Aplicații pentru rezultate sportive cu scor în timp real

Ești pasionat de sport și vrei să fii mereu informat despre rezultatele sportive?

În acest caz, poți să afli toate rezultatele sportive instalând o aplicație pentru scor live pe telefon, care îți permite să urmărești în timp real evenimentele sportive, partidele și echipele favorite.

În acest articol vei descoperi care sunt cele mai bune aplicații pentru a urmări rezultatele sportive pentru orice sport, cum ar fi fotbal, baschet, volei, handbal și multe altele.

Cele mai bune aplicații pentru rezultate sportive cu scor live

Iată care sunt cele mai bune aplicații gratuite pentru scor live:

Soccer 24

Soccer 24 este o aplicație pentru dispozitivele mobile (Android și iOS) capabilă să arate în timp real rezultatele (și nu numai) ale meciurilor de fotbal a aproximativ o mie de competiții din întreaga lume (ligi, cupe etc.).

Nu numai că ești actualizat în timp real cu privire la fiecare gol din partida pe care o urmărești (și alte evenimente importante precum expulzările), dar aplicația oferă și o mulțime de date suplimentare, precum formațiile celor două echipe, marcatori, înlocuiri, plus o serie interesantă de statistici (posesia mingii, șuturi pe poartă, șuturi afară, cornere, lovituri libere etc.).

Soccer 24 este o aplicație destinată atât celor pasionați de pariuri și care doresc să urmărească în mod constant anumite meciuri, cât și celor care sunt pur și simplu iubitori de fotbal și doresc să fie mereu la curent cu rezultatele.

Soccer 24 este o aplicație gratuită datorită reclamei, care este – cel puțin până acum – foarte puțin enervantă.

Descarcă aplicația Soccer 24 pe telefon Android de pe Magazin Play. Pentru iPhone accesează acest link de pe App Store.

Soccerway

Soccerway este o altă aplicație care arată scorul live ale partidelor de fotbal.

Cu aplicația Soccerway poți crea un flux personalizat ca să urmărești doar echipele care te interesează și poți seta alerte pentru goluri foarte simplu doar apăsând pe steaua de lângă echipa sau meciul pe care dorești să-l urmărești.

În plus, aplicația Soccerway oferă și informații despre formația echipelor, clasamente și meciuri disputate în trecut.

Ca să descarci aplicația Soccerway pe telefon Android apasă pe acest link. Pentru iPhone apasă aici.

LiveScore

Pentru a urmări un număr mare de sporturi, poți să încerci aplicația LiveScore: Live Sports Scores.

Aceasta nu este doar o aplicație de fotbal, cu LiveScore urmări și actualizări în timp real dedicate fotbalului american, baschetului, tenisului și altor sporturi.

Pe lângă fotbal, puteți urmări evenimentele sportive ale zeci de alte sporturi, primind astfel notificări privind modificările rezultatelor în timp real.

Lista competițiilor oferite este foarte mare, plus că puteți introduce meciuri într-o listă specială de ”Favorite”, astfel încât să le țineți mereu sub control și să primiți notificări pentru orice tip de eveniment (goluri, expulzări, finalul meciului etc.).

Ca să instalezi aplicația LiveScore pe dispozitiv Android apasă aici. Pentru iPhone / iPad accesează acest link.

SofaScore

O altă aplicație pe care o recomand pentru a urmări live rezultatele sportive din mai multe sporturi diferite este SofaScore.

Cu această aplicație poți urmări live evenimente sportive din întreaga lume, chiar și în domeniul amatorilor.

Oferă rezultate în timp real de la partide de fotbal, hochei, tenis, handbal, baschet, dar și de la sporturi cu motor, cum ar fi MotoGP, Formula 1 sau Nascar.

Trebuie doar să selectezi sportul preferat în bara de sus și poți să alegi evenimentele disponibile.

Aplicația oferă într-adevăr o cantitate mare de informații despre un eveniment: poți verifica progresul echipelor prin diferite grafice, poți obține statistici privind ultimele meciuri jucate și poți verifica formația echipelor.

Introducând echipe în lista de favorite le poți urmări în ecranul dedicat și pentru fiecare meci sau eveniment sportiv poți adăuga o notiță.

Ca să descarci aplicația SofaScore pe telefon cu Android apasă pe acest link. Pentru iPhone / iPad / Apple Watch apasă aici.

Alte aplicații pentru scor live

Cele prezentate mai sus sunt cele mai bune aplicații ca să afli în timp real rezultate sportive și scor live, dar sunt și alte aplicații similare pe care le poți încerca.

Lasă un comentariu