Câștigă bani din sondaje online plătite: iată cele mai bune site-uri de făcut bani online

Sondaje plătite în România: iată cele mai bune site-uri care te plătesc bani reali în cont PayPal sau cont bancar ca să completezi chestionare online.


Ești în căutarea unui mod ușor de a câștiga bani online, fără a fi nevoie să investești sau să îți consumi timpul liber într-un mod prea intens?

Sondajele online plătite sunt o soluție excelentă, care te poate ajuta să îți câștigi un venit suplimentar, completând chestionare plătite din confortul propriei tale locuințe.

În acest articol îți vom prezenta care sunt cele mai serioase site-uri de sondaje plătite în România și cum poți să începi să câștigi bani din sondaje online rapid și simplu.

Citește și articolul: Aplicații de făcut bani.

Câștigă bani din sondaje plătite cu Daedalus Online

Primul site de sondaje online plătite pe care îl recomand este Daedalus Online.

Cu peste 400.000 de utilizatori din 10 țări, Daedalus Online este o platformă serioasă, care chiar plătește bani reali ca să răspunzi la sondaje de opinie.

Dacă completezi sondaje pe platforma Daedalus Online, vei primi puncte, care variază în funcție de lungime și dificultatea sondajului.

Fiecare invitație la sondaj conține informații despre durată, dată limită și puncte acordate.

Invitațiile la sondaje sunt numeroase și le primești pe e-mail.

Este important să răspunzi cât mai repede la sondaje pentru că sunt trimise un număr mai mare de invitații decât numărul necesar de răspunsuri.

Deci, dacă primești o invitație și nu răspunzi imediat, s-ar putea să vezi că acel sondaj s-a închis mai devreme. Funcționează pe regula primul venit primul servit.

Dacă ai primit mesajul „Profil necorespunzător” după completarea parțială a unui sondaj, vei primi totuși 20 de puncte.

Sondajele pe care le poți primi abordează subiecte ca evaluarea produselor, evaluarea reclamelor TV, lansarea produselor noi și măsurarea satisfacției clienților față de un produs/serviciu.

Feedback-ul tău va contribui la perfecționarea și îmbunătățirea produsului/serviciului în cauză.

Când ajungi la minim 1000 de puncte (10 euro), poți transforma aceste puncte în bani. O sută de puncte echivalează cu un euro.

Pentru a primi banii pentru punctele acumulate, trebuie să soliciți plata din contul tău când ajungi la cel puțin 1000 de puncte.

Înainte de prima plată, trebuie să completezi datele pentru transferul bancar, care vor fi salvate în cont.

Plățile se fac doar prin transfer bancar în jurul datei de 15 a fiecărei luni, dacă ai solicitat transformarea punctelor în bani în luna anterioară.

Lipsa datelor necesare sau incorectitudinea lor poate duce la amânarea plății.

Ca să te înscrii pe platforma de sondaje Daedalus Online accesează site-ul web aici sau poți instala aplicația pe telefon cu Android de pe Google Play.

Citește și articolul: Cum poți să faci bani pe TikTok.

MOBROG, unul dintre cele mai bune site-uri de sondaje plătite

Vrei să câștigi bani online rapid prin completarea de sondaje online? Atunci MOBROG este platforma perfectă pentru tine.

Participă la sondaje de opinie și primește recompense în euro, care pot fi retrase în contul tău Paypal după ce ai atins pragul de 5 euro.

MOBROG oferă o gamă variată de sondaje, astfel încât să poți ajunge rapid la pragul minim de plată, însă pentru a fi invitat constant la sondaje, este important să-ți completezi cu atenție profilul.

Din păcate, uneori poți fi respins după primele întrebări, însă MOBROG te recompensează totuși cu un bilet la loteria lor, unde poți câștiga un voucher de 100 euro.

Ține minte că pentru a participa la loterie, trebuie să activezi biletele primite prin accesarea secțiunii „Loterie” din profilul tău.

MOBROG este o platformă de încredere și sigură, cu mii de utilizatori satisfăcuți care au câștigat bani prin completarea de sondaje online.

Dacă vrei să câștigi bani online rapid prin participarea la sondaje pe MOBROG poți accesa platforma web sau poți instala de aici aplicația pe telefon Android.

Cum să faci bani din sondaje online cu Marketagent

Dacă ești în căutarea unui mod ușor de a câștiga bani de acasă, atunci Marketagent România poate fi alegerea perfectă pentru tine.

Marketagent este o platformă de sondaje online plătite care permite utilizatorilor să câștige un venit suplimentar prin completarea de chestionare online.

Înregistrează-te gratuit pe platformă și începe să primești invitații la sondaje relevante pentru tine.

Fiecare sondaj completat va aduce recompense în puncte Marketagent, care pot fi convertite ulterior în bani sau diferite recompense.

Marketagent se concentrează pe oferirea de sondaje de calitate, cu teme diverse, de la sondaje de piață la studii de satisfacție a clienților sau sondaje privind brandurile și produsele preferate.

Platforma este disponibilă în mai multe țări și are o vastă bază de utilizatori mulțumiți.

De asemenea, Marketagent oferă bilete la loterii pentru fiecare sondaj la care nu te-ai calificat, astfel încât să ai și mai multe șanse de a câștiga recompense.

Loteria este actualizată constant, astfel încât să poți participa mereu la câștiguri interesante.

Banii câștigați pe această platformă de sondaje plătite pot fi retrași prin intermediul unui cont PayPal sau prin transfer bancar când ajungi la minim 10 euro.

Ca să participi la chestionarele plătite oferite de Marketagent poți să folosești aplicația web aici sau poți să instalezi aplicația pe telefon Android de aici. Pentru iPhone accesați acest link.

TGM Panel România, platformă de sondaje online plătite 

TGM Panel este o platformă online care oferă oportunitatea de a câștiga bani prin participarea la sondaje.

Platforma este deținută de TGM Research FZE, un furnizor global de cercetare de piață.

Companiile de cercetare de piață se adresează TGM Panel pentru a efectua sondaje online sau pe mobil în numele lor.

Acestea acoperă o gamă largă de subiecte, de la produse și mărci până la anunțuri și alte subiecte de interes general.

Înregistrarea în TGM Panel este simplă și gratuită.

Participanții sunt selectați la întâmplare pentru a completa sondajele, deși poate exista o preselecție în funcție de vârstă, sex, reședință etc.

Pentru a-ți spori șansele de participare, trebuie să îți completezi profilul în întregime.

Invitațiile de participare la sondaje sunt trimise prin email sau SMS la numărul de telefon furnizat.

De asemenea, poți opta pentru sistemul de mesaje push, astfel încât să primești invitațiile direct în browser sau pe telefonul mobil.

Suma câștigată depinde de cât de des participi la sondaje și de durata fiecărui sondaj în parte.

Participanții vor primi informații detaliate despre banii primiți pentru fiecare sondaj în e-mailul de invitație.

Plata se realizează prin intermediul contului PayPal, iar suma minimă pentru a putea efectua o plată este de 3 euro.

Ca să participi la sondajele online plătite oferite de TGM Panel accesează site-ul oficial aici.

Lasă un comentariu