Alternative YouTube Vanced: iată cele mai bune aplicații să asculți muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul închis

Vrei să asculți muzică de pe YouTube fără reclame de publicitate? Foloseai aplicația YouTube Vanced ca să asculți muzică de pe YouTube cu ecranul închis/blocat sau pe fundal?

În acest articol găsești cele mai bune alternative la YouTube Vanced, astfel poți să asculți muzica de pe YouTube cu ecranul blocat și fără reclame de publicitate în mod gratuit, fără să cumperi un abonament Premium.

După cum bine se știe, din păcate, aplicația YouTube Vanced a fost închisă din cauza unor probleme juridice (previzibile) cu Google.

YouTube Vanced continuă să funcționeze fără probleme pe Android, dar cu siguranță aplicația nu va fi actualizată și, mai devreme sau mai târziu, pur și simplu nu va mai funcționa (când Google actualizează API-ul).

Deci, dacă cauți o aplicație alternativă la YouTube Vanced pentru telefon sau tableta Android, iată cele mai bune aplicații pe care le poți utiliza.

Brave

Brave este un browser pentru navigarea pe internet, disponibil gratuit pe Magazin Play, care încorporează nativ un modul de blocare a reclamelor de publicitate.

Nu este o aplicație dedicată vizionării videoclipurilor de pe YouTube așa cum era YouTube Vanced, dar acest browser poate fi folosit foarte ușor să blochezi reclamele de publicitate în timp ce navighezi pe internet, inclusiv pe YouTube.

În plus, poți să asculți melodiile preferate de pe YouTube cu ecranul stins sau blocat.

Despre cum poți să asculți muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul blocat cu Brave am publicat un tutorial pe care poți să-l citești aici.

Citește și: Aplicații de descărcat muzică.

Astron

Dintre numeroasele alternative la YouTube Vanced, aceasta este fără îndoială cea mai interesantă și promițătoare aplicație.

Ce funcții oferă aplicația Astron?

Toate cele care erau disponibile pe YouTube Vanced, cum ar fi:

  • poți să vezi YouTube fără reclame pe telefon Android
  • poți să utilizezi YouTube cu ecranul oprit și în fundal pe Android
  • utilizați YouTube în modul picture-in-picture pe Android, cu videoclipuri plutitoare

În plus, aplicația Astron îți permite să descarci muzică și videoclipuri de pe YouTube pe telefon cu o singură apăsare.

Aplicația acceptă autentificarea cu contul Google, ușor și rapid. Prin urmare, poți continua să urmărești canalele la care ești abonat, să lași comentarii și orice altceva.

Pe scurt, așa cum am anticipat, acest program este în prezent cel mai complet pe care l-am încercat vreodată, iar că funcția de descărcare integrată este foarte utilă!

Aplicația Astron se poate descărca de pe site-ul oficial.

NewPipe

NewPipe este o altă alternativă la YouTube Vanced.

Aplicația NewPipe blochează reclamele de publicitate de pe YouTube, permite redare în fundal, oferă funcția Picture-in-Picture, poți să descarci videoclipuri și multe altele.

Pe lângă YouTube, NewPipe este compatibil și cu alte platforme precum Soundcloud și Bandcamp.

Interfața grafică este simplă și intuitivă, cu toate opțiunile ușor de găsit.

Din păcate, aplicația NewPipe nu oferă login cu contul Google, deci nu poți să dai like-uri sau să adaugi comentarii la videoclipuri.

Aplicația NwePipe se poate descărca de pe site-ul oficial sau F-Droid.

SkyTube și SkyTube Extra

SkyTube este o altă aplicație care îți permite să utilizezi funcțiile care erau prezente în aplicația YouTube Vanced.

Particularitatea acestui serviciu este că este împărțit în două variante.

SkyTube Extra folosește biblioteci software închise și acceptă playerul oficial YouTube, în timp ce SkyTube „standard” este complet open source, folosește un player proprietar și, prin urmare, are timpi de actualizare puțin mai mari (până la 5 zile).

Și această aplicație permite redarea videoclipurilor în fundal, PiP, descărcarea videoclipurilor și blocarea reclamelor de publicitate.

SkyTube poate fi descărcată de pe site-ul oficial sau de pe F-Droid.

LibreTube

LibreTube este o altă alternativă la YouTube Vanced, o aplicație care îți permite să vezi videoclipurile de pe YouTube fără reclame de publicitate si să asculți muzica cu ecranul stins sau blocat.

Interfața grafică este foarte intuitivă, fără publicitate și ușor de folosit.

După ce instalezi aplicația pe telefon o deschizi și cu ajutorul motorului de căutare situat în partea de sus poți să cauți videoclipurile tale preferate.

Poți alege calitatea redării (HD, FullHD etc), viteza de redare, repetarea videoclipului, autoplay și multe altele.

În plus, aplicația LibreTube permite descărcarea videoclipurilor pe telefon sau poți să descarci doar pista audio din videoclip în format MP3.

Poți să alegi să descarci melodiile sau videoclipurile și direct pe card de memorie.

Aplicația LibreTube este disponibilă și în limba română. Ca să setezi limba română apasă pe cele trei puncte verticale de sus dreapta, alege Setări apoi alege General și vei putea să schimbi limba.

În prezent, aplicația LibreTube este în stadiul beta de dezvoltare, deci s-ar putea să mai existe unele erori sau să se blocheze.

Ca să instalezi aplicația LibreTube pe telefon cu Android accesează site-ul oficial de pe GitHub.

Un comentariu la „Alternative YouTube Vanced: iată cele mai bune aplicații să asculți muzică de pe YouTube fără reclame și cu ecranul închis”

Lasă un comentariu