Cum se descarcă muzică gratis de pe YouTube pe telefon Android

În acest articol găsești un scurt tutorial despre cum se descarcă muzică gratis de pe YouTube direct pe telefon Android.

Ca să descarci muzică în format MP3 de pe YouTube direct pe telefon Android ai nevoie de o aplicație numită YouTube Downloader.

YouTube Downloader este, după părerea mea, cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis de pe YouTube direct pe telefon.

Din păcate nu este prezentă pe Magazin Play pentru că încalcă termenii și condițiile YouTube, deci trebuie să descarci aplicația în format APK pe telefon și să o instalezi manual.

Nu este greu să instalezi aplicații APK care nu sunt prezente pe Google Play, dar, în orice caz, pentru cine nu este familiarizat cu procedura, am început tutorialul de la descărcare și instalare.

Utilizatorii experți, care deja știu cum să instaleze aplicații APK, pot să sară peste procedura instalării.

Ok, spuse acestea, iată pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă dorești să descarci muzică de pe YouTube pe telefon Android.

Descarcă și instalează aplicația YouTube Downloader pe telefon

Ca să descarci aplicația YouTube Downloader trebuie să accesezi pagina dezvoltatorului de pe GitHub, deci apasă pe acest link.

1. Apasă pe ”DOWNLOAD LATEST BUILD” ca în poza de mai jos.

2. Dacă ai un telefon cu o versiune Android mai recentă o să vezi un avertisment ca în poza de mai jos. Apasă pe ”Descarcă oricum”.

Dacă ai un telefon cu o versiune de Android mai veche trebuie să activezi opțiunea ”Surse necunoscute” din setările telefonului ca să poți descărca fișierul APK.

3. După ce ai descărcat aplicația în format APK trebuie să o instalezi apăsând pe ”Deschide”, ca în poza de mai jos.

Dacă ai un telefon cu o versiune mai veche de Android trebuie să cauți fișierul APK descărcat în ”Download” și să pornești de acolo instalarea.

4. În următoarea fereastră care se deschide apasă pe ””INSTALARE.

În câteva momente aplicația se va instala pe telefon.

De reținut că în funcție de marca telefonului și versiunea Android s-ar putea ca descărcarea și instalarea să fie un pic diferită față de pozele din acest tutorial, dar principiul de bază este același.

Cum descarci muzică MP3 de pe YouTube direct pe telefon

Ca să descarci muzică gratis în format MP3 de pe YouTube pe telefon trebuie să deschizi aplicația YouTube Downloader și să scrii sus, în câmpul dedicat căutării, numele unei melodii sau numele artistului care te interesează.

În câteva momente aplicația îți va expune o serie de rezultate.

Poți să filtrezi rezultatele dacă apeși pe cele trei liniuțe orizontale de lângă câmpul de căutare, astfel poți să sortezi videoclipurile în funcție de durată, rezoluție sau perioada de timp când au fost încărcate pe YouTube.

Alege rezultatul care te interesează și în fereastra care se deschide poți să vizionezi mai întâi videoclipul (apăsând pe pictograma videoclipului), astfel ești sigur că descarci ceea ce te interesează.

Ca să descarci melodia în format MP3 apasă pe fișierul MP3 ca în poza de mai jos.

Dacă dorești să descarci întregul videoclip, alege o versiune MP4.

Confirmă descărcarea și în câteva secunde aplicația va extrage melodia din videoclip în format MP3.

La unele modele de telefon poate este necesar să descarci un plug-in ca să funcționeze totul bine. Totul se face simplu și ușor direct din interfața aplicației, trebuie doar să apeși pe OK.

Descărcarea melodiei este rapidă, dar bineînțeles că depinde și de dimensiunea fișierului MP3 și de conexiunea pe care o ai la internet.

Toate melodiile astfel descărcate le găsești în ”Muzică” -> ”Download” de unde le poți asculta cu playerul audio preferat de tine.

Concluzie

În concluzie pot să spun că am încercat mai multe aplicații de descărcat muzică/video de pe YouTube, dar YouTube Downloader m-a impresionat cel mai mult prin eficiență și simplitatea ei.

Este total gratuită, fără publicitate în interfață și își face bine treaba.

Pentru nelămuriri nu ezita să lași un comentariu mai jos, o să răspund cât mai curând posibil.

Citește și: Aplicații de descărcat muzică gratis.

4 comentarii la „Cum se descarcă muzică gratis de pe YouTube pe telefon Android”

Lasă un comentariu