Aplicații pentru blocare apeluri de la numere private sau necunoscute

Primiți des apeluri publicitare nedorite sau cineva vă deranjează sunând cu număr ascuns? Doriți să instalați pe telefonul Android cea mai bună aplicație care blochează numerele private și deranjante? Iată un articol în care găsiți cele mai bune aplicații pentru blocare apeluri de la numere private, ascunse sau necunoscute.

Truecaller, cea mai bună aplicație pentru blocare apeluri nedorite

Truecaller nu este altceva decât o bază de date imensă cu numere de telefon în care utilizatorii contribuie în mod voluntar la introducerea informațiilor referitoare la anumite numere de telefon, permițând astfel identificarea oricăror numere nedorite, precum cele aparținând centrelor de apel, telemarketing și creditorilor.

După ce această aplicație este instalată pe smartphone-ul dvs. Android, puteți începe să marcați un număr ca nedorit, să blocați toate apelurile de la numere anonime, să blocați mesajele SMS nedorite de la numere ascunse, să identificați numele și numerele de telefon persoanelor sau companiilor care vă apelează din întreaga lume.

Singurul dezavantaj al aplicației Truecaller este că pentru a funcționa corect este nevoie de o conexiune la internet întotdeauna activă. Doar în acest mod reușește să identifice numerele care vă apelează.

Truecaller se dovedește a fi o aplicație de blocare apeluri de la numere ascunse sau necunoscute foarte eficientă și simplu de utilizat. Interfața grafică este foarte ușor de înțeles cu toate opțiunile ușor de accesat.

Această aplicație este gratuită, dar conține anunțuri de publicitate în interfață. Există și o versiune ”Premium”, fără reclame de publicitate și care oferă unele opțiuni utile în plus, cum ar fi înregistrarea apelurilor.

Ca să încercați aplicația Truecaller o puteți instala de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Call Blocker, aplicație pentru blocare numere private sau necunoscute

Call Blocker, ”Blocare apeluri” în limba română, este una dintre cele mai bune aplicații care blochează numerele necunoscute sau private.

Această aplicație este versiunea cu mai puține opțiuni (și de dimensiuni mult mai reduse, astfel ocupă puțin spațiu și are un impact mai mic asupra bunei funcționări a telefonului) a unei aplicații similare, dezvoltată de același programator, numită ”Call Blacklist”.

Diferența este că aplicația ”Call Blacklist” blochează atât apelurile telefonice cât și mesajele SMS nedorite, în timp ce aplicația ”Call Blocker” se limitează să blocheze doar apelurile telefonice.

Cu Call Blocker puteți să creați o listă neagră cu toate numerele pe care doriți să le blocați, puteți să blocați o serie de numere care încep cu o anumită cifră, există opțiunea de blocare a tuturor apelurilor, cu excepția numerelor de telefon introduse într-o listă albă (WhiteList) și mai există posibilitatea de blocare apeluri cu număr necunoscut sau privat.

Call Blocker este o aplicație gratuită, dar în interfață conține reclame de publicitate, care în acest moment nu este deloc deranjantă.

Dacă doriți să o instalați pe telefon o puteți descărca de pe Google Play de la acest link.

Stop Call Me, o aplicație care blochează apeluri de la numere necunoscute și private

O altă aplicație care blochează apeluri de la numere necunoscute și private foarte eficientă și ușor de folosit este Stop Call Me.

Blocarea apelurilor nedorite se poate face în mai multe moduri: folosind o bază de date cu numere de telefon deranjante creată de utilizatorii aplicației, să creați o listă neagră cu numerele pe care doriți să le blocați, să blocați numerele străine, există opțiunea de blocare numere ascunse, private sau necunoscute și să blocați apelurile de la toate numerele în afară de cele din lista cu contacte.

Interfața grafică este elegantă și intuitivă, imediat se înțelege cum se utilizează, în plus, dacă aveți un telefon dual SIM, puteți să creați reguli și liste de blocare pentru fiecare număr de telefon.

Ca să instalați pe telefon acestă aplicație care blochează numerele necunoscute și/sau ascunse apăsați pe acest link de pe Google Play.

Lasă un comentariu