Cel mai bun VPN gratuit și nelimitat pentru telefon Android și iPhone

Cel mai bun VPN gratuit și nelimitat în 2023 pentru navigare anonimă pe internet.

Securitatea online este o preocupare tot mai mare pentru mulți dintre noi, iar utilizarea unui VPN (Virtual Private Network) este o modalitate eficientă de a ne proteja informațiile personale și de a accesa conținutul restricționat din întreaga lume.

Un VPN funcționează prin crearea unei conexiuni securizate prin intermediul unei rețele publice, cum ar fi internetul, între dispozitivul vostru și un server VPN.

Acest lucru permite utilizatorilor să acceseze conținutul restricționat din diferite țări, să navigheze pe internet în mod anonim schimbând adresa IP și să se protejeze de posibile amenințări de securitate precum hacking-ul sau furtul de date personale.

Cu toate acestea, multe servicii VPN sunt contra cost și pot fi costisitoare pentru unii utilizatori.

Din fericire, există numeroase aplicații VPN gratuite și nelimitate disponibile pentru Android, care oferă o conexiune sigură și anonimă fără să cumpărați niciun abonament.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații VPN gratuite și unele aplicații browser cu VPN inclus, care vă vor oferi o conexiune sigură și anonimă, fără să fiți nevoiți să plătiți pentru acest serviciu.

Citiți și articolul: Antivirus gratuit pentru telefon Android.

Aplicații browser cu VPN gratuit și nelimitat inclus

Cine dorește să navigheze anonim pe internet și să schimbe adresa IP cu una falsă, poate să folosească un browser care include un serviciu VPN gratuit.

Iată care sunt  cele mai bune aplicații browser care includ un VPN gratuit și nelimitat.

Opera 

Aplicația Opera este un browser web gratuit care include un VPN gratuit și nelimitat.

VPN (Virtual Private Network) îți permite să navighezi pe internet în mod anonim și să accesezi conținutul restricționat din diferite țări prin intermediul unei conexiuni securizate care criptează traficul de date.

Ca să utilizați navigarea anonimă prin VPN-ul oferite de Opera trebuie să accesați setările aplicației, să activați opțiunea VPN și apoi, dacă doriți, puteți alege locația.

Puteți alege între Europa, Asia sau America, în acest mod adresa IP pe care o aveți va fi înlocuită cu o adresă IP din acea zonă..

Această funcție VPN oferită de Opera este bazată pe protocoalele de securitate OpenVPN și IKEv2, care asigură o conexiune sigură și stabilă.

Serviciul VPN oferit de Opera nu are limită de trafic de date sau de timp, astfel încât să poți naviga pe internet cât de mult dorești.

În acest mod puteți să accesați site-uri care ar fi blocate în România, să vedeți conținut pe site-urile de streaming care nu este disponibil în România sau să vă conectați la o rețea Wi-Fi publică fără să vă fie teamă de atacuri cibernetice.

Aplicația browser Opera oferă, de asemenea, alte caracteristici precum o interfață simplă, viteză de navigare pe internet rapidă, un modul de blocare reclame de publicitate și opțiuni pentru economisirea bateriei.

Pentru instalare Opera cu VPN pe telefon Android accesați Magazin Play aici.

Aloha Browser

Un alt browser cu VPN gratuit și nelimitat recomandat celor care doresc să-și protejeze identitatea când navighează pe internet este Aloha Browser.

Pe lângă serviciul VPN, Aloha Browser pune la dispoziție o opțiune de blocare reclame de publicitate și un manager de descărcări puternic, cu care puteți descărca muzică sau videoclipuri în timp ce sunt vizionate.

Ca să instalați aplicația Aloha Browser pe telefon Android accesați Magazin Play aici. Pentru instalare pe iPhone accesați App Store aici.

Tor Browser

Aplicația Tor Browser este un browser web gratuit și open source care oferă protecție împotriva supravegherii și permite navigarea pe internet în mod anonim prin intermediul unei conexiuni VPN criptate.

Funcționează prin intermediul unei rețea de servere numite noduri Tor, care se ocupă de criptarea și redirecționarea traficului de date pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor.

Acest proces se face prin intermediul mai multor noduri Tor, fiecare din ele criptând traficul de date, și redirecționând-ul prin mai multe puncte de ieșire, astfel încât să fie extrem de dificil de urmărit sau de identificat sursa traficului.

Această rețea Tor ajută la protejarea identității utilizatorului și la ascunderea activității de pe internet.

Nimeni nu poate vedea ce site-uri vizitați și ce faceți pe acestea.

