Cele mai bune aplicații pentru un selfie perfect

Vrei să modifici fața în poze? Iată cele mai bune aplicații pentru selfie ca să ai o față perfectă în poze, să elimini imperfecțiuni și riduri sau să adaugi efecte speciale.


Deși camerele telefoanelor sunt din ce în ce mai performante, îmbunătățirea aspectului fotografiei cu ajutorul unei aplicații de editare foto poate face diferența dintre o fotografie obișnuită și una cu adevărat memorabilă.

De la filtre și efecte distractive, până la instrumente de editare care îmbunătățesc tenul, dantura și schimbă culoarea ochilor, există o varietate de aplicații pentru selfie-uri care ne ajută să obținem fotografii cu un aspect profesional și impecabil.

În acest articol, vom explora cele mai bune aplicații pentru selfie, precum și funcțiile de editare oferite de fiecare aplicație și cum să le utilizați pentru a obține fotografiile perfecte.

Cele mai bune aplicații pentru selfie

Iată care sunt cele mai bune aplicații gratuite ca să obțineți un selfie perfect.

FaceApp

FaceApp este o aplicație de editare foto care permite utilizatorilor să creeze selfie-uri amuzante și interesante prin aplicarea de filtre, efecte și alte instrumente de editare.

Această aplicație este cunoscută pentru funcția sa de „schimbare a feței”, care permite utilizatorilor să-și modifice chipul în diverse moduri, inclusiv schimbarea genului, vârstei sau culorii părului.

Principalele funcții de editare din FaceApp includ filtre pentru schimbarea culorii ochilor, îndepărtarea ridurilor și a altor imperfecțiuni, conturarea feței, adăugarea de machiaj și multe altele.

Aceste instrumente de editare sunt ușor de folosit și permit utilizatorilor să obțină fotografii profesionale într-un timp scurt.

Pentru a utiliza FaceApp, trebuie să descărcați și să instalați aplicația pe dispozitivul dvs. mobil.

Apoi, puteți să încărcați fotografiile din galeria dvs. sau să faceți un selfie direct din aplicație.

După ce ați selectat fotografia, puteți utiliza instrumentele de editare disponibile pentru a îmbunătăți aspectul feței dvs. și a obține un rezultat perfect.

Ca să descărcați aplicația FaceApp pe telefon Android accesați Google Play aici, pentru iPhone accesați App Store aici.

YouCam Perfect

YouCam Perfect este o altă aplicație populară pentru editare selfie.

Această aplicație oferă o gamă largă de instrumente de editare, inclusiv retușarea tenului, albirea dinților, conturarea feței și multe altele.

YouCam Perfect include și o gamă largă de filtre și efecte pentru a adăuga o notă artistică fotografiilor dvs.

Principalele funcții de editare din YouCam Perfect includ retușarea tenului și îndepărtarea ridurilor, albirea dinților, conturarea feței, ajustarea luminii și culorilor și multe altele.

Aceste instrumente sunt ușor de utilizat și permit utilizatorilor să obțină fotografii perfecte într-un timp scurt.

Pentru instalare YouCam Perfect pe Android apăsați aici, pentru iPhone apăsați aici.

Facetune

Facetune este o aplicație de editare foto care este concepută pentru a ajuta utilizatorii să obțină un aspect impecabil al feței.

Are o gamă largă de instrumente, inclusiv retușarea tenului, schimbarea culorii ochilor, conturarea feței și multe altele.

Această aplicație este potrivită pentru cei care doresc să obțină un aspect impecabil al feței fără să pară prea artificial.

Principalele funcții de editare din Facetune includ retușarea tenului, albirea dinților, schimbarea culorii ochilor, ajustarea luminii și a culorilor și multe altele.

Aceste instrumente sunt ușor de utilizat și permit utilizatorilor să obțină fotografii perfecte într-un timp scurt.

Aplicația Facetune poate fi descărcată pe Android de pe Magazin Play, iar pentru iPhone de pe App Store.

Retrica

Retrica este o aplicație de editare foto care oferă o gamă largă de filtre și efecte pentru selfie-uri.

Această aplicație este cunoscută pentru filtrele sale vintage, care adaugă o notă retro fotografiilor dvs.

Retrica oferă și instrumente de editare, cum ar fi ajustarea luminii, a culorilor, a tonurilor pielii și multe altele.

Principalele funcții de editare din Retrica includ filtre, efecte și instrumente de editare pentru îmbunătățirea aspectului feței dvs.

Aceste instrumente sunt ușor de utilizat și permit utilizatorilor să obțină fotografii cu un aspect profesional într-un timp scurt.

Pentru instalare pe telefon Android apăsați aici, pentru iPhone apăsați aici.

BeautyPlus

BeautyPlus este o aplicație de editare foto care oferă instrumente de retușare și filtre pentru îmbunătățirea aspectului feței dvs.

Această aplicație este cunoscută pentru filtrele sale artistice, care permit utilizatorilor să adauge o notă creativă fotografiilor lor.

Principalele funcții de editare din BeautyPlus includ retușarea tenului, albirea dinților, schimbarea culorii ochilor, ajustarea luminii și culorilor, și multe altele.

B612

B612 este o aplicație de editare foto care oferă filtre și efecte pentru selfie-uri.

Această aplicație este cunoscută pentru filtrele sale creative și amuzante, care adaugă o notă distractivă fotografiilor dvs.

B612 oferă, de asemenea, instrumente de editare, cum ar fi ajustarea luminii, a culorilor și a contrastului.

Principalele funcții de editare din B612 includ filtre, efecte și instrumente de editare pentru îmbunătățirea aspectului feței dvs.

Concluzie

În concluzie, există o varietate de aplicații pentru selfie-uri disponibile pe piață.

Fiecare dintre acestea oferă un set unic de instrumente și caracteristici de editare, astfel încât utilizatorii să poată alege cea mai potrivită pentru nevoile lor specifice.

Fie că doriți să editați fața din poze, să retușați tenul, să adăugați filtre și efecte, sau să schimbați culorile ochilor, aceste aplicații vă vor ajuta să obțineți fotografii cu un aspect profesional și impecabil.

Lasă un comentariu