Player audio Android: cele mai bune aplicații de ascultat muzică offline pe telefon în 2023

Top cele mai bune aplicații de ascultat muzică offline și cu ecranul blocat pe telefon Android.

Orice telefon Android poate fi folosit să asculți muzică, cu sau fără căști, dar ai nevoie de un player audio bun care să redea melodiile la cea mai înaltă calitate.

Așa cum faci de exemplu cu un computer, este posibil să încarci melodii, atât cât vă permite spațiul de stocare, pe orice telefon Samsung, Huawei, Asus și oricare alt smartphone care folosește Android, în folderul Muzică din spațiul intern sau pe cardul de memorie SD.

Ca să asculți muzică pe telefon există numeroase aplicații player audio disponibile, unele mai bune decât altele, dar, mai ales, cu mai multe funcții decât aplicația predefinită de muzică care se găsește preinstalată în sistem.

Cele mai bune aplicații de ascultat muzică offline pe telefon Android

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de ascultat muzică pe telefon Android, astfel poți să alegi un player audio Android care să satisfacă toate cerințele tale și să asculți muzică chiar dacă nu ești conectat la internet.

Citește și: Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon.

Cea mai bună aplicație de ascultat muzică pentru Android, Poweramp Music Player

Poweramp Music Player este, poate, cea mai populară aplicație player audio pentru Android.

Este o aplicație care ar trebui încercată, dacă ești în căutarea unei aplicații de ascultat muzică pe telefon.

Din păcate aplicația este gratuită doar 15 zile, după care, dacă dorești să mai folosești acest player audio, trebuie să cumperi versiunea ”Full”.

Interfața grafică este puțin mai complicată, în comparație cu alte aplicații player audio, pentru că oferă numeroase funcții și opțiuni pe care nu se găsesc la alte aplicații de ascultat muzică.

Printre cele mai importante evidențiez posibilitatea de a asculta muzică fără pauze, crossfade, suportă versurile melodiilor, pune la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare și un egalizator grafic cu 10 canale.

În plus, Poweramp suportă aproape toate formatele audio, începând cu cele mai cunoscute (mp3, mp4, wma, ogg, flac, mpc) și terminând cu cele mai rar întâlnite, cum ar fi dsd, mka, opus și tak.

Dacă dorești să ai un player audio bun și complet cu care să asculți muzică pe telefon Android, atunci Poweramp merită încercat. Reține că este gratuit doar 15 zile.

Poți să descarci aplicația Poweramp de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Citește și articolul: YouTube fără reclame gratis.

Cel mai bun player audio Android GRATUIT, AIMP

AIMP este versiunea pentru Android a celebrului player audio pentru PC Windows, o aplicație de ascultat muzică offline pe telefon perfectă pentru cine caută un player audio în stil clasic și cu multe opțiuni de ascultare disponibile.

Interfața grafică este curată și clară, astfel toți utilizatorii, chiar și cei mai nepricepuți nu vor avea greutăți la folosire.

Cu AIMP nu o să ai nici o problemă ca să asculți melodii pe telefon cu ecranul blocat, pentru că aplicația este compatibilă cu majoritatea formatelor audio, printre care evidențiez mp3, wav, ogg, mp4, m4a, mpc, mod, opus, ape și multe altele.

Aplicația AIMP pentru Android include un egalizator cu 8 benzi, care îți va permite să asculți muzică pe telefon utilizând o gamă largă de parametrii care se pot personaliza în cel mai mic aspect.

În plus, aplicația oferă numeroase caracteristici care îți va facilita ascultare melodiilor preferate, astfel poți să ordonezi melodiile după bunul plac, în funcție de artist, album, data adăugării și multe altele.

Pe lângă toate acestea, AIMP suportă listele de redare, posturile de radio pe internet, streaming HTTP (de pe site-uri web), ascultarea melodiilor cu ecranul blocat și controlul de la butoanele de pe căști.

Ca să descarci aplicația AIMP pentru Android apasă pe acest link de pe Magazin Play.

Citește și articolul: Aplicații de făcut muzică.

Aplicație de ascultat muzică simplu de utilizat, Pulsar Music Player

Pulsar Music Player este un player audio pentru Android simplu, cu o interfață grafică frumoasă și care nu are nevoie de multe resurse ca să funcționeze bine, deci este recomandat și dispozitivelor mai vechi sau ieftine.

Nu are funcții avansate precum aplicația Poweramp, dar este în întregime gratis și suportă majoritatea formatelor audio.

Cu Pulsar poți să creezi liste de redare, să folosești widget-uri pe ecranul Home, ai la dispoziție control cu ecranul blocat, melodiile se pot reda fără pauze, să descarci coperta albumului, să selectezi care foldere le incluzi în librăria aplicației, să afișezi versurile melodiilor și poți să organizezi muzica în funcție de autor, album etc.

Pulsar Music Player se poate descărca și instala gratis de pe Google Play de la acest link.

Aplicație de ascultat muzică offline, Omnia Music Player

Omnia Music Player este o aplicație de ascultat muzică offline cu o interfață simplă și multe funcții interesante.

Pe lângă faptul că acceptă toate formatele de fișiere audio, aplicația are un egalizator cu 10 benzi, suport pentru comenzi vocale și un mini player care arată coperta albumului în curs de redare.

În plus, aplicația este lipsită de publicitate.

Ca să descarci și să instalezi aplicația Omnia Music Player pe telefon de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Aplicație de ascultat muzică fără internet, Folder Player

Folder Player este un alt player audio care îți permite să asculți muzică pe telefon când nu ești conectat la internet.

Interfața este simplă și ușor de utilizat, oferă un egalizator, amplificarea basului și multe alte opțiuni pentru a personaliza ascultarea melodiilor.

O caracteristică prin care se deosebește acest player audio este faptul că reușește să redea melodiile din orice folder de pe telefon, în timp ce alte aplicații de ascultat muzică pot reda melodiile doar dacă sunt salvate în folderul predefinit.

Aplicația Folder Player oferă, de asemenea, oprire automată, alarmă, widget, transfer prin bluetooth și multe opțiuni pentru a personaliza grafica.

Poți instala acest player audio de pe Magazin Play de la această adresă.

Alte aplicații de ascultat muzică pe telefon Android

Iată alte câteva aplicații player audio pentru Android care merită încercate:

Shuttle Music Player

Este o aplicație de ascultat muzică simplă și ușor de folosit, fără prea multe funcții avansate în versiunea gratuită.

Suportul Chromecast, modificarea etichetelor ID3, căutarea în foldere și personalizarea grafică sunt disponibile doar în versiunea plătită.

Shuttle Music Player se poate descărca de la acest link.

Phonograph

Este o aplicație gratuită de ascultat muzică pe telefon, fără publicitate și cu o interfață grafică frumoasă.

Cu Phonograph poți să asculți muzică offline și cu ecranul blocat, suportă majoritatea formatelor audio și descarcă automat (dacă există conexiune internet) informațiile lipsă ale melodiilor, cum ar fi coperta albumului.

Ca să descarci aplicația Phonograph apasă pe acest link.

Pi Music Player

Este o aplicație de muzică pentru Android cu o interfață grafică elegantă și ușor de folosit.

Permite să cauți melodiile prin diferite foldere pe telefon, să creezi liste de redare (playlist), să setezi ora de închidere și suportă cărți audio și podcast.

Aplicația Pi Music Player este gratuită, dar în interfață prezintă reclame de publicitate, care nu este foarte deranjantă.

Ca să instalezi aplicația Pi Music Player pe telefon Android apasă pe acest link.

Lasă un comentariu