Home Tutoriale Cum să asculți muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul stins

Cum să asculți muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul stins

Cu Brave poți asculta muzică de pe YouTube fără reclame gratis pe fundal sau cu ecranul blocat/închis

Scris de: Florin Groza
124 views

Vrei să asculți muzică de pe YouTube fără reclame, pe fundal sau cu ecranul stins în mod gratuit?

În acest articol găsești o modalitate simplă și gratis să asculți muzică de pe YouTube pe fundal, cu ecranul blocat sau închis și fără să fii deranjat de reclame de publicitate.

Ascultă gratis muzică de pe YouTube fără reclame pe fundal cu Brave

Cea mai simplă modalitate să asculți muzică de pe YouTube pe fundal, cu ecranul blocat și fără reclame de publicitate este să instalezi un browser numit Brave.

Acest browser, care se bazează pe codul sursă al broserului Chromium, blochează automat reclamele de publicitate și cookie-urile site-urilor web și, de asemenea, integrează o serie de caracteristici menite să protejeze confidențialitatea utilizatorului.

Deci, descarcă aplicația Brave de pe Magazin Google Play apăsând pe acest link.

După instalare deschide Brave și în bara de sus adaugă adresa youtube.com.

Așteaptă să se deschidă site-ul și alege să te autentifici (nu este obligatoriu), astfel ai acces la istoricul tău, liste de redare, videoclipuri apreciate etc.

Automat, YouTube te va redirecționa spre versiunea pentru mobile, dacă te uiți atent la adresa din bara adresei URL este m.youtube.com.

Din meniul de jos apasă pe cele trei puncte, derulează un pic în jos și bifează opțiunea ”Versiune pentru desktop”, ca în poza de mai jos.

YouTube fără reclame gratisAscultă muzică de pe YouTube cu ecranul stins

Așteaptă să se reîncarce site-ul YouTube, apoi alege și rulează videoclipul preferat (sau o listă de redare) și închide ecranul.

Prima dată sunetul se va întrerupe, dar reaprinde ecranul și din notificările de sus apasă pe pictograma Play, ca în poza de mai jos.

Muzică YouTube fără reclame gratis

De acum poți să asculți muzică de pe YouTube pe fundal cu ecranul stins sau blocat, în plus, Brave va bloca și reclamele de publicitate.

Fără să deblochezi ecranul ai acces la player, astfel poți să pui pe pauză sau să derulezi înainte sau înapoi melodiile. Vezi poza de mai jos.

Ascultă muzică de pe YouTube pe fundal gratis

Concluzie

Această modalitate de a asculta muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul stins este cea mai eficientă și mai bună.

Funcționează și cu browserul Chrome sau Firefox, dar ca să asculți muzică fără reclame cu aceste două browsere trebuie să instalezi un modul ad blocker (care blochează publicitatea).

În schimb, Brave blochează automat reclamele fără să trebuiască să mai instalezi ceva sau să faci alte setări.

Singurul inconvenient în această modalitate de a asculta muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul închis este că nu ai o aplicație dedicată, dar, în timp, te obișnuiești.

Pentru nelămuriri poți să lași un comentariu mai jos și o să încerc să răspund cât mai curând posibil.

Alte articole interesante de citit

Adaugă un comentariu la acest articol