melodii gratis direct pe telefonul Android.

Folosirea este foarte simplă: instalați aplicația de pe Google Play și pentru a căuta muzică folosiți motorul de căutare integrat în aplicație (Search). Scrieți titlul melodiei, apăsați pe pictograma cu lupă și în câteva momente TorrDroid vă arată lista cu tot ce a găsit.

Pentru descărcarea melodiei apăsați pe pictograma cu săgeata orientată spre jos (se găsește lângă fiecare rezultat).

Ca să instalați TorrDroid apăsați aici.

Citiți și articolul: Aplicatie de ascultat muzica fara net.

O aplicație de descărcat muzică gratis și repede, Audiomack

Audiomack este o aplicație gratuită care vă permite să ascultați muzică online și să o descărcați pe telefon, astfel puteți să o ascultați chiar dacă nu sunteți conectați la internet.

Interfața grafică este foarte plăcută și ușor de înțeles.

După ce instalați aplicația de pe Magazin play și o deschideți, imediat puteți să căutați melodiile preferate prin diferitele categorii muzicale, topuri sau cu ajutorul motorului de căutare integrat.

Lângă fiecare rezultat aveți opțiunea de descărcare, în acest mod puteți să stocați melodiile care vă plac în memoria telefonului și să le ascultați ori de câte ori doriți, chiar fără conexiune internet.

Melodiile se pot asculta și descărca fără să vă înregistrați, dar unele opțiuni (de exemplu să comentați o melodie) sunt disponibile doar dacă vă creați un cont pe Audiomack.

Dacă doriți să încercați acestă aplicație de muzică o puteți instala gratuit de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Citiți și articolul: Aplicatie de facut video din poze cu muzica.

Cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis pe telefon Android, TinyTunes 

TinyTunes este una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android.

Aplicația TinyTunes nu este prezentă pe Google Play, deci ca să instalați TinyTunes pe telefon trebuie să descărcați mai întâi aplicația în format APK de pe site-ul oficial și, apoi, să o instalați manual. Ca să puteți instala aplicația TinyTunes trebuie să aveți opțiunea de instalare aplicații din surse necunoscute activă.

Folosirea aplicației este foarte simplă: după instalare ca să căutați melodii puteți să folosiți motorul de căutare integrat sau puteți să navigați printre diferitele categorii sau topuri propuse de aplicație.

Când găsiți melodia dorită, trebuie să o selectați și apoi apăsați pe săgeata pentru download. În câteva momente melodia se va descărca pe telefonul vostru și apoi o puteți asculta cu playerul audio integrat în aplicație sau cu aplicația voastră preferată de ascultat muzică.

TinyTunes găsește orice melodie, chiar și muzică populară românească sau manele. Toate melodiile pot fi ascultate înainte de descărcare, astfel puteți verifica dacă este cu adevărat melodia dorită și este de calitate.

Pentru download și instalare accesați site-ul https://tinytunes.app.

Aplicație de descărcat muzică direct pe telefon gratis, Fildo

Una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pentru Android este Fildo, dar din păcate și acestă aplicație nu este prezentă pe Magazin Play, deci trebuie să descărcați fișierul APK și să o instalați manual pe telefon.

Interfața grafică este bine realizată și ușor de înțeles. Ca să descărcați muzică puteți să răsfoiți categoriile sau să căutați cu ajutorul motorului de căutare inclus în aplicație. Căutarea se poate face după titlul melodiei sau numele artistului.

Când găsiți ceea ce vă interesează puteți să ascultați melodia mai întâi și dacă este ceea ce doriți aveți opțiunea pentru download pe telefon.

Pentru download intrați pe site-ul https://fildo.net.

Aplicație de descărcat muzica gratis legal, Jamendo

Jamendo este un serviciu de streaming muzical care pune la dispoziție un catalog generos de melodii care pot fi ascultate și descărcate legal pe telefon.

Ca să nu rămâneți dezamăgiți, mai întâi trebuie specificat faptul că aplicația Jamendo oferă doar melodii neacoperite de drepturi de autor, publicate cu licența CC (Creative Commons) de artiști necunoscuți care doresc să-și facă cunoscută muzica. Deci dacă doriți să ascultați cele noi melodii apărute, atunci Jamendo nu este o aplicație potrivită pentru voi.

Muzica pusă la dispoziție pe Jamendo este în general muzică alternativă, remixuri, în alte cuvinte muzică creată acasă de pasionați.

Dacă doriți să încercați această aplicație de muzică gratuită atunci o puteți instala de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Descarcă muzică direct pe telefon Android cu Free Music Download

Free Music Download este o altă aplicație de descărcat muzică gratis, care se poate instala de pe Magazin Google Play.

Folosirea aplicației Free Music Download este extrem de simplă: după instalare deschideți aplicația, acordați permisiunile necesare și în fereastra principală care se deschide puteți să tastați numele artistului preferat sau titlul unei melodii.

Apăsați pe pictograma de căutare și imediat aplicația va crea o listă cu rezultatele găsite.

Ca să descărcați melodia dorită pe telefon trebuie doar să apăsați pe pictograma download (săgeata orientată spre jos) care se găsește lângă fiecare rezultat.

Free Music Download reușește să găsească cam orice melodie, începând cu muzică clasică și terminând cu muzică manele sau populară.

Ca să instalați această aplicație de muzică pe telefon apăsați pe acest link.

Descarcă muzică gratis pe telefon Android cu Music Downloader

Music Downloader este o altă aplicație de descărcat muzică pe telefon Android, care se poate instala de pe Magazin Play.

Utilizarea aplicației este foarte ușoară, trebuie să o instalați pe telefon, o deschideți și imediat puteți să căutați melodiile preferate navigând printre categorii și topuri.

Aplicația oferă și un motor de căutare, astfel puteți să găsiți mai repede muzica care vă interesează căutând numele artistului sau titlul melodiei dorite.

Fiecare melodie se poate asculta mai întâi în streaming, astfel vă dați seama de calitate și dacă este cu adevărat melodia pe care o doriți. Pentru ascultare și descărcare pe telefon trebuie doar să apăsați pe titlul melodiei și apoi în partea inferioară a ecranului apare opțiunea de ascultare sau download.

În general, cu această aplicație de muzică puteți să găsiți cam orice melodie, începând cu muzica clasică, pop, rock și terminând cu muzică românească, populară sau manele.

Aplicația Music Downloader este gratuită, dar în interfață prezintă reclame de publicitate (care uneori poate fi foarte deranjantă). Pentru instalare apăsați pe acest link.

Alte articole interesante de citit

2 comentarii

Popescu 30 iunie, 2019 - 13:57

Vreau sa descarc muzica gratis pe telefon. Ma puteti ajuta ca nu stiu ce trebuie facut?

Reply
George 19 august, 2019 - 19:36

Frostwire e cea mai tare aplicatie de descarcat muzica si nu numai. O recomand.

Reply

Adaugă un comentariu la acest articol