Cele mai bune aplicații de citit cărți electronice pentru Android și iOS

Dacă ești un cititor înrăit care caută cele mai bune aplicații de citit cărți electronice, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Există numeroase opțiuni disponibile, dar am selectat cele mai bune aplicații de citit cărți gratis care oferă funcții utile pentru o experiență de lectură confortabilă.

Citește și articolul: Aplicații de citit texte cu voce tare.

Cele mai bune aplicații de citit cărți online pe telefon sau tabletă

Iată care sunt cele mai bune aplicații de citit cărți online gratis.

Amazon Kindle

Amazon Kindle este una dintre cele mai populare aplicații de citit cărți electronice disponibilă pentru Android și iOS.

Această aplicație oferă o experiență de lectură personalizată și intuitivă, cu o gamă largă de opțiuni gratuite și contra cost pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui cititor.

Funcțiile gratuite oferite de Amazon Kindle includ:

  • Personalizarea fontului și a iluminării ecranului pentru a se potrivi nevoilor vizuale ale fiecărui cititor.
  • Opțiuni de notare și de căutare în interiorul cărții pentru a vă ajuta să găsiți informațiile importante mai ușor.
  • Posibilitatea de a sincroniza progresul de lectură pe mai multe dispozitive, astfel încât să puteți continua lectura oricând și oriunde doriți.
  • Acces la un vast catalog de cărți electronice, inclusiv bestseller-uri și cărți noi lansate.

Cu toate acestea, Amazon Kindle oferă, de asemenea, opțiuni contra cost pentru cei care doresc o experiență de lectură și mai completă.

Acestea includ:

  • Abonamentul Kindle Unlimited, care vă permite să accesați o selecție ilimitată de cărți electronice și benzi desenate plătind un abonament lunar.
  • Posibilitatea de a cumpăra cărți electronice individuale sau serii de cărți la prețuri competitive.
  • Acces la un serviciu de citit cu voce audiobook Amazon Audible, care vă permite să ascultați cărțile în timp ce faceți alte activități.

Aplicația Amazon Kindle este ideală pentru utilizatorii care doresc să-și organizeze și să acceseze rapid cărțile sale preferate.

Cu ajutorul funcției de notare și căutare din interiorul cărții, pot fi marcate pasajele preferate, în acest mod pot fi găsite ușor informațiile importante.

De asemenea, este foarte utilă opțiunea de sincronizare a progresului de lectură pentru a continua lectura de unde a rămas pe orice dispozitiv disponibil.

O altă opțiune foarte utilă pe care o pune la dispoziție aplicația Amazon Kindle este Audible, în acest mod se poate asculta o carte în timp ce vă deplasați sau faceți alte activități.

De asemenea, ar putea utiliza opțiunea de sincronizare a progresului de lectură pentru a ține evidența progresului său atât pentru cartea citită cât și pentru audiobook-ul ascultat.

Aplicația Amazon Kindle poate fi descărcată pe telefon sau tabletă Android de pe Google Play. Pentru iPhone sau iPad accesați aici App Store.

Google Play Books

Google Play Books (Cărți în limba română) este o aplicație de citit cărți ideală pentru acele persoane care doresc o experiență de lectură personalizată și acces la o colecție variată de cărți electronice premium, toate într-un singur loc.

Google Play Books oferă o experiență personalizată și completă pentru cititorii dornici să-și îmbogățească colecția de cărți electronice.

Cu abonamentul Google Play Pass, utilizatorii au acces la o selecție de cărți electronice premium, precum și la aplicații și jocuri premium.

Aceasta este o opțiune ideală pentru cititorii care doresc să aibă acces la o colecție variată de cărți fără a fi nevoie să plătească fiecare carte în parte.

De asemenea, opțiunea de descărcare a cărților permite utilizatorilor să citească în mod offline, fie că se află într-un loc izolat sau într-o călătorie.

Google Play Books oferă, de asemenea, opțiuni de personalizare pentru experiența de lectură.

Utilizatorii pot ajusta fontul și mărimea textului, seta modul de noapte pentru o lectură mai confortabilă, adăuga note și marcaje, precum și accesa dicționarul pentru a căuta definiții pentru cuvinte necunoscute.

