Cele mai bune aplicații pentru slăbit (Android și iPhone)

Alege cea mai bună aplicație de slăbit în 2023.

Aveți intenția să dați câteva kilograme jos, dar nu doriți să mergeți la sală sau să urmați o dietă restrictivă?

Pentru o slăbire sănătoasă sunt două reguli importante de urmat: să urmați o dietă sănătoasă și să faceți mișcare/sport.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații de slăbit gratis în 2023, care vă pot ajuta să țineți evidența caloriilor consumate dar și al activității fizice.

Foarte important: obezitatea are consecințe grave asupra sănătății, deci dacă aveți probleme de obezitate trebuie să consultați un medic.

Doar un medic vă poate indica ceea ce trebuie să faceți pentru a slabi într-un mod sănătos.

Aceste aplicații de slăbit vă pot ajuta cu unele sfaturi în ceea ce privește alimentația și exercițiile fizice, dar nu reprezintă părerea unui specialist.

MyFitnessPal, una dintre cele mai bune aplicații pentru slăbit

MyFitnessPal este una dintre cele mai cunoscute aplicații pentru slăbit gratis pentru Android și iPhone, care pune la dispoziție o bază de date enormă cu produse alimentare, utilizată pentru funcțiile de numărare a caloriilor, precum și pentru programul de exerciții fizice zilnice.

Aplicația vă permite să monitorizați cu ușurință dieta și să urmăriți exercițiul efectuat, ajutându-vă să conduceți un stil de viață mai sănătos, fără eforturi deosebite.

Utilizarea este foarte simplă: după înregistrare, trebuie să introduceți anumite date, cum ar fi greutatea, înălțimea, sexul, vârsta și cât doriți să slăbiți.

Bazându-se pe aceste informații aplicația vă propune un program de slăbit personalizat.

MyFitnessPal este o aplicație pentru slăbire gratuită, dar în interfață prezintă reclame de publicitate.

Dacă doriți, puteți să cumpărați un abonament, astfel nu sunteți deranjați de publicitate și deblocați alte opțiuni utile.

Ca să instalați aplicația MyFitnessPal pe telefon Android de pe Magazin Play apăsați pe acest link. Pentru iPhone apăsați aici.

Citiți și articolul: Calculator de pași.

Mai suplă în 30 de zile, o aplicație pentru slăbit bună și gratuită 

”Mai suplă în 30 de zile” este o aplicație de fitness care vă ajută să pierdeți în greutate rapid prin combinarea activității fizice cu o dietă sănătoasă.

Interfața prezintă o listă cu cele treizeci de zile ale programului și procentajele relative de finalizare.

Pentru fiecare zi aveți de executat anumite exerciții fizice. La toate exercițiile găsiți explicații pentru a fi executate corect și mușchii implicați.

Programul alimentar vă permite să alegeți tipul standard sau cel vegetarian și vă propune o dietă pentru fiecare din cele treizeci de zile ale programului, sugerând de asemenea lista de cumpărături săptămânală.

Intensitatea exercițiilor va crește treptat și poate fi efectuată fără echipament, în plus, va fi posibilă sincronizarea datelor cu Google Fit.

Aplicația ”Mai suplă în 30 de zile” este disponibilă gratuit, dar în interfață prezintă reclame de publicitate.

Ca să instalați această aplicație de slăbit pe telefon Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone accesați acest link.

Citiți și articolul: Aplicații pentru alergare.

Aplicație de slăbit care numără caloriile consumate, Lose It! – Calorie Counter

Lose It! – Calorie Counter este o aplicație gratuită pentru slăbire foarte simplu de utilizat. Introduceți vârsta, înălțimea, greutatea și obiectivul propus, iar aplicația vă calculează rapid un program de slăbire personalizat.

Aplicația oferă și o rețea de socializare, unde puteți să scrieți experiențele avute și să primiți suport și motivație din partea celorlalți utilizatori.

În plus, cu ajutorul aplicației puteți să determinați cantitatea de calorii făcând o simplă poză produselor alimentare pe care doriți să le mâncați.

Ca să instalați aplicația Lose It! pe dispozitiv Android apăsați pe acest link. Pentru iPhone și iPad apăsați aici.

Citiți și articolul: Aplicații pentru mersul cu bicicleta.

Aplicație pentru slăbit abdomenul, Lose Belly Fat in 30 Days

Acesta este o aplicație care vă ajută să scăpați rapid de grăsimea de pe burtă.

