Teme pentru telefon Android: aplicații launcher gratis

Teme pentru telefon Android: iată cele mai bune aplicații launcher gratis.

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le are sistemul de operare Android este că i se poate personaliza interfața grafică cu numeroase teme pentru telefon, interfață care este gestionată de o aplicație numită ”launcher” (lansator).

În funcție de marca telefonului cumpărat, există o aplicație launcher diferită și din acest motiv telefoanele apar diferite chiar dacă au instalată aceeași versiune Android, de exemplu cine cumpără un telefon Samsung va avea tema TouchWiz, pe telefoanele Huawei găsiți launcher-ul EMUI, ZenUI pe telefoanele Asus și așa mai departe.

Pe orice telefon Android puteți să instalați o aplicație launcher, astfel puteți să înlocuiți aspectul sistemului de operare cu cel care vă place cel mai mult și pe care îl considerați cel mai practic.

Pe Magazinul Google Play sunt zeci de aplicații launcher gratis și în această listă, care va fi actualizată periodic, găsiți cele mai frumoase teme pentru telefon 2022, care vă permit să vă personalizați telefonul Android.

Fluxo Icon Pack

Este o temă pentru Android cu adevărat originală, cu pictograme rotunde care parcă au fost desenate cu mâna.

Este una dintre cele mai bune teme pentru telefon în ceea ce privește numărul de pictograme (pune la dispoziție peste 2200) și în plus are un filtru care maschează pictogramele absente, permițând o uniformitate excelentă.

Fluxo Icon Pack pune la dispoziție un widget ceas propriu și 20 de imagini de fundal în QHD.

Atenție, Fluxo Icon Pack nu este un launcher, doar schimbă pictogramele aplicațiilor de pe telefon cu altele.

Ca să instalați Fluxo Icon Pack de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Lawnchair Launcher

Lawnchair este un launcher gratis pentru Android care pune la dispoziție caracteristicile telefoanelor Google Pixel în stil Android Oreo.

Dacă doriți să vă personalizați telefonul cu acest launcher gratuit apăsați aici.

Nova Launcher

Nova Launcher este una dintre cele mai bune aplicații launcher pentru Android, se pot personaliza foarte multe lucruri din interfața grafică a sistemului și este mereu actualizată pentru ultima versiune Android.

Pictogramele pot fi schimbate descărcând diferite pachete, puteți să personalizați aria Dock (partea inferioară a ecranului) și lista aplicațiilor, puteți să vedeți aplicațiile utilizate mai frecvent, se poate ascunde bara superioară sau inferioară și multe altele.

Dacă vă place versiunea gratuită, pentru o mai bună personalizare a telefonului există și o versiune contra cost numită Nova Launcher Prime, care este socotită de foarte mulți utilizatori cel mai bun launcher pentru Android.

Ca să instalați Nova Launcher apăsați aici.

Microsoft Launcher

Microsoft Launcher, în trecut se numea Arrow Launcher, este gratuit și se poate instala pe orice smartphone Android.

Spre deosebire de alte aplicații launcher, acestă aplicație încearcă să pună tot ce este mai important direct în fereastra principală.

Interfața grafică este modernă și ușor de înțeles, dar mai ales este super personalizabilă, de exemplu se pot schimba foarte ușor culorile, imaginea de fundal, pictogramele sau tema.

Apoi, se pot adăuga cu ușurință contacte pe ecranul principal, în foldere sau în dock, astfel se găsesc la îndemână ori de câte ori aveți nevoie.

În plus, este posibil să configurați o serie de gesturi personalizabile, de exemplu puteți să atingeți ecranul de două ori să blocați telefonul, să glisați în sus ca să vedeți toate aplicațiile și multe altele.

Pe lângă faptul că această aplicație vă înfrumusețează interfața grafică, mai pune la dispoziție o funcție foarte utilă: Continue on PC. Conectând telefonul la computer, puteți să deschideți poze sau documentele salvate pe telefon direct pe computer: practic apăsați pe fișierul dorit de pe telefon și într-o clipă îl găsiți deschis pe PC.

Este o opțiune foarte comodă pentru cine lucrează mult cu telefonul și computerul.

Pentru download și instalare de pe Google Play apăsați aici.

Evie Launcher

Este o altă aplicație launcher bună, prețuită de utilizatori mai ales pentru funcția de căutare.

Simplă și ușor de folosit, pune la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare, menținând un aspect minimalist și elegant.

Pe marginea din stânga este o bară pentru un acces rapid la toate aplicațiile și, în plus, are un motor de căutare care vă permite să scrieți titlul unei aplicații ca să o găsiți rapid.

Evie Launcher pune la dispoziție pentru personalizare o serie de teme pentru telefon, imagini de fundal și multe caracteristici pentru a optimiza ecranul și lista de aplicații.

Ca să instalați această aplicație de pe Google Play apăsați aici.

GO Launcher

GO Launcher este fără îndoială una dintre cele mai bune aplicații lansator pentru Android.

Aplicația oferă peste 10.000 de teme pentru Android, imagini de fundal HD, efecte de tranziție, widget-uri pentru vreme, căutare, calendar și o funcție care vă permite să ascundeți aplicațiile instalate pe telefon sau să le protejați cu parolă.

Ca să instalați GO Launcher de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Lasă un comentariu