De exemplu, un cititor poate seta fontul mai mare pentru a se potrivi cu necesitățile sale de vedere sau poate adăuga marcaje pentru a regăsi acele paragrafe mai târziu.

În plus, Google Play Books permite și sincronizarea progresului de lectură pe toate dispozitivele, astfel încât utilizatorii să poată continua să citească de unde au rămas indiferent de dispozitivul folosit.

Aplicația Google Play Books poate fi descărcată pe dispozitive Android de pe Google Play. Pentru iPhone sau iPad accesați App Store.

Alte aplicații de citit cărți electronice

Iată alte câteva aplicații de citit cărți electronice pe care le puteți încerca.

Kobo

Aceasta este o aplicație de citit cărți electronice disponibilă pentru Android și iOS.

Oferă acces la o varietate de cărți electronice, inclusiv bestseller-uri și cărți gratuite.

Funcțiile esențiale oferite de aplicația Kobo includ personalizarea fontului, reglarea iluminării ecranului, adăugarea de notițe și căutare în interiorul cărții, precum și posibilitatea de a sincroniza progresul de lectură între mai multe dispozitive.

De asemenea, Kobo oferă opțiunea de a cumpăra cărți electronice direct din aplicație.

Nook

Nook este o aplicație de citit cărți electronice disponibilă pentru Android și iOS.

Oferă acces la o amplă selecție de cărți electronice, inclusiv bestseller-uri și titluri gratuite.

Caracteristicile esențiale ale acestei aplicații includ personalizarea fontului, opțiunile de adăugare de note și căutare în interiorul cărții, precum și sincronizarea progresului de lectură pe mai multe dispozitive.

În plus, Nook oferă opțiunea de a achiziționa cărți electronice direct din aplicație.

Goodreads

Goodreads este o aplicație de citit cărți disponibilă pentru Android și iOS.

Goodreads este mai mult decât o simplă aplicație de lectură, oferind acces la o comunitate de cititori și scriitori unde puteți descoperi noi cărți, puteți comenta și recenza cărți și puteți ține evidența cărților pe care le-ați citit.

De asemenea, puteți cumpăra cărți electronice direct din aplicație.

Scribd

Aceasta este o aplicație disponibilă pentru Android și iOS.

Scribd este un serviciu de abonament care oferă acces la o varietate de cărți electronice, documente și reviste.

Principalele caracteristici ale acestei aplicații include posibilități de personalizare a fontului, ajustarea iluminării ecranului, adăugare de notițe, căutare în interiorul cărții, precum și posibilitatea de a sincroniza progresul de lectură pe mai multe dispozitive.

Libby

Libby este o altă aplicație de citit cărți disponibilă pentru Android și iOS.

Cu ajutorul acestei aplicații gratuite puteți să împrumutați cărți electronice prin intermediul bibliotecii dvs. locale.

Principalele opțiuni oferite de aplicație sunt personalizarea fontului și a iluminării ecranului, care le permit utilizatorilor să ajusteze aspectul cărții în funcție de preferințele lor personale.

De asemenea, aplicația oferă opțiuni de notare și căutare în interiorul cărții, astfel încât utilizatorii să poată marca pasajele importante și să găsească rapid informațiile de care au nevoie.

În plus, progresul de lectură poate fi sincronizat pe mai multe dispozitive, astfel încât utilizatorii să poată continua să citească oriunde s-ar afla.

Apple Books

Este o aplicație de citit cărți electronice disponibilă doar pentru iOS.

Oferă acces la un număr imens de cărți, inclusiv bestseller-uri și multe cărți gratuite.

Funcțiile cheie ale acestei aplicații includ personalizarea fontului, opțiuni de notare și de căutare în interiorul cărții, precum și sincronizarea progresului de lectură pe mai multe dispozitive.

Concluzie

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune aplicații de citit cărți electronice disponibile gratuit pentru Android și iOS.

Fiecare dintre acestea oferă funcții utile pentru o experiență de lectură confortabilă, precum personalizarea fontului și a iluminării ecranului, opțiuni de notare și căutare, precum și sincronizarea progresului de lectură pe mai multe dispozitive.

Alegeți aplicația care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de citire și bucurați-vă de lectură!

Un comentariu la „Cele mai bune aplicații de citit cărți electronice pentru Android și iOS”

Lasă un comentariu