Tot ce poate vedea cineva care vă monitorizează activitatea este că folosiți Tor.

Tor Browser include, de asemenea, caracteristici de securitate suplimentare, cum ar fi blocarea modulelor de urmărire și a reclamelor de publicitate.

Aceasta este o aplicație ideală pentru cei care doresc să navigheze pe internet în mod anonim și să acceseze conținutul restricționat din diferite țări sau pentru cei care doresc să-și protejeze activitatea online.

Pentru instalare Tor Browser pe telefon Android accesați Magazin Play aici. Pentru iPhone accesați App Store aici.

Aplicații VPN gratuite cu trafic nelimitat

Alternativ aplicațiilor browser cu VPN integrat, puteți instala pe telefon o aplicație VPN gratuită care poate proteja toate conexiunile și toate celelalte aplicații instalate pe dispozitiv.

Iată care sunt cele mai bune aplicații VPN gratis cu trafic internet nelimitat.

VPN Betternet

Aplicația VPN Betternet este cel mai bun VPN gratuit și nelimitat, o opțiune populară pentru utilizatorii care doresc să își protejeze conexiunile online și să navigheze anonim.

Aceasta poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicații Google Play sau App Store și oferă utilizatorilor posibilitatea de a conecta la servere VPN din întreaga lume, permițându-le să acceseze conținut blocate geografic și să navigheze pe internet în siguranță.

Unul dintre avantajele majore ale acestei aplicații VPN este că este gratuită și oferă o conexiune nelimitată, fără limită de trafic sau de timp.

De asemenea, oferă o gamă largă de protocoale de siguranță, inclusiv OpenVPN, L2TP și PPTP, care ajută la protejarea conexiunilor dvs. online de hacking și interceptări.

Aplicația este ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă care permite utilizatorilor să conecteze sau să deconecteze VPN cu o singură atingere.

De asemenea, oferă opțiunea de a seta o conexiune automată atunci când deschideți anumite aplicații sau când vă conectați la anumite rețele Wi-Fi.

În plus, VPN Betternet oferă o funcție de „Kill Switch”, care deconectează automat internetul dacă conexiunea VPN este pierdută, protejând astfel informațiile dvs. personale de expunere.

În concluzie, VPN Betternet este o aplicație bună pentru cei care doresc să-și protejeze conexiunile online și să navigheze anonim pe internet.

Este gratuită, ușor de utilizat și oferă o gamă largă de protocoale de siguranță și opțiuni avansate pentru a vă proteja informațiile personale.

Pentru instalare pe telefon Android intrați pe Magazin Play aici. Pentru iPhone intrați pe App Store aici.

Proton VPN

Proton VPN este o aplicație VPN gratuită care oferă o conexiune sigură și privată la internet.

Aceasta este dezvoltată de Proton Technologies AG, o companie elvețiană care a fost fondată de ingineri de la CERN și MIT.

Cu Proton VPN, utilizatorii pot accesa conținut blocat geografic, să navigheze anonim pe internet și să protejeze informațiile lor personale în timpul navigării pe internet.

Aplicația este gratuită, dar există și opțiuni de abonament plătite care oferă acces la servere suplimentare și funcții avansate.

Proton VPN are un design intuitiv și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să conecteze rapid la un server VPN.

Aplicația oferă și o caracteristică de „conexiune în siguranță”, care închide automat conexiunea internet dacă VPN-ul se deconectează pentru a preveni expunerea accidentală a informațiilor personale.

Proton VPN are, de asemenea, o funcție de „Mod de viață privat” care închide automat aplicații specifice după ce conexiunea VPN se închide, prevenind astfel accesul neautorizat la informațiile personale.

Un alt avantaj al Proton VPN este că acesta permite conectarea la servere VPN în țări multiple, inclusiv SUA, Marea Britanie, Țările de Jos, Japonia și multe altele.

Acest lucru permite accesul la conținutul disponibil doar în anumite țări, cum ar fi servicii de streaming (Netflix sau Amazon Prime) sau site-uri web care permit accesul doar vizitatorilor din anumite țări.

În concluzie, Proton VPN este o aplicație VPN gratuită și simplu de utilizat, care oferă o conexiune sigură și privată la internet.

Aplicația este gratuită, dar există și opțiuni de abonament plătite astfel aveți acces acces la servere suplimentare și unele funcții avansate.

Ca să instalați aplicația Proton VPN pe telefon Android intrați aici pe Google Play. Pentru iPhone intrați aici pe App Store.

Lasă un comentariu