Aplicații de făcut video din poze cu muzică pe fundal

Vrei să faci un video din poze cu muzică pe fundal ca să arăți prietenilor tăi fotografiile din vacanță sau de la o petrecere?

În acest articol găsești cele mai bune aplicații de făcut video din poze cu muzică, scris și efecte speciale, pe care le poți instala gratuit pe telefon Android sau iPhone.

Google Foto

Prima aplicație de făcut video din poze cu muzică pe care o recomand este Google Foto (Photos).

Aplicația Google Foto este preinstalată pe telefoanele cu Android și, pe lângă faptul că poți stoca online pozele și videoclipurile tale, oferă unele opțiuni de editare poze/video, printre care și opțiunea să faci un filmuleț din poze cu muzică.

Ca să faci un filmuleț din poze cu muzică cu Google Foto deschide aplicația și alege din meniul de jos ”Fototeca”.

În fereastra care se deschide alege ”Utilitare”, apoi alege ”Film”.

Apasă pe pictograma cu + ”Film nou” și poți să alegi până la 50 de fotografii și/sau videoclipuri care dorești să alcătuiască filmulețul.

Când ai terminat cu selectare pozelor apasă sus în dreapta pe ”Creează”.

În mod implicit aplicația Google Foto o să adauge automat o melodie, dar o poți schimba apăsând pe pictograma cu nota muzicală, astfel poți să alegi o altă melodie oferită de aplicație sau o melodie pe care o ai pe telefon.

Pentru fiecare poză poți să alegi timpul de expunere (glisezi pe bara de lângă fiecare poză spre stânga sau dreapta) și poți să alegi raportul de dimensiuni al filmulețului (portret sau peisaj).

Când ai terminat cu modificările apasă pe pictograma ”Salvează” în dreapta sus.

Videoclipul astfel realizat se salvează automat în Google Foto de unde poți apoi să-l descarci pe telefon sau să distribui pe rețelele de socializare.

Google Foto, în general este preinstalată pe telefon, dar dacă cumva nu o ai sau ai șters-o din greșeală o poți instala de pe Magazin Play sau App Store.

Citește și: Descarcă muzică pe telefon.

Quik (Android și iPhone)

Aplicația Quik îți permite să faci videoclipuri din poze cu muzică utilizând o mulțime de efecte și tranziții.

Extrem de ușor de utilizat, aplicația Quik face editarea video rapidă și distractivă. Permite realizarea de clipuri video din maximum 75 de poze.

Este o aplicație recomandată atât pentru începătorii care doresc să încerce să facă primele lor filmulețe din poze cu muzică, cât și pentru cei cu mai multă experiență, deoarece este foarte ușor de utilizat, dar în același timp integrează funcții avansate.

Are multe funcții foarte utile precum cea care îți permite să folosești fotografii nu doar din galeria telefonului tău, ci și din Google Photos, DropBox, chiar și din conturile tale de socializare Facebook și Instagram și bineînțeles diferitele servicii GoPro.

Așa că nu trebuie să te chinui să salvezi totul pe telefon sau să faci capturi de ecran cu iPhone sau Android ale imaginilor pe care le-ai salvat pe diverse site-uri și rețele sociale.

Printre funcțiile demne de remarcat se numără și capacitatea acestei aplicații de a analiza videoclipurile și de a identifica cele mai importante scene și momente pe care vi le sugerează apoi în timpul creării.

Desigur, puteți alege totul manual și puteți crea videoclipuri incredibile cu cele 23 de teme, filtre și efecte grafice prezente.

Odată ce videoclipul a fost creat, îl puteți partaja foarte ușor conectând aplicația la conturile de rețele sociale sau trimițându-l unui prieten.

Aplicația Quik este disponibilă gratuit pe Magazin Play pentru telefoane Android și pe App Store pentru iPhone sau iPad.

