Imagini de fundal animate (mișcătoare) gratis pentru telefon Android

Când cumpărați un telefon nou, printre primele personalizări se numără adăugarea unei imagini de fundal.

Dacă doriți să vă personalizați telefonul Android cu cele mai frumoase imagini de fundal animate, numite și ”Live Wallpaper” în engleză, adică fundaluri mișcătoare cu animații 3D, în acest articol găsiți o serie de aplicații gratuite care vă pot face smartphone-ul vostru cu adevărat unic.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația de pe Magazin Play și apoi să răsfoiți miile de fundaluri animate puse la dispoziție gratuit de aceste aplicații.

Iată care sunt cele mai bune aplicații imagini de fundal mișcătoare pentru telefon Android în 2023.

Citește și articolul: Aplicații de editat poze.

Cuprins

Walloop™ Live Wallpapers

Prima aplicație din această listă este Walloop™ Live Wallpapers, care pune la dispoziție o colecție vastă de imagini de fundal animate 3D și HD, cu efecte foarte frumoase.

Utilizarea aplicației este foarte ușoară: după instalare deschideți aplicația și puteți să răsfoiți miile de imagini de fundal mișcătoare sau statice împărțite în categorii.

Unele imagini de fundal mișcătoare sunt blocate și setarea fundalului animat are la bază un sistem bazat pe chei. Pentru unele imagini trebuie să cheltuiți o cheie, dar pentru cele mai complexe și frumoase trebuie să cheltuiți mai multe.

Inițial nu o să aveți nici o cheie disponibilă, dar puteți să câștigați rapid chei gratis dacă vizionați reclame de publicitate. Deci apăsați pe pictograma cu cheie din partea superioară a ecranului și apoi apăsați pe ”Watch video AD”.

Reclamele de publicitate în general sunt scurte de 15 – 20 de secunde, iar pentru fiecare reclamă vizionată o să primiți 3 chei cu care puteți să setați o imagine de fundal sau mai multe, în funcție de costul acestora.

Apoi setarea fundalului animat se face foarte ușor: când găsiți o imagine care vă place apăsați pe ea, apoi în partea de jos a ecranului o să apară o pictogramă cu un lacăt.

Apăsați pe acel lacăt și o fiți întrebați dacă doriți să cheltuiți o cheie (sau mai multe) ca să deblocați imaginea. Apăsați pe ”Yes”, apoi pe ”SET”, alegeți dacă doriți să setați imaginea de fundal animată doar pe ecranul de pornire sau pe ecranul de pornire și ecranul de blocare, apoi în câteva clipe o să aveți pe fundal imaginea dorită.

În pozele de mai jos puteți să vedeți cum se setează o imagine de fundal animată pas cu pas.

Pentru imaginile statice (inclusiv cele 4K) nu trebuie să cheltuiți nici o cheie, sunt toate deblocate.

Ca să instalați aplicația Walloop™ Live Wallpapers de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Rain Live Wallpaper

Aplicația Rain Live Wallpaper pune la dispoziție un efect de ploaie animat și efect de aburire a ecranului foarte frumoasă.

Folosirea este extrem de simplă: după instalare deschideți aplicația, apăsați pe ”SET WALLPAPER”, apoi apăsați pe rotița de setări ca să alegeți imaginea care vă place cel mai mult. Reveniți la fereastra principală și mai trebuie doar să apăsați pe ”SETAȚI IMAGINEA DE FUNDAL”.

Caracteristica cea mai interesantă este faptul că puteți să folosiți propriile fotografii ca fundal și aplicația adaugă efectul picăturilor de ploaie. Ca să folosiți pozele din galeria telefonului intrați la ”Settings”, apoi la ”Background” și alegeți ”Own Photo”.

În secțiunea ”Settings” aveți la dispoziție unele opțiuni care vă ajută să personalizați efectele, de exemplu să măriți sau să micșorați intensitatea ploii sau viteza, să personalizați aburirea și picăturile care curg pe ecran și multe altele.

Este cu adevărat una dintre cele mai bune aplicații pentru imagini de fundal animate gratuite, în plus nu vă descarcă bateria pentru ca va trece automat în modul de repaus când telefonul este inactiv.

Ca să instalați aplicația Rain Live Wallpaper pe telefon de pe Magazin Play accesați acest link.

Wave Live Wallpapers Maker 3D

O altă aplicație pe care o recomand dacă dorești să personalizezi telefonul cu imagini de fundal mișcătoare este Wave Live Wallpapers.

Folosită de pe 10 milioane de persoane, aplicația Wave Live Wallpapers pune la dispoziție numeroase imagini de fundal mișcătoare 3D în diferite rezoluții (HD, Full HD, 4K), astfel fiecare imagine se va potrivi perfect telefonului tău.

Trebuie menționat de la început că nu toate imaginile de fundal sunt gratuite, dar cele cu plată se pot debloca gratuit adunând puncte (GEMS) dacă te uiți la reclame de publicitate.

Utilizarea este foarte simplă: trebuie să instalezi aplicația pe telefon (vezi link mai jos), o deschizi și imediat poți să răsfoiești numeroasele imagini de fundal oferite.

Alternativ, poți să folosești și motorul de căutare.

Dacă o imagine este blocată o poți debloca cu punctele acumulate dacă te uiți la reclame sau pur și simplu o poți cumpăra.

Odată aleasă imaginea de fundal trebuie doar să o aplici pe ecran.

O caracteristică foarte interesantă și utilă este că îți poți crea propriile imagini de fundal animate.

În plus, poți să creezi un cont în cadrul aplicației, astfel dacă schimbi telefonul nu pierzi punctele și imaginile de fundal obținute.

Dacă dorești să încerci această aplicație de imagini de fundal mișcătoare accesează acest link de pe Magazin Google Play.

Un comentariu la „Imagini de fundal animate (mișcătoare) gratis pentru telefon Android”

Lasă un comentariu