Cele mai bune aplicații pentru bicicletă și ciclism

Cele mai bune aplicații pentru mersul cu bicicleta în 2022.

Ești pasionat de ciclism și vrei să monitorizezi în detaliu activitatea fizică în timp de mergi cu bicicleta?

În acest articol găsești cele mai bune aplicații pentru bicicletă pe care le poți instala pe telefon Android sau iPhone, astfel încât poți să monitorizezi progresele, să verifici viteza și distanța parcursă cu bicicleta.

Strava, cea mai bună aplicație pentru bicicletă

Nu puteam să încep această listă cu cele mai bune aplicații pentru bicicletă decât cu Strava, o aplicație folosită de milioane de persoane pentru a-și înregistra activitățile în timpul mersului cu bicicleta.

Această aplicație îți permite să compari performanța în timp, să te conectezi la comunitatea integrată și să partajezi fotografii, povești și multe altele.

Aplicația Strava înregistrează datele statistice ale activităților, cum ar fi distanța, ritmul, viteza, diferența de înălțime și caloriile arse, precum și o hartă interactivă detaliată a activității.

Aplicația este, de asemenea, concepută pentru a stimula obținerea de rezultate mai bune, cu provocări lunare concepute pentru a îmbunătății rezultatele față de activitățile anterioare.

Printre cele mai curioase caracteristici este opțiunea cu ajutorul căreia îți poți monitoriza performanța într-o anumită parte a traseului parcurs cu bicicleta.

În plus, poți monitoriza ritmul cardiac, controlând antrenamentul cu acest parametru important.

Aplicația Strava este compatibilă și cu toate dispozitivele Android Wear și Apple Watch.

Ca să încerci această aplicație pentru ciclism o poți instala gratuit pe telefon Android accesând acest link. Pentru iPhone de la acest link.

Citește și articolul: Pedometru contor de pași.

Caynax Sports Tracker, aplicație pentru ciclism bună și eficientă

O altă aplicație pentru bicicletă este Caynax Sports Tracker, care îți permite să partajezi recordurile tale cu o comunitate foarte mare de pasionați de sport și ciclism.

Cu această aplicație instalată pe smartphone-ul tău vei putea verifica în timp real distanța parcursă, caloriile consumate și multe alte informații utile pentru a înțelege dacă ritmul susținut în timpul mersului cu bicicleta a fost cel potrivit!

Poți, de asemenea, să partajezi rezultatele pe rețelele de socializare și să alegi cele mai bune rute dintre cele sugerate de aplicație, pe baza activității care urmează să fie efectuată (fie cu bicicleta în oraș, fie la munte).

Aplicația Caynax Sports Tracker GPS poate fi instalată gratuit pe telefon Android apăsând pe acest link. O alternativă pentru iPhone o poți instala de aici.

Citește și articolul: Aplicație pentru mișcare și alergare.

Cycling – Bike Tracker, una dintre cele mai bune aplicații pentru bicicletă

O altă aplicație foarte utilă pentru a monitoriza progresul în timp ce mergi cu bicicleta în oraș este Cycling – Bike Tracker.

Această aplicație este specifică pentru cei care merg cu bicicleta pe străzile orașului și poate obține o interfață foarte clară și completă pe toți parametrii care trebuie monitorizați, cum ar fi viteza medie, viteza maximă atinsă, ascensiunea, coborârea, ritmul, durata pauzelor și caloriile arse.

Utilizarea datelor GPS și a datelor Internet îți permite, de asemenea, să cunoști starea vremii, ora apusului și a răsăritului soarelui, pentru a nu fi prins nepregătit.

Dacă dorești să încerci această aplicație pentru biciclete o poți instala gratis pe Android apăsând pe acest link.

Lasă un comentariu