Citește și: Aplicații de editat poze.

inShot (Android și iPhone)

O altă aplicație gratuită pe care o recomand este inShot, un editor video bun cu care poți crea videoclipuri din poze cu muzică foarte frumoase sau le poți edita pe cele pe care le ai deja, adăugând o mulțime de efecte, filtre, text, muzică, stickere, emoticoane și multe altele.

În ciuda faptului că este simplu de utilizat, are multe instrumente aproape profesionale pentru a crea filmulețe de calitate, pe care, apoi,  le poți distribui pe YouTube și Instagram.

În ceea ce privește editarea video, aplicația inShot pune la dispoziție multe funcții precum tăierea, îmbinare, schimbarea formatului, rotirea sau răsturnarea cu ajutorul cărora poți modifica fișierele video așa cum dorești.

În ceea ce privește efectele și filtrele, ai de unde să alegi pentru că sunt foarte multe, cum ar fi efect de glitch, niveluri, stop motion, efecte de tranziție, luminozitate, contrast sau ajustare a saturației și multe altele pentru a oferi un aspect mai profesional videoclipului.

La toate pozele poți adăuga muzică și efecte sonore, sau chiar vocea ta., dar și text, folosind numeroasele fonturi disponibile.

Pe scurt, există atât de multe funcții chiar și în versiunea gratuită, dar sunt și mai multe dacă o folosești pe cea plătită care funcționează ca un abonament anual.

În plus, aplicația inShot este un instrument care poate fi folosit în mod profesional de către YouTuberi și influenceri, deoarece poți crea videoclipuri de până la 1080p și permite ca cestea să fie exportate pe rețelele sociale direct din interfața aplicației, inclusiv IGTV și Tik Tok.

Ca să descarci aplicația inShot pentru Android apasă pe acest link, pentru iPhone apasă aici.

Citește și: Aplicații de editat video.

Magisto (Android și iOS)

Lista celor mai bune aplicații de făcut video din poze cu muzică continuă cu Magisto, o aplicație perfectă și pentru începători sau cei care nu se înțeleg prea bine cu tehnologia.

Magisto este o aplicație freemium ceea ce înseamnă că există o versiune gratuită cu diferite limitări, care sunt eliminate atunci când treci la o versiune plătită cu un abonament anual.

În versiunea gratuită, poți face doar clipuri video de până la 10 minute și poți folosi un număr limitat de fotografii.

Cu toate acestea, versiunea gratuită este perfectă pentru editare video și crearea de clipuri video cu poze și muzică pe fundal.

Pentru a avea un rezultat mai profesionist și mai rapid, aplicația oferă numeroase teme gata făcute pe care le poți folosi pentru a simplifica crearea videoclipului, dar, dacă vrei ceva complet personalizat, poți începe să faci un clip video și de la zero.

Poți descărca aplicația Magisto de pe Magazin Play pentru telefoane cu Android, iar pentru iPhone și iPad poți descărca aplicația de pe App Store.

FotoPlay (doar Android)

Chiar dacă a fost recent lansată, FotoPlay este o aplicație perfectă pentru crearea de slideshow-uri, combinând fotografiile tale preferate într-un filmuleț, adăugând muzică și scris.

FotoPlay pune la dispoziție multe efecte speciale, autocolante și chiar emoji-uri animate, cu care poți face clipurile video și mai distractive și mai expresive.

Filmulețele le poți crea din poze și/sau videoclipuri, astfel poți avea rezultate cu un impact viral mai mare.

Un aspect foarte important este că versiunea gratuită nu aplică un filigran videoclipului, care este aproape întotdeauna prezent în aplicațiile gratuite.

Deși FotoPlay este încă o aplicație nouă, este excelentă pentru a crea videoclipuri cu imagini și muzică la nivel de amatori, dar și cei mai exigenți nu vor rămâne dezamăgiți.

Ușor și simplu de utilizat, îți poți realiza proiectele în câteva minute și cu puțină practică poți obține rezultate cu adevărat frumoase.

Ca să instalezi aplicația FotoPlay pe telefon Android accesează această adresă de pe Magazin Play.

Lasă un comentariu