Home Aplicații utile Cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon Android în 2020

Cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon Android în 2020

Scris de: Florin Groza
5767 vizualizări
aplicatii de facut bani pe telefon android

Vrei să câștigi niște bani online din aplicații, dar nu știi care este cea mai bună aplicație de făcut bani reali pe telefon Android în 2020? Ai încercat mai multe aplicații de făcut bani pe telefon, dar ai rămas dezamăgit pentru că ți-ai dat seama că doar pierdeai timpul și nu câștigai mai nimic?

În acest articol găsiți o listă cu cele mai bune aplicații de câștigat bani pe net, multe dintre ele plătesc prin PayPal sau cont bancar, astfel, aceste aplicații, vă permit să măriți veniturile fără prea mare efort.

Înainte de a vă vorbi despre cele mai bune aplicații care te plătesc bani reali, trebuie făcută o premisă. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de câștigat sute de euro pe lună, vă informez că momentan nu există nimic de acest fel.

Dacă efectuați o căutare pe Magazin Play, veți găsi zeci și zeci de aplicații care vă promit că o să câștigați bani pe net cu ușurință, cu titluri și sloganuri foarte atrăgătoare.

În schimb, realitatea este foarte diferită. Multe dintre aceste aplicații de câștigat bani plătesc sume ridicole, altele acordă diverse tipuri de credite (monede virtuale, cupoane, bonuri de cumpărături etc.), iar altele (majoritatea, din păcate) sunt doar o mare pierdere de timp.

Totuși, unele aplicații de făcut bani pe telefon se deosebesc și chiar vă permit să câștigați bani reali fără prea mare dificultate.

Evident, nu o să fiți plătiți cu cifre astronomice, este vorba de sume modeste, dar care vă pot permite să aveți un venit suplimentar.

Haideți să vedem care sunt cele mai bune aplicații de făcut bani reali pe telefon Android în 2020.

BeMyEye, o aplicație care te plătește bani reali pentru misiuni simple

BeMyEye este o aplicație de câștigat bani reali completând mici misiuni în orașul vostru. În prezent, această aplicație este folosită de mai mult de 2.000.000 de oameni pentru a câștiga bani în plus.

Cum funcționează BeMyEye? După ce aplicația este instalată pe telefon, tot ce trebuie să faci este să rezervi misiunea de care ești cel mai interesat și să mergi acolo pentru a o finaliza.

Puteți să căutați misiuni pe o rază de maxim 50 de kilometri, deci utilizatorii care locuiesc în orașe mari sunt mai avantajați pentru că pot găsi mai ușor misiuni de îndeplinit.

Misiunile pe care trebuie să le îndepliniți sunt de diferite tipuri. Vi se poate cere să mergeți la un magazin, să faceți câteva poze și să discutați cu vânzătorul. Sau va trebui să mergeți la un supermarket în căutarea unui anumit produs.

De asemenea, se poate întâmpla ca aplicația să vă solicite să participați la un test sau sondaj de acasă. În orice caz, va trebui să răspundeți la câteva întrebări rapide pentru a finaliza misiunea.

Odată aprobată misiunea ta, suma de bani va fi creditată în contul tău. Când ajungeți la 10 euro puteți solicita plata care poate fi făcută în contul bancar sau pe PayPal.

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații pentru a câștiga bani pe telefon Android.

Pe Magazin Play, recenziile utilizatorilor din România sunt aproape toate pozitive. Dacă doriți să câștigați bani repede în plus, sfatul este să o încercați imediat.

Ca să instalați aplicația BeMyEye pe telefon sau tabletă Android apăsați pe acest link.

MoneyApp, una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani pe telefon de acasă

MoneyApp este o aplicație de câștigat bani reali pe telefon prin finalizarea unor activităților simple din cadrul aplicației. Puteți viziona videoclipuri, completa chestionare simple, să testați diferite servicii sau pur și simplu să vă dați părerea.

Cum funcționează MoneyApp? După ce aplicația este instalată pe telefon sau tabletă, tot ce trebuie să faceți este să finalizați sarcinile care vi se vor cere. Puteți face totul de acasă.

Prin finalizarea sarcinilor, câștigați puncte pe care apoi le puteți transforma în bani și puteți solicita plata în contul PayPal.

Pentru a utiliza acestă aplicație de făcut bani pe telefon, există câteva reguli pe care va trebui să le respectați, altfel riscați blocarea contului:

  • Nu puteți crea mai mult de un cont
  • Nu falsificați adresa dvs. IP
  • Nu schimbați ID-ul dispozitivului Android
  • Nu faceți spam cu ajutorul codului dvs. de identificare

Dacă încălcați chiar și una dintre aceste reguli, MoneyApp vă va suspenda contul și nu veți mai putea câștiga bani.

În prezent, această aplicație are peste 1.000.000 de instalări și mai mult de 170.000 de recenzii pozitive, cu un scor de 4,7 stele din 5.

Ca să instalați acestă aplicație pe telefon de pe Magazin Play accesați acest link.

EyeEm, aplicație de câștigat bani online din vânzarea pozelor tale

EyeEm este una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani vânzând fotografiile tale. Această aplicație are peste 10.000.000 de instalări și vă permite să vă alăturați unei comunități de 20 de milioane de fotografi din întreaga lume.

Fotografiile voastre vor fi distribuite pe magazinul EyeEM și în alte site-uri celebre precum Getty Images, unde, în cazul vânzării, veți primi un comision egal cu 50% din costul fotografiei.

Tehnologia folosită permite acestei aplicații să identifice cele mai bune fotografii și să le ofere vizibilitate maximă. Dacă faci fotografii de calitate, este foarte probabil să le poți vinde înaintea celorlalți. Lucrul interesant este că fotografiile voastre pot fi vizualizate și achiziționate în întreaga lume.

După instalarea aplicației, vă puteți înregistra prin intermediul contului Google, Facebook sau e-mail. Apoi vi se vor solicita datele personale și când terminați veți putea începe să vindeți fotografii imediat. Plățile se fac pe contul PayPal.

Ca să încercați aplicația EyeEm o puteți descărca de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Alte articole interesante de citit

3 comentarii

Maradin Ionela 10 februarie, 2020 - 01:26

imi place ce scrii.bafta multa in continuare si ar trebui sa citeasca mai multi ce scrii.

Reply
Florin Groza 15 februarie, 2020 - 14:16

Mulțumesc mult!

Reply
Marina 29 martie, 2020 - 17:07

Sunt adevarate toate chestiile astea??? Sunt putin in dubii…

Reply

Adaugă un comentariu la acest articol