Aplicația are o interfață grafică foarte intuitivă și pune la dispoziție diferite programe de antrenament care vă ajută să reduceți grăsimea abdominală.

Pe tot parcursul antrenamentului sunteți ghidați de animații și puteți să vizionați videoclipuri, astfel sunteți siguri că faceți corect exercițiile.

Ca să încercați acesată aplicație pentru slăbire accesați acest link de pe Magazin Play.

Aplicație de slăbit gratis: Lose Weight In 30 Days

”Lose Weight In 30 Days” este una dintre cele mai bune aplicații de slăbit gratis, dovadă sunt zecile de mii de recenzii pozitive primite pe Magazin Play.

Această aplicație pentru slăbire combină exercițiile fizice cu dieta pentru a pierde greutate în mod eficient și constant.

Evident, atunci când decideți să folosiți un astfel de program de slăbit, trebuie să fiți constanți dacă doriți să obțineți rezultate.

Caracteristici principale:

  • Program de slăbire de 30 de zile
  • Exerciții fizice cu animație pentru a le înțelege mai ușor
  • Statistici cu caloriile consumate
  • Program de slăbit zilnic cu exerciții și alimente
  • Monitorizați progresul pierderii în greutate

Această aplicație de slăbit funcționează bine și este eficientă. Singura problemă este faptul că aplicația a fost dezvoltată de programatori străini. Acest fapt implică un mic inconvenient în ceea ce privește alimentele incluse în alimentație, care uneori nu sunt simplu de găsit în România.

Acest lucru, însă, în conformitate cu indicațiile producătorului, poate fi ușor rezolvat prin înlocuirea alimentelor pe care nu le găsiți cu altele care au aceeași valoare calorică.

Pentru alte probleme pe Magazin Play există o adresă de e-mail pentru a contacta echipa de dezvoltatori, astfel primiți sugestii și soluții pentru eventualele probleme întâlnite.

Ca să descărcați și să instalați aplicația ”Lose Weight In 30 Days” de pe Magazin Play accesați acest link.

7 Minutes Workout

Pentru persoanele foarte ocupate, dar care își doresc să slăbească câteva kilograme, aplicația ”7 Minutes Workout” este ideală. După cum spune și numele aplicației, antrenamentul zilnic durează doar 7 minute.

Aplicația propune 12 exerciții care trebuie făcute în 30 de secunde cu o pauză de 10 secunde între exerciții, dar ciclul exercițiilor și durata pauzei se poate regla în funcție de timpul avut la dispoziție.

Pentru fiecare exercițiu fizic există clipuri video unde se poate vedea cum trebuie efectuat în mod corect.

În prezent, această aplicație pentru slăbit are un feedback de 4,8 stele din 5 și este folosită de peste 10 milioane de persoane din toată lumea.

Aplicația este gratuită, dar oferă publicitate în interfață. Pentru instalare pe telefon Android accesați acest link de pe Magazin Play.

8fit Workouts & Meal Planner

Dacă vrei să pierzi în greutate și să te bucuri de o viață sănătoasă, încearcă aplicația 8fit.

Această aplicație te poate ajuta să îți atingi scopurile de slăbire, să îți tonifiezi mușchii și să îți îmbunătățești stilul de viață, totul prin intermediul unui program adaptat nevoilor tale.

Cu 8fit ai acces la antrenamente personalizate, bazate pe nivelul tău de fitness, preferințe și obiective.

Aplicația conține mii de exerciții video, astfel că poți alege acele exerciții care îți plac și îți sunt utile.

De asemenea, poți monitoriza progresul tău prin intermediul unei platforme intuitivă și ușor de utilizat.

Cu 8fit nu trebuie să te duci la sala de fitness sau să angajezi la un antrenor personal.

Aplicația te poate ajuta să îți antrenezi corpul acasă, la orice oră, prin intermediul exercițiilor video și ghidajului oferit.

În plus, poți avea un plan alimentar personalizat, bazat pe necesitățile tale nutriționale, care te poate ajuta să obții rezultate mai rapide și mai eficiente.

8fit poate fi folosit atât de persoanele care încearcă să slăbească, cât și de cei care vor să își tonifice mușchii.

De exemplu, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, poți opta pentru un program de slăbire și pentru un plan alimentar adaptat.

Dacă vrei să îți tonifiezi mușchii, poți alege un program de antrenament mai intens și să îți monitorizezi progresul prin intermediul aplicației.

Dacă vrei să încerci aplicația 8fit o poți instala pe telefon Android de pe Google Play. Pentru iPhone accesează App Store aici.

Lasă un